sij Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Перше, що спало мені на думку, чи витримають бджоли такий довгий "зимовий" період як на цьогорічну зиму у шість ! місяців? ← Сім місяців витримують нормально, без будь-яких відхилень в розвитку, перевірено не один раз. Більше не пробував. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bdjol Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Пропоную до обговорення статтю І.П.Веригіна "Пасіка без кліща Вароа" в журн. " ? Идея та же , что и Хмары. Лишить клеща расплода. Способ материально и трудозатратен (20кг сиропа на семью) и нет никакой гарантии , что клещ живет только 3 месяца. Ведь он так же не размножается и не тратит своих жизненных сил. При этом катается на пчеле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Идея та же , что и Хмары. Лишить клеща расплода. Способ материально и трудозатратен (20кг сиропа на семью) ? Ці ж самі думки спали і мені. Так звичайно у мене йде по 10 кг цукру на сім"ю. Бо ж є ще серпневий взяток. А 20 кг це вже суттєві затрати. А друге, що: нет никакой гарантии , что клещ живет только 3 месяца. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
столя Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts