sij Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Десь була тема про навощування вощини, не знайшов, а може погано шукав, але хочу показати як навощую я XP8N4mlkKuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
валера 2 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Десь була тема про навощування вощини, не знайшов, а може погано шукав, але хочу показати як навощую я А чем клеили ручку к стеклу? Я "слоном" клеил-отпала... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 А чем клеили ручку к стеклу? Я "слоном" клеил-отпала... ← Приклеїв силіконом, вогнеупорним, чорним, тримається добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
валера 2 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 А чем клеили ручку к стеклу? Я "слоном" клеил-отпала... ? Приклеїв силіконом, вогнеупорним, чорним, тримається добре Спасибо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 А чем клеили ручку к стеклу? Я "слоном" клеил-отпала... ? Приклеїв силіконом, вогнеупорним, чорним, тримається добре Можно akfix ,прозрачным и обезжирить Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 В мене присоска з старого навігатора. Після навощування зняв, скло під пачку з вощиною-все компактно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 sij А без стекла не получается наващивать? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 sij А без стекла не получается наващивать? ← Получається, але зі склом краще Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Получається, але зі склом краще ? Я тоже когда-то стекло применял, а потом как-то стекло не оказалось под рукой, а другое сделать не было возможности, попробовал без стекла и нормально получилось. С тех пор стекло не применяю. sij если я правильно понял, то Ваш наващиватель имеет понижающий трансформатор и тиристорный регулятор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 Ваш наващиватель имеет понижающий трансформатор и тиристорный регулятор? ← Так, трансформатор 220\18, а регуліровка проводиться по первинній обмотці, від 0 до 18 вольт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Можно akfix ,прозрачным и обезжирить ? кузмич, А можна прокрутити алмазим сверлом і дірку й вставити будь-яку ручку по типу як в старих "стінках " та буфетах було. Десь була тема про навощування вощини, не знайшов, а може погано шукав, але хочу показати як навощую я ? sij, А через близькість до нижньої планки в жару вощина не коробиться? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 А через близькість до нижньої планки в жару вощина не коробиться? ← Та ні, не замічав такого Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Та ні, не замічав такого ? sij, А я раз влітку навощинив поближче до нижньої планки та мав мороку,- покоробилась добра половина з них. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Цікавий спосіб навощування і ще один: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 на днях наващивал рамки. Делать специально электронаващиватель некогда, времени вообще нет. Приспособил самодельное зарядное для авто аккумуляторов. Понравилось, за 15-20 мин 20 рамок. С прошлым годом ни в какое сравнение. и быстрее и ровнее. Единственное я так понимаю мощность великовата, секунды за 4 пропекает насквозь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Кстати, вопрос - кто какой толщины использует стекло? взял 2 мм - легковато. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 Кстати, вопрос - кто какой толщины использует стекло? взял 2 мм - легковато. ← У мене 4мм, нормально Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Кстати, вопрос - кто какой толщины использует стекло? взял 2 мм - легковато. 6 мм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 на днях наващивал рамки. Делать специально электронаващиватель некогда, времени вообще нет. Приспособил самодельное зарядное для авто аккумуляторов. Понравилось, за 15-20 мин 20 рамок. С прошлым годом ни в какое сравнение. и быстрее и ровнее. Единственное я так понимаю мощность великовата, секунды за 4 пропекает насквозь ? альп, Підключіть послідовно реостат. Або ж якийсь опір. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 альп, Підключіть послідовно реостат. Або ж якийсь опір. Реостат есть, но устройство самодельное, наверчено фиг знает чего. (Переделан из пульта управления каким то отопителем) и как раз настройка реостата навернулась. Сейчас некогда заниматься ремонтом, а зимой будем делать. Стекло 4 мм вырезал, на днях попробую Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Реостат есть, но устройство самодельное, наверчено фиг знает чего. ? альп, Найпростіше,- підключіть послідовно кілька лампочок, або, найкраще, якусь стару фару. І проблема зникне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 альп, Найпростіше,- підключіть послідовно кілька лампочок, або, найкраще, якусь стару фару. І проблема зникне. Уже сделал, провод отпаялся. Все регулируется. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Удосконалив свій електронавощувач, надоїло постійне невистачання ще однієї руки IfKQ3sceyc4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PDD Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Удосконалив свій електронавощувач, надоїло постійне невистачання ще однієї руки Пристрій чудовий. Добавлю свої 5 коп. Свій навощувач вмикаю - вимикаю ногою (третя рука). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Пристрій чудовий. Добавлю свої 5 коп. Свій навощувач вмикаю - вимикаю ногою (третя рука). А з-під чого ноговимикач? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts