Sanich Опубликовано 14 марта, 2017 Share Опубликовано 14 марта, 2017 15 хвилин тому, Кузьмич сказав: Да , согласен, ведь все в наших руках, темы будем выбирать мы, Форумчане. Як варіант, розділитися на секції після обіду. Або в неділю зранку, хоча, думаю, більшість буде прагнути попасти ще на пару годин до Львова. Мені селекційні доповіді також дуже цікаві, але допускаю, що не всім. Не хочеться повторення минулого року, коли після обіду половина залу розмовляла вже про своє і не слухали доповідачів. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2017 3 години тому, aleksanderche сказав: А где писать что я тоже приеду в БВ. ? Список будет. створена тема реєстрація,запрацює 21березня. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2017 та обговорення почалося із пропозиції запросити, гостів для доповіді в частині конференції,це добре,але майте наувазі,що впершу чергу це зустріч форумчан, тому на конференцію відводиться один день і скоріше за все, що почнеться конференція в 10:00 та закінчиться в 19:00, тому враховуємо так що при великій кількості виступаючих,час суттєво обмежується, це приблизно 15 чоловік по пів години, бо час у нас ще відніме обід і брейкер-кава. по суті обговорення можливих доповідей гостей,треба знати ,чи зможуть вони вкластися в рамки такого жорсткого регламенту, хто готов принести в жертву свій виступ щоб подарувати гостю.Скажімо я планував у виступ дати три кандидатури для доповіді. І ще питання чи всі учасники форуму хотіли б чути одне і теж, я маю наувазі селекція,матководство,та породи бджіл,не вділивши уваги іншим темам,як пакетництво і тд. Але часу багато, тому як кажуть в пошуку може знайдемо хороший варіант,та й програмку я трішки зміню, точніше добавлю, спіціально для прогульщиків конференції. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 14 марта, 2017 Share Опубликовано 14 марта, 2017 8 минут назад, miro сказал: та обговорення почалося із пропозиції запросити, гостів для доповіді в частині конференції,це добре,але майте наувазі,що впершу чергу це зустріч форумчан, тому на конференцію відводиться один день і скоріше за все, що почнеться конференція в 10:00 та закінчиться в 19:00, тому враховуємо так що при великій кількості виступаючих,час суттєво обмежується, це приблизно 15 чоловік по пів години, бо час у нас ще відніме обід і брейкер-кава. по суті обговорення можливих доповідей гостей,треба знати ,чи зможуть вони вкластися в рамки такого жорсткого регламенту, хто готов принести в жертву свій виступ щоб подарувати гостю.Скажімо я планував у виступ дати три кандидатури для доповіді. І ще питання чи всі учасники форуму хотіли б чути одне і теж, я маю наувазі селекція,матководство,та породи бджіл,не вділивши уваги іншим темам,як пакетництво і тд. Але часу багато, тому як кажуть в пошуку може знайдемо хороший варіант,та й програмку я трішки зміню, точніше добавлю, спіціально для прогульщиків конференції. Добавить один день зустрічі не два дні а три щоб часу всім хватило. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2017 3 хвилини тому, targal сказав: Добавить один день зустрічі не два дні а три щоб часу всім хватило. практично це так буде,адже в пятницю з 12:00 годин можна буде вже посилятись,а висилятись це вже як душа забажає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 14 марта, 2017 Share Опубликовано 14 марта, 2017 8 минут назад, miro сказал: практично це так буде,адже в пятницю з 12:00 годин можна буде вже посилятись,а висилятись це вже як душа забажає я мав наувазі офіційної зустрічі. А зустріч Ювелейна. