Jump to content

Чи треба кормити отводок сиропом, якщо погода дощить?

Recommended Posts

Прошу допомогти мені розібратися !!! Придбав пакет карпаток на 4 рамках два тиждні  назад, але на цьому тиждні задощило, та й температура впала, на першому тиждні давав сироп, а зараз не знаю що робить. 

якщо погода погана обовязково бо за малої кількості кормів матка скоротить яйцекладку і може викидати розплід 250-400 грам на день цього достатньо або 2кг канді на днів 10 хватить

13 минуты назад, Володимир Заянчківський сказал:

Прошу допомогти мені розібратися !!! Придбав пакет карпаток на 4 рамках два тиждні  назад, але на цьому тиждні задощило, та й температура впала, на першому тиждні давав сироп, а зараз не знаю що робить. 

На рамках мед є ? За дві неділі повинні були трохи наносити , крім того , якщо давали сироп то повинен бути . Дивіться по тому що на рамках . 

3 минуты назад, vovchik13033 сказал:

На рамках мед є ? За дві неділі повинні були трохи наносити , крім того , якщо давали сироп то повинен бути . Дивіться по тому що на рамках . 

На рамках є, але я не розумію чи достатньо, їм .

1 минуту назад, Володимир Заянчківський сказал:

Ви коли дивитесь на кормові запаси можете їх зсумувати в перерахунку на повну рамку . Так легше на перших порах оріентуватися . Якщо на 4 розплодні рамки набереться хоча б 1 кормова , то кормити не потрібно тим більше що по Житомиру на завтра передають ясну погоду . Черезмірне згодовування сиропу теж може боком вилізти , оскільки бджоли можуть цим сиропом залити комірки які йшли під яйцекладку та обмежити роботу матки . 

20 минут назад, vovchik13033 сказал:

Ви коли дивитесь на кормові запаси можете їх зсумувати в перерахунку на повну рамку . Так легше на перших порах оріентуватися . Якщо на 4 розплодні рамки набереться хоча б 1 кормова , то кормити не потрібно тим більше що по Житомиру на завтра передають ясну погоду . Черезмірне згодовування сиропу теж може боком вилізти , оскільки бджоли можуть цим сиропом залити комірки які йшли під яйцекладку та обмежити роботу матки . 

Дякую, якщо заватра буде гарна погода то обовязково подивлюся скільки там його, бо дивився бо дивився рівно тиждень назад, дай дощі були, от і хвилююся. 

1 час назад, Володимир Заянчківський сказал:

Если хотите развития семьи, то надо давать сироп по 200-300 грам, если больше 3 дней нет взятка!

Да всю жизнь никогда ничем не кормили , в этом году  свои нормально ,а отводок из под итальянки в силу  мало корма , резкий отход зимовалой+ расширил + похолодало  + матка Итальянки немеряно сеет  - всё это боком вылезло в вирусную болезнь расплода ,в то время как местным всё побарабану!  разные пчёлы - по разному нужно пчеловодить  - одним нужна подкормка другим нет и это НЕ СВЯЗАНО конкретно Итальянка и местные ,а в общем! если есть в ДОСТАТКЕ в гнезде много мёда ,кормить и ненужно , в противном случае - нужно шевелится.

• 3 weeks later...

Сероп не кепетится? роизводится в горячей воде 

• 2 weeks later...
В 25.05.2016 в 16:52, vetalikdalnik сказал:

Сероп не кепетится? роизводится в горячей воде 

Не кипятится если в зиму, а весной если сильно хочется, то можно;):hi:

2 часа назад, elesey71 сказал:

Не кипятится если в зиму, а весной если сильно хочется, то можно;):hi:

А смысл?

• Алёнка changed the title to Чи треба кормити отводок сиропом, якщо погода дощить?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...