Jump to content

Кочуємо: хто? як? і головне - на чому?

Recommended Posts

візьму з собою електростанцію і дриль - на кнопку нажав і най круте...

Живець, Ну, а якщо москалики енергію з крутилки умкнуть? :umora: тоді, мабуть, буде :vinny::rofl:
  • Like 1

Живець, Ну, а якщо москалики енергію з крутилки умкнуть? :umora: тоді, мабуть, буде :vinny::rofl:
И як же москалики енергію з крутилки умкнуть? Електростанцiю вкрадуть ?

Господи, не доведи до террррррроризму... :(:umora:

Мико, Дуже просто,- нафтопровід - на замок. І ок :blink::helpme: . Доведеться кочувати з установкою на подобії тої, що була у Штірліца. :IMHO:
  • Like 1

Мико, Дуже просто,- нафтопровід - на замок. І ок :blink::helpme: . Доведеться кочувати з установкою на подобії тої, що була у Штірліца. :hi::IMHO:
Нiчого страшного на крайнiй випадок i в Эмiратах можна купити i в Норвегii На москаликах свiт клином не зiйшовся :IMHO1:

Нiчого страшного на крайнiй випадок i в Эмiратах можна купити i в Норвегii На москаликах свiт клином не зiйшовся

Мико, Щоправда, то - правда. Головне, Миколо, було б з чим та на чому кочувати. Жаль , що не побачив Вас у Баришівці.
  • Like 1

було б з чим та на чому кочувати. Жаль , що не побачив Вас у Баришівці.
I головне за чим кочувати. Я з 2001 року на стацiонарi, а медосбiр трiшки пiдвищiвся. Не змiг поїхати Ярмарка тримала. Сьогоднi закiнчилась. тепер на пасiку. формувати в зиму :az:

I головне за чим кочувати. Я з 2001 року на стацiонарi, а медосбiр трiшки пiдвищiвся. Не змiг поиiхати Ярмарка тримала. Сьогоднi закiнчилась. тепер на пасiку. формувати в зиму

Мико, Я теж маю надію надалі побільше на стаціонарі"кочувати". Отож і сію медоноси . Але кочівля на надійних "колесах" ,- то істинна романтика!
  • Like 1

Але кочівля на надійних "колесах" ,- то істинна романтика!

Устал я от такой романтики с 1982года,а "кочевать"на стационаре нет возможности.Живу на окраине города в частном секторе,с асфальта много меда не соберешь.

Устал я от такой романтики с 1982года,а "кочевать"на стационаре нет возможности.Живу на окраине города в частном секторе,с асфальта много меда не соберешь.

Запорожец, Ясно й путріну, що стаціонар - це ідеал. А кочівля це завжди "полундра" і для бджіл, і для нас. Тож доводиться за соломинку, то біш за романтику, хвататися. Але ж всі знають, що під лежачий камінь вода не тече. :mellow:
  • Like 2

"кочевать"на стационаре нет возможности.Живу на окраине города в частном секторе
А у меня стационар там, где кочевал всю жизнь пчеловодную. Купил домик в деревне. Поселил там пару молодую ,типа сторожа ,помошника . Асфальт под домом ,одна улица, а вокруг поля да неудобья :ay:Стационар
  • Like 1

А у меня стационар там, где кочевал всю жизнь пчеловодную. Купил домик в деревне. Поселил там пару молодую ,типа сторожа ,помошника . Асфальт под домом ,одна улица, а вокруг поля да неудобья :ay:Стационар
Респект и Уважуха :hi:

А у меня стационар там, где кочевал всю жизнь пчеловодную. Купил домик в деревне. Поселил там пару молодую ,типа сторожа ,помошника . Асфальт под домом ,одна улица, а вокруг поля да неудобья

Мико, Миколо Романовичу, шановний, лєпота, але ж не зовсім по темі. :offtopic: Ви б поділилися досвідом, як раніше кочували та показали на чому? :ah: Бо на відео показано, як Ви гарно вже приїхали на кочівлю й заякорилися. :umora:
  • Like 1

Миколо Володимировичу, шановний,
Микола Романович , Володимирович це у нас Бортнiк .Вiдео про кочiвлю не маю. бо на той час мав тiльки ФЭД дзеркальний ,потiм мильницю , Повернуся з пасiки просканую i тодi дам слайд- шоу :ay::az:

"кочевать"на стационаре нет возможности.Живу на окраине города в частном секторе
Увы, Романовичу, у мене навіть такий варіант не спасає.

