Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотров
    178 069

В. Стретович загинув в ДТП


ромео

2 243 просмотра

В аварії загинув колишній депутат Володимир Стретович

07 квітня 2023, 10:18
Політику, адвокату Володимиру Стретовичу було 64 роки (архівне фото зі студії Радіо Свобода)

Політику, адвокату Володимиру Стретовичу було 64 роки (архівне фото зі студії Радіо Свобода)

Колишній народний депутат України Володимир Стретович загинув в автомобільній аварії. Про це повідомили у п’ятницю його колишні колеги Олександр Доній, Михайло Поживанов, а також друзі, які залишають на сторінці Стретовича свої співчуття.

Політику, адвокату Володимиру Стретовичу було 64 роки. Він був депутатом кількох скликань Верховної Ради, входив до фракції «Наша Україна», був соратником Віктора Ющенка, членом партії Християнсько-демократичний союз, викладачем «Києво-Могилянської академії».

Стретович «відіграв у конституційному процесі та ухваленні Конституції України 1996 року. Саме з його пропозиції ще в 1995 році я зайнявся законопроєктом про Кабінет Міністрів і це на чверть століття визначило сферу моєї діяльності і в політиці, і в науці і в громадському житті... Стретович гуртував українських правників... І завжди, за що б не брався, робив це щиро, з любов’ю до справи, до людей, до України», – написав у фейсбуці голова правління Центру політико-правових реформ Ігор Коліушко.

В оточенні загиблого не повідомляють подробиць ДТП. Втім, за неофіційними даними, аварія сталася на Житомирській трасі напередодні.

Поліція області, не вказуючи даних учасників ДТП, повідомила про аварію на 146-му кілометрів автодороги Київ-Чоп, поблизу села Кам’янка Житомирського району. Сам Стретович теж був родом із Житомирщини.

«Близько 18:20 зіткнулися автомобілі Toyota RAV під керуванням 67-річного киянина та MAN TGX, за кермом якого перебував 60-річний житель Вінниччини. Транспортні засоби рухались у зустрічних напрямках. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля Toyota, 64-річний житель Києва, загинув на місці події. Пасажирки цього ж транспортного засобу, дві 66-річні жительки столиці, з травмами були ушпиталені до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. Також медична допомога без ушпиталення надавалась водієві кросовера», – повідомили правоохоронці.

Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

https://www.google.com/amp/s/www.radiosvoboda.org/amp/news-stretovych-polityk-zagybel/32353813.html

  • Сумно 1

0 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Комментариев нет

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...