Володимир Заянчківський Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Прошу допомогти мені розібратися !!! Придбав пакет карпаток на 4 рамках два тиждні назад, але на цьому тиждні задощило, та й температура впала, на першому тиждні давав сироп, а зараз не знаю що робить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 якщо погода погана обовязково бо за малої кількості кормів матка скоротить яйцекладку і може викидати розплід 250-400 грам на день цього достатньо або 2кг канді на днів 10 хватить Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 13 минуты назад, Володимир Заянчківський сказал: Прошу допомогти мені розібратися !!! Придбав пакет карпаток на 4 рамках два тиждні назад, але на цьому тиждні задощило, та й температура впала, на першому тиждні давав сироп, а зараз не знаю що робить. На рамках мед є ? За дві неділі повинні були трохи наносити , крім того , якщо давали сироп то повинен бути . Дивіться по тому що на рамках . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Заянчківський Posted May 8, 2016 Author Share Posted May 8, 2016 3 минуты назад, vovchik13033 сказал: На рамках мед є ? За дві неділі повинні були трохи наносити , крім того , якщо давали сироп то повинен бути . Дивіться по тому що на рамках . На рамках є, але я не розумію чи достатньо, їм . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 1 минуту назад, Володимир Заянчківський сказал: На рамках є, але я не розумію чи достатньо, їм . Ви коли дивитесь на кормові запаси можете їх зсумувати в перерахунку на повну рамку . Так легше на перших порах оріентуватися . Якщо на 4 розплодні рамки набереться хоча б 1 кормова , то кормити не потрібно тим більше що по Житомиру на завтра передають ясну погоду . Черезмірне згодовування сиропу теж може боком вилізти , оскільки бджоли можуть цим сиропом залити комірки які йшли під яйцекладку та обмежити роботу матки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Заянчківський Posted May 8, 2016 Author Share Posted May 8, 2016 20 минут назад, vovchik13033 сказал: Ви коли дивитесь на кормові запаси можете їх зсумувати в перерахунку на повну рамку . Так легше на перших порах оріентуватися . Якщо на 4 розплодні рамки набереться хоча б 1 кормова , то кормити не потрібно тим більше що по Житомиру на завтра передають ясну погоду . Черезмірне згодовування сиропу теж може боком вилізти , оскільки бджоли можуть цим сиропом залити комірки які йшли під яйцекладку та обмежити роботу матки . Дякую, якщо заватра буде гарна погода то обовязково подивлюся скільки там його, бо дивився бо дивився рівно тиждень назад, дай дощі були, от і хвилююся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кривич Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 1 час назад, Володимир Заянчківський сказал: На рамках є, але я не розумію чи достатньо, їм . Если хотите развития семьи, то надо давать сироп по 200-300 грам, если больше 3 дней нет взятка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЖекаNL Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Да всю жизнь никогда ничем не кормили , в этом году свои нормально ,а отводок из под итальянки в силу мало корма , резкий отход зимовалой+ расширил + похолодало + матка Итальянки немеряно сеет - всё это боком вылезло в вирусную болезнь расплода ,в то время как местным всё побарабану! разные пчёлы - по разному нужно пчеловодить - одним нужна подкормка другим нет и это НЕ СВЯЗАНО конкретно Итальянка и местные ,а в общем! если есть в ДОСТАТКЕ в гнезде много мёда ,кормить и ненужно , в противном случае - нужно шевелится. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталий 78 Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Сероп не кепетится? роизводится в горячей воде Link to comment Share on other sites More sharing options...
elesey71 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 В 25.05.2016 в 16:52, vetalikdalnik сказал: Сероп не кепетится? роизводится в горячей воде Не кипятится если в зиму, а весной если сильно хочется, то можно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрий Н. Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 2 часа назад, elesey71 сказал: Не кипятится если в зиму, а весной если сильно хочется, то можно А смысл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.