Фомич Опубликовано 27 июля, 2018 Share Опубликовано 27 июля, 2018 3 часа назад, Маркіян сказал: Фомич! Ну подивись у шкільний підручник! І не неси охінею. Сульфітна це не сульфатна тобто сірчана. А метод відомий сто років і ніхто не заморочується. Все працює. І працює ефективно як у Стрільця. Десь є його відео. Клас. К сожалению что-то доказывать я не собираюсь, мне с телефона не совсем удобно, но серную кислоту от сернистой я отличаю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кірей Юрій Опубликовано 3 августа, 2018 Share Опубликовано 3 августа, 2018 Спалюю сірчані гноти для дезінфекції тари (скло, емальований, полетиленовий, неіржавіючий посуд). Винороби багато століть знайомі з сіркою. Як на мене, сірчані гноти у вино-алко інтернет магазинах зручніші за сірчані шашки, бо легко ріжуться або ламаються. Якщо, звичайно, об'єм сховища невеликий. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.