Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотров
    178 076

В центрі зайнятості допомагають учасникам АТО поверненню до трудової діяльності


ромео

350 просмотров

В центрі зайнятості допомагають учасникам АТО поверненню до трудової діяльності

 

Опубліковано: Середа, 16 листопада 2016, 10:24

 

 59084.jpg.gifУ центрах зайнятості області демобілізованим військовослужбовцям, учасникам АТО надається широкий спектр соціальних послуг, що сприяють якнайшвидшому їх поверненню до трудової діяльності.

«Ми допомагаємо нашим землякам, які звертаються по допомогу в працевлаштуванні, правильно зорієнтуватися в сучасних умовах ринку праці, зробити належний вибір з урахуванням його потреб, раціонально використати власний потенціал та займатися улюбленою справою. Зокрема, охочим безробітним надається відповідна організаційна, правова та фінансова підтримка щодо започаткування власного бізнесу», – повідомила Ольга Павлюк, директор Петрівського районного центру зайнятості. 
Так, Іван Олександрович після повернення із зони АТО прагнув якнайшвидше працевлаштуватися. Дізнавшись про послуги державної служби зайнятості, зацікавився можливістю започаткувати власну справу, адже на його думку, це один із шляхів до фінансової стабільності.
Ознайомившись з інформацією щодо перспектив розвитку підприємництва в районі, вирішив реалізувати свою давню мрію – всерйоз зайнятися бджільництвом. 
«У нас у родині ще змалку дітей залучали до роботи на пасіці. Батько мав вулики, ми з братом йому допомагали. Потім брат розводив бджоли, я теж бачу перспективи цієї справи. Це стабільний і прибутковий бізнес. Незважаючи на те, що сьогодні ринок пропонує чимало замінників меду, попит на цей корисний продукт залишається постійним. Водночас, бджільництво – справа нелегка: як трудяться бджоли, так само старанно має працювати й пасічник. Маю надію, що мій бізнес розвиватиметься, адже я обміркував стратегію й тактику діяльності та рішуче налаштований на досягнення успіхів. Але головне – я маю роботу, можливість самореалізуватися та бути матеріально незалежним», – зазначає Іван Олександрович.


Т. Біденко, головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Петрівського районного центру зайнятості 

http://fakel.kr.ua/index.php/suspilstvo/24478-v-tsentri-zainiatosti-dopomahaiut-uchasnykam-ato-poverenenniu-do-trudovoi-diialnosti

0 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Комментариев нет

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...