gardener Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 3 години тому, AVA сказав: Вирішив простіше рамками 145 рахувати Я вже бочковідрами буду рахувати. Сьогодні валять шо дурні від обіду. таке відчуття. шо вперше прийдеться соняшник два рази качати. ( Стукаю по столі і плюю через плече) 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 16 годин тому, qway сказав: можна було б розробити якесь днище з вбудованими вагами + пилкозбірником але треба розжитись або столяркою або формою для заливки ппу, оце було б дійсно зручно думаю Як буде час і натхнення, подумайте, чи реально на підставку для вуликів повісити чотири датчики, щоб важити не окремий вулик, а всю підставку разом? Невеличка така підставка, зварена з профільної труби, десь на двадцять вуликів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 13 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Як буде час і натхнення, подумайте, чи реально на підставку для вуликів повісити чотири датчики, щоб важити не окремий вулик, а всю підставку разом? Невеличка така підставка, зварена з профільної труби, десь на двадцять вуликів. там вартість тільки датчиків буде тисяч 10 - 15 вартувати, мені виглядає дешевшим 20 різних комлектів зробити та мати більш точні виміри по кожному) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 27 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Як буде час і натхнення, подумайте, чи реально на підставку для вуликів повісити чотири датчики, щоб важити не окремий вулик, а всю підставку разом? Невеличка така підставка, зварена з профільної труби, десь на двадцять вуликів. Файна така підставочка. А за землю як тримається? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 3 хвилини тому, qway сказав: там вартість тільки датчиків буде тисяч 10 - 15 вартувати, мені виглядає дешевшим 20 різних комлектів зробити Але ж уявіть, як приємно на акації буде отримати повідомлення, що "контрольний вулик" поважчав кілограмів так на 150 за день! Я ж питаю не за економічну доцільність а чи зможете ви таке зробити? Щоб підставка могла стояти на рідних опорах а для переходу в режим зважування припіднімалася домкратами через датчики? Максимальна вага конструкції 2500 кг. 31 хвилину тому, qway сказав: та мати більш точні виміри по кожному) Декілька вагів на одному точку це ще той головний біль. Я в себе другі ваги прибрав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад Тільки що, Олексій Кременчук сказав: Але ж уявіть, як приємно на акації буде отримати повідомлення, що "контрольний вулик" поважчав кілограмів так на 150 за день! Я ж питаю не за економічну доцільність а чи зможете ви таке зробити? Щоб підставка могла стояти на рідних опорах а для переходу в режим зважування припіднімалася домкратами через датчики? Максимальна вага конструкції 2500 кг. Декілька вагів на одному точку це ще той головний біль. Я в себе другі ваги прибрав. технічно можливо звісно, на ринку датчики необхідні є, основам створення вагів вже навчився, лише сварку опанувати під цю справу потрібно буде, але там не космічна наука, думаю впорався б Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 8 хвилин тому, qway сказав: лише сварку опанувати під цю справу потрібно буде, але там не космічна наука, думаю впорався б Підставку варити буду я, від вас - датчики і електронна частина. Треба буде тільки погодити їх кріплення до рами. Якщо цікаво - можемо спробувати створити такі ваги, але це вже плани на наступний рік. 48 хвилин тому, gardener сказав: Файна така підставочка. А за землю як тримається? Під час пересування колесами, в стаціонарному положенні опорні ноги, або просто припідняти домкратами щоби розвантажити ресори. То я зварив причіп для перевезення вуликів, а щоб їх менше вантажити-вивантажувати останню партію лишив на причепі, розвернувши до бортів льотками. Яка краса! Не треба брати важкого до рук, зачепив і поїхав. Тепер хочу всю пасіку поставити на такі причепи, але максимально їх здешевити. Трохи спростити конструкцію, прибрати борти і суцільну металеву підлогу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 6 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Підставку варити буду я, від вас - датчики і електронна частина. Треба буде тільки погодити їх кріплення до рами. Якщо цікаво - можемо спробувати створити такі ваги, але це вже плани на наступний рік. Під час пересування колесами, в стаціонарному положенні опорні ноги, або просто припідняти домкратами щоби розвантажити ресори. То я зварив причіп для перевезення вуликів, а щоб їх менше вантажити-вивантажувати останню партію лишив на причепі, розвернувши до бортів льотками. Яка краса! Не треба брати важкого до рук, зачепив і поїхав. Тепер хочу всю пасіку поставити на такі причепи, але максимально їх здешевити. Трохи спростити конструкцію, прибрати борти і суцільну металеву підлогу. Можна буде спробувати, виходить завіз таку платформу на вагах, і чекаєш поки загальна вага капне скажимо +400-500, пора везти надставки, або знімати, але спершу треба дослідити які варіанти реалізації є, бо на таку махіну 4 точки опори може бути замало, ну і питання точності стоїть відкритим, думаю було б успіхом якби рееструвало крок від 1кг 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 12 хвилин тому, qway сказав: ну і питання точності стоїть відкритим, думаю було б успіхом якби рееструвало крок від 1кг 1 кг - чудово, 2 кг добре, але й 5 кг буде непогано. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.