Увы, Романовичу, у мене навіть такий варіант не спасає.
Та чув про Херсонськi посухи. Та в мене до метру чернозему, один дощ , до Петра и Павла i я на конi

Микола Романович, Володимирович це у нас Бортнiк

Дякую, справив. А Бортник же - Михайло, якщо не помиляюсь.
  • Like 1

Микола Романович, Володимирович це у нас Бортнiк

Дякую, справив. А Бортник же - Михайло, якщо не помиляюсь.
Михайло Володимирович

• 3 weeks later...
Устал я от такой романтики с 1982года, а "кочевать" на стационаре нет возможности.Живу на окраине города в частном секторе, с асфальта много меда не соберешь.

Запорожец, а Ви зробіть так, як Мико. І без проблем...
А у меня стационар там, где кочевал всю жизнь пчеловодную. Купил домик в деревне. Поселил там пару молодую, типа сторожа, помошника. Асфальт под домом, одна улица, А Вокруг Поля да неудобья

• Like 1

• 2 weeks later...

Хтось може щось сказати про цю фірму http://kreon.com.ua/podprod/32.php обіцяють платформу двоосну 4500*1500 по типу тої що на фото за 9000,00 грн без колес або близько 11000,00 грн з колесами + опорне колесо і 4-ри опорні стойки по 500кг. навантаження на кожну. На питання скільки витримає прицеп кажуть до 3-х тон. Хто що думає? При підрахунку матеріалу на таку саморобну платформу (все нове) у мене получилось близько 11-12 тис грн. Хоча такий http://kreon.com.ua/podprod/45.php у них коштує близько 35000,00 грн.

Хтось може щось сказати про цю фірму http://kreon.com.ua/podprod/32.php обіцяють платформу двоосну 4500*1500 по типу тої що на фото за 9000,00 грн без колес або близько 11000,00 грн з колесами + опорне колесо і 4-ри опорні стойки по 500кг. навантаження на кожну. На питання скільки витримає прицеп кажуть до 3-х тон. Хто що думає? При підрахунку матеріалу на таку саморобну платформу (все нове) у мене получилось близько 11-12 тис грн. Хоча такий http://kreon.com.ua/podprod/45.php у них коштує близько 35000,00 грн.
'sergo', я звязувався із цією фірмою перед тим, як замовив те,що вже маю з Б.Церкви. Спочатку невеличка ціна була, ну а потім як почали навішувати... чуть не вдвічі виходило дорожче.Не набивайте собі гулі, звяжіться з Б.Церквою(контакти я називав раніше),- перевірено власноруч, не пожалієте.Вони виготовляють все якісно, надійно і можуть й за Вашим кресленням. А колеса придбайте самі,- так виходить у півтора рази дешевше чим на фірмі. Повторюсь тут, а то було це вже давненько. Виготовив його у м. Біла Церква на фірмі"Вадим". Виконання і ціна мене повністю задовільнили. На той час - десь квітень-травень 2014 за 8680 грвн.На одній волговській підвісці (на двох треба інша категорія), підсилений. Колесами укомплектовував сам. Причіп весь оцинкований, розрахований для перевезень вантажу до 1 тонни, хоч у техпаспарті стоїть 750 кг ( щоб не мати проблем з ДАІ).Тел. менеджера- 096 772 48 34 (Женя)
  • Like 1

них коштує близько 35000,00 грн.

Черкаські вам не подобаються? Весною схожі коштували близько 15 тис грн.

них коштує близько 35000,00 грн.

Черкаські вам не подобаються? Весною схожі коштували близько 15 тис грн.
А можна координати ? В Черкасах буваю через день

Вул.Одеська завод телеграфної апаратури.Як з вашої сторони їхати,в сторону південно-західного району, першій світлофорі наліво друга зупинка.

Вул.Одеська завод телеграфної апаратури.Як з вашої сторони їхати,в сторону південно-західного району, першій світлофорі наліво друга зупинка.
Дякую.

• Алёнка changed the title to Кочуємо: хто? як? і головне - на чому?