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2017 26 хвилин тому, targal сказав: я мав наувазі офіційної зустрічі. А зустріч Ювелейна. це не мені одному вирішувати,хоча можливості для цього у мене пока на 100% 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 14 марта, 2017 Share Опубликовано 14 марта, 2017 54 хвилини тому, miro сказав: та обговорення почалося із пропозиції запросити, гостів для доповіді в частині конференції,це добре,але майте наувазі,що впершу чергу це зустріч форумчан, тому на конференцію відводиться один день і скоріше за все, що почнеться конференція в 10:00 та закінчиться в 19:00, тому враховуємо так що при великій кількості виступаючих,час суттєво обмежується, це приблизно 15 чоловік по пів години, бо час у нас ще відніме обід і брейкер-кава. по суті обговорення можливих доповідей гостей,треба знати ,чи зможуть вони вкластися в рамки такого жорсткого регламенту, хто готов принести в жертву свій виступ щоб подарувати гостю.Скажімо я планував у виступ дати три кандидатури для доповіді. І ще питання чи всі учасники форуму хотіли б чути одне і теж, я маю наувазі селекція,матководство,та породи бджіл,не вділивши уваги іншим темам,як пакетництво і тд. Але часу багато, тому як кажуть в пошуку може знайдемо хороший варіант,та й програмку я трішки зміню, точніше добавлю, спіціально для прогульщиків конференції. Вот плохо что один день нужно два. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2017 7 хвилин тому, aleksanderche сказав: Вот плохо что один день нужно два. я ж кажу,не від мене залежить,якщо всі схочуть,я можу ще забронювати лишній день,та доречі директор готелю Іра, яка минулого року надавала на форумі розяснення про БВ, в останнє погодила і пішла на знижки для форумчан,з 03.04. вона вже не працюватиме на БВ і передавала всім форумчанам найкращі побажання,щоб всі гарно віддихнули і набрались наснаги,а також всіх запрошувала в Лондон де тепер вона працюватиме....... по моєму на якомусь кориті,ой круїзному лайнері ,щось все путаю,такщо 2018 готуймося в Лондон. 14 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 15 марта, 2017 Share Опубликовано 15 марта, 2017 21 час назад, pr1zZ сказал: Богдан, если честно - Малыхина можно посмотреть раз 100 в Ютубе, где он одно и тоже рассказывает постоянно в течение уже нескольких лет на всех собраниях. Предлагаю попробовать пригласить Сергея Рауша, Евгения Рудь и Антонина Шакшина. Думаю кто-то из них точно приедет, я этим займусь. + Машика Виталий - может рассказать о сезоне на пром пасеке в Полтавской обл. Можливо ти правий домовляйся думаю цікава зустріч вийде. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
genya9 Опубликовано 15 марта, 2017 Share Опубликовано 15 марта, 2017 В 14.03.2017 в 18:22, Кузьмич сказал: Саня, познакомлю! А Макс в курсе? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 15 марта, 2017 Share Опубликовано 15 марта, 2017 18 минут назад, genya9 сказал: А Макс в курсе? Думаю и Макс приедет, так что и с Максом познакомимся.Так же как и с Женей Рудь попьем чая(один пакетик на пятерых, в 3.00 утра ). Как там в Одессе говорят, не завидуйте...... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 16 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 16 марта, 2017 за темою уважно слідкую, бачу пропозиції, думки,щодо організації даного заходу,все аналізую,звичайно буду радитись із усіма,щодо програми в частині конференції,та міроприємства в цілому,думаю коли розхлібаюсь із усіма справами, на наступному тижні почну обговорювати конкретно ту, чи іншу пропозицію, яка була вами озвучена,дякую за участь в підготовці заходу всім хто дбає за його проведення 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 16 марта, 2017 Share Опубликовано 16 марта, 2017 Хочу приехать на встречу, к сожалению смогу быть только 1 день (либо 9-го, либо 10-го). На ночь остановлюсь в Львове. Буду впервые, подскажите на какое число лучше и можно ли будет добраться до Б. Викингов утром и соответственно вечером в Львов? Еду поездом. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 16 марта, 2017 Share Опубликовано 16 марта, 2017 27 хвилин тому, Джаз сказав: подскажите на какое число лучше На 9-е суботу. В воскресенье все будут разъзжаться и после обеда останутся единицы. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 16 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 16 марта, 2017 1 година тому, Sanich сказав: На 9-е суботу. В воскресенье все будут разъзжаться и после обеда останутся единицы. 