Перейти к содержанию

Куплю мед і супутні товари гуртом (є торгова точка, хочу відкрити медівню) Чекаю пропозицій!


Рекомендуемые сообщения

Доброго дня! У мене є торгова точка у м.Червонограді Львівської області, прийшло на думку використати її під медівню. Буду радий співпраці з добросовісним постачальником. Будь-ласка, напишіть чи буде мати взагалі така справа успіх, скільки заробляють на продуктах бджільництва, ваша думка? Чи варто? дякую!

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

......, ваша думка? Чи варто? дякую!
Вам потрібно в першу чергу мати в своїй точці нормального реалізатора, саме по меду...... відкривати новий куточок краще всього було на початку сезону і напрацьовувати прокупця, але ніколи не пізно почати..... Пробуйте, починайте з мілкого опту, вивчіть ринок, на який мед буде попит, дорожчий (акація , липа) чи так сказати більш соціальні меди, ті що подешевше і головне завжди вказуйте на тарі імя чи нік пасічника, покупці самі вам підкажуть з яким постачальником мати справу. Готовий до співпраці на постійній основі, саме тому із резерву сьогодні могу запропонувати для проби декілька купажів, по пару відер, 20кг кожне, акацію100%, липу100%, гречка60%+40% різнотравья. Соняшник і подібні меди пропонувати не буду, бо у мене немає, думаю інші запропонують.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Если тема пойдте - могу предложить прополисную мазь и настойку огневки как вариант, о меде перге не говорю, обращайтесь...

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

×
×
  • Создать...