Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотр
    178 101

Мед з "метом": три місяці в'язниці


ромео

226 просмотров

У США митники запідозрили в банках з медом рідкий метамфетамін. Власник просидів у в?язниці три місяці, мед виявився чистим

Автор:
Анна Воробйова
Дата:
 16:45, 24 серпня 2019

Чоловік з Меріленда, США, провів майже три місяці у в'язниці після того, як працівники митної та прикордонної служби США в аеропорту Балтимора вирішили, що мед, який він привіз із поїздки на Ямайку, був рідким метамфетаміном, пише The Washington Post.

Леона Хотона взяли під варту на 82 дні після того, як 29 грудня працівники міжнародного аеропорту в Балтиморі заявили, що у трьох банках з медом, які перевозив Хотон, насправді — метамфетамін.

Через 20 днів після його арешту державна поліцейська лабораторія визначила, що мед, який він купив з рук на дорогах Ямайки, насправді — мед. Звинувачення у скоєнні тяжких злочинів були зняті. Але Хотон залишився у в'язниці, бо має грін-карту: звинувачення у кримінальному злочині призвели до затримання його через імміграційну перевірку.

Він не був звільнений доти, доки звинувачення не були повністю зняті після того, як федеральний лабораторний тест підтвердив, що в меді немає наркотиків.

Хотона затримали на митниці вперше за 10 років. Весь цей час він без проблем їздив зі США на Ямайку, щоб відвідати свою матір. Тепер він намагається відновити своє життя. За час, проведений в ув'язненні, Хотон втратив роботу й тепер керує вантажівкою.

«Я боюся навіть подорожувати зараз. Ти невинний, але все одно можеш опинитися у в'язниці», — сказав Хотон.

https://thebabel.com.ua/hell/34742-u-ssha-mitniki-zapidozrili-v-bankah-z-medom-ridkiy-metamfetamin-vlasnik-prosidiv-u-v-yaznici-tri-misyaci-med-viyavivsya-chistim

0 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Комментариев нет

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...