1 година тому, Джаз сказав: Хочу приехать на встречу, к сожалению смогу быть только 1 день (либо 9-го, либо 10-го). На ночь остановлюсь в Львове. Буду впервые, подскажите на какое число лучше и можно ли будет добраться до Б. Викингов утром и соответственно вечером в Львов? Еду поездом. та 9-е субота саме краще, відносно щоб доїхати на БВ, коли я закінчу реєстрацію учасників зустрічі ,тоді бачитиму ,чи буде необхідність організовувати ще ранком автобус до БВ,тобто якщо кількість прибуваючих 9-го досягне 15 чоловік буде автобус,якщо ні буде викладено карту маршруту ,як добратись до станції з якої курсують маршрутні автобуси до БВ. Повторююсь реєстрація почнеться з 21,03., такщо слідкуйте за інформацією, маю впевненість,що ми зможемо організувати сприємлемий для всіх спосіб прибуття на БВ з ЖД Вокзалу, та центральної частини міста Львова. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vladimir5 Опубликовано 16 марта, 2017 Share Опубликовано 16 марта, 2017 6 часов назад, miro сказал: та 9-е субота саме краще, відносно щоб доїхати на БВ, коли я закінчу реєстрацію учасників зустрічі ,тоді бачитиму ,чи буде необхідність організовувати ще ранком автобус до БВ,тобто якщо кількість прибуваючих 9-го досягне 15 чоловік буде автобус,якщо ні буде викладено карту маршруту ,як добратись до станції з якої курсують маршрутні автобуси до БВ. Повторююсь реєстрація почнеться з 21,03., такщо слідкуйте за інформацією, маю впевненість,що ми зможемо організувати сприємлемий для всіх спосіб прибуття на БВ з ЖД Вокзалу, та центральної частини міста Львова. 21.03- день весняного сонцестояння, починає семирічний цикл роком Сонця гарним для сільського господарства 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2017 повідомляю в темі "реєстрація" надано для заповнення реєстраційний лист Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2017 по ходу я почав отримувати заповнені реєстраційні листи,оголошуватиму по мірі поступлення 5-10 чоловік за ніками, та загальну кількість..... УВАГА ! ! ! УВАГА ! ! !УВАГА ! ! ! до 01.06.2017 року необхідно буде внести 10% за бронь,та 130грн. орг. внесок, для прикладу якщо ви поселяєтесь на дві доби ,ваша бронь становитиме 60грн. за особу +130грн.з особи орг.внесок. номер картки для переказу буде надіслано кожному хто заповнить реєстраційний листок,розсилка номера картки розпочнеться 15квітня. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 марта, 2017 Share Опубликовано 20 марта, 2017 7 хвилин тому, miro сказав: по ходу я почав отримувати заповнені реєстраційні листи,оголошуватиму по мірі поступлення 5-10 чоловік за ніками, та загальну кількість..... Лише в першому повідомленні, будь-ласка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2017 3 хвилини тому, Sanich сказав: Лише в першому повідомленні, будь-ласка. Ви маєте наувазі створив і весь час в цьому повідомлені роблю корекцію,чи в іншій темі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 марта, 2017 Share Опубликовано 20 марта, 2017 3 хвилини тому, miro сказав: Ви маєте наувазі створив і весь час в цьому повідомлені роблю корекцію,чи в іншій темі. Так. редагуйте постійно перше повідомлення, додаючи нових людей. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2017 9 хвилин тому, Sanich сказав: Так. редагуйте постійно перше повідомлення, додаючи нових людей. мабуть заповняти почну коли буде 10 бо вже сім чоловік зареєструвалось, якщо так дальше буде, треба буде додатково номера замовляти, поки ще є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vasil Опубликовано 20 марта, 2017 Share Опубликовано 20 марта, 2017 Всім привіт в першу очерідь хочу запропонувати п.Михайлу допомогу в організації зустрічі так як нам ближче всіх до бухти ! 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 21 марта, 2017 9 годин тому, vasil сказав: Всім привіт в першу очерідь хочу запропонувати п.Михайлу допомогу в організації зустрічі так як нам ближче всіх до бухти ! пане Василь то, як минулого разу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.