pante1ey Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" запрошує на навчання бажаючих отримати професію бджоляра 3 розряду. Навчання починається з 2 січня 2018р. Учні опановують знання з біології бджолиної сім'ї, розведення і утримання бджіл, хвороби та шкідників бджіл. Вивчають продукти бджільництва, умови їх відбору та зберігання, пасічницькі будівлі та інвентар, медоносну базу. Набувають теоретичні знання і практичні навички по роботі з бджолами. https://www.facebook.com/ДНЗ-Гадяцьке-Аграрне-Училище-179831129221166/ https://www.facebook.com/groups/1449067758519258/ 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Дякую за інфу про училище, але вставлю свої 5 копійок ))) Хочу внести деякі корективи. ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" проводить навчання і видає дипломи державного зразка, які дійсні і за кордоном. Училище навчає Бджоляр 3го розряду, Бджоляр 4го розряду. а також є підвищення кваліфікації і видається про це Свідоцтво (держ. зразка) "Селекція і племінна справа". Є різні форми навчання: стаціонар, заочна, індивідуальна, дистанційне. Також училище співпрацює по обміну студентів із технікумом "Пшчела Воля" (Польща). 9 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albatros Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 В 26.12.2017 в 18:30, Сенчук Таня сказал: Дякую за інфу про училище, але вставлю свої 5 копійок ))) Хочу внести деякі корективи. ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" проводить навчання і видає дипломи державного зразка, які дійсні і за кордоном. Училище навчає Бджоляр 3го розряду, Бджоляр 4го розряду. а також є підвищення кваліфікації і видається про це Свідоцтво (держ. зразка) "Селекція і племінна справа". Є різні форми навчання: стаціонар, заочна, індивідуальна, дистанційне. Також училище співпрацює по обміну студентів із технікумом "Пшчела Воля" (Польща). Сколько студентов вы выпускаете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 10 годин тому, Albatros сказав: Сколько студентов вы выпускаете? В залежності від набору. Вас цікавить к-сть самих пасічникв чи й по інших професіях також? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puls Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 10 часов назад, Сенчук Таня сказал: В залежності від набору. Вас цікавить к-сть самих пасічникв чи й по інших професіях також? я думаю пасичники Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 22 години тому, Puls сказав: я думаю пасичники якщо пасічників, то минулорічний випуск був 250 чоловік Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мітла Олександр Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 В 26.12.2017 в 18:30, Сенчук Таня сказал: Дякую за інфу про училище, але вставлю свої 5 копійок ))) Хочу внести деякі корективи. ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" проводить навчання і видає дипломи державного зразка, які дійсні і за кордоном. Училище навчає Бджоляр 3го розряду, Бджоляр 4го розряду. а також є підвищення кваліфікації і видається про це Свідоцтво (держ. зразка) "Селекція і племінна справа". Є різні форми навчання: стаціонар, заочна, індивідуальна, дистанційне. Також училище співпрацює по обміну студентів із технікумом "Пшчела Воля" (Польща). Підкажіть скільки коштує навчання на пасічника: стаціонар, заочна, індивідуальна, дистанційне. І чи є державне замовлення на бджолярів ( безкоштовне). І які потрібно документи при вступі? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buben Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Тоже интересует цена на заочное обучение0990777404 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей 42 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Две недели не до кого дозвонится не возможно, то абонент не абонент, то заклопотані перезвоним, так не кто и не перезванивает! Не серьезные!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 7 часов назад, Сергей 42 сказал: Две недели не до кого дозвонится не возможно, то абонент не абонент, то заклопотані перезвоним, так не кто и не перезванивает! Не серьезные!!! Возможно опешили от такого внимания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 17 годин тому, Сергей 42 сказав: Две недели не до кого дозвонится не возможно, то абонент не абонент, то заклопотані перезвоним, так не кто и не перезванивает! Не серьезные!!! Могли б і мені написати, якщо не могли додзвонитися в училище Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Всі, хто дійсно зацікавився навчанням, можуть написати мені в приват і я відповім на запитання 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts