Масленко Олександр Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Ситуація яка склалась в Україні пропонує свої правила гри. Але головним правилом для мене як людини є поступати в інтересах галузі. Я вам теж раджу взяти його собі на озброєння.Сьогодні без міцної кооперації пасічників між собою, галузь Бджільництва знаходиться під загрозою. Я вам не скажу нічого нового, але скажу правду то яку я бачу в нашій країні. 1. Міністерство АПК є інструментом в руках пасічника, тобто в оці переломні роки для нашої галузі ми повинні опанувати його та через нього та з його допомогою просувати свої інтереси. 2. Всі спілки в яких голови є заготівельники або експортери. Прошу тебе проаналізувати верхівку Спілки Пасічників України. І зробити власне судження. Цього не повинно бути. У них повинні бути свої спілки, там де вони формують ціну разом з пасічником. Дві окремі структури Пасічник і Експортер. Без вовків в овечій шкурі. 3. Експортер дієвий механізм розвитку українського Бджільництва. Чому,а тому що він дає гроші на розвиток галузі. Які це бувають гроші залежить від пасічника та коли він скидає свій продукт. 4. Пасічник. Головний гравець, від нього залежить уся галузь. І він тотально відповідає за цей безлад котрий зараз твориться. Але все в наших з тобою руках. Ми маємо змогу все змінити. Прошу єднатися. Є діалог у вайбері "Україна Медова" де ми молоді та досвілчені пасічники обговорюємо вектор розвитку галузі. Щоб долучитись напишіть повідомлення на 0991878183 Олександр і я тебе долучу до групи. Також створений діалог на рівні області "Полтава Медова" якщо ти з області Полтавської пиши вступиш в діалог та будемо разом розвивати нашу область, допомагати друг другові та інформативно обізнаний про ситуацію. По прикладу Харкова ми в Полтаві збираємо кожну середу зібрання о 18.00 Ти в силах робити це в своєму місті, зроби це! https://www.facebook.com/groups/729248563925789 інформативний ресурс. В підгрупах є посилання на групи: 1. "Чорне" Бджільництво - група де викидають контакти компаній та людей котрі по чорному поступають. 2. Куплю Продам 3. Полтава Медова Прошу до продуктивного діалогу. І вже як прийнято казати, Хай Живе Бджільництво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts