Jump to content

Прикрепляем, вкладываем...

igorrost
 Share

Recommended Posts

ребята не могу прикрепить изображение. помогите. как не могу понять

post-1550-1277915705_thumb.jpgpost-1550-1277915705_thumb.jpg

post-1550-1277915696_thumb.jpg

на пасеке у нвн

post-416-1277915699_thumb.jpg

• 1 month later...
_______.doc - нова емблема Гільдії медоварів

нова емблема Гільдії медоварів

Зручніше так EGM.JPG:az:

Не в тему, але цікаво і тут можна - хто автор цієї емблеми?

нова емблема Гільдії медоварів
А хто автор цьго шедевру?

Не в тему, але цікаво

Прошу вибачення за використання сторінки. Справа в тому, що вчора зателефонував Федір Дейнека з Харкова з проханням терміново знайти і передати через Точок емблему. В Харкові був організований конкурс питних медів в рамках медового ярмарку, а про дипломи з новою емблемою згадали із запізненням. Так я "витягнув" зображення зі свого диплома, якого отримав на Масляну в Києві і розмістив . Ось така історія. :ah:

Прошу вибачення за використання сторінки.

Не проблема - Полігон і на ТочкУ Полігон ;) . Щодо теми, то можна і створити про Гільдію тему, там і про емблему поговорити і про все інше. Думаю доречно буде в "Бджільництві України". Варто щоб цю тему створив хтось з членів Гільдії, виклавши при цьому основну інформацію. Щодо емблеми(ці повідомлення можна потім буде перенести в тему)... Я пам'ятаю що був оголошений конкурс на дизайн емблеми медоварів. Яка його доля? Кому дісталося 500 грн? :) Чи можна десь інші зразки подивитися? Бо щиро кажучи(я нікого не хочу образити), викладений Вами малюнок на емблему Гільдії медоварів України не тягне, та і 500 грн за нього - то забагато. Я не член Гільдії, але за державу прикро... post-3-1282116131.gif ПС. Ось знайшов перше повідомлення про реєстрацію Гільдії Медоварів, з цих повідомлень і можна почати тему. Що скажете, панове медовари?

Сайт проба

галерея

Цікаві роботи... :) Особливо з колінвалом сподобалося. :umora:

Mapet, Радий що сподобались мої роботи! :) Я думаю багато точківців роблять щось цікаве - аякщо на форумі створити арт-галерею?

аякщо на форумі створити арт-галерею?

Галерея як така займе багато дискового простору, та ще й якщо фотки якісні виставляти. Краще вже викласти на численних ресурсах фотоальбом, а тут тільки посилання. Думаю цього буде достатньо. В нас ресурс все ж таки пасічницький... :)

Розумію. :hi:

проба

Персики апетитні. Тільки 1,6 М для веб-сторінок таки забагато. Варто стискати хочаб до 100-200 М, і то якщо потрібно показати деталі...

Варто стискати хочаб до 100-200 М, і

я з компом на ви, пів вечора вставляв а ви кажете зжимати. :ah: буду вчитись :(

Для стискання рекомендую Microsoft Office picture manadger, входить в пакет офіса(На файлі малюнка клікаєте правою кн. миші - "Открыть с помощю...", вибрати Microsoft Office picture manadger? "Изменить рисунок" - Сжать - Для документов, або інше - і дивитися якість. Якщо не влаштовує = Ctrl+Z - вертаєтесь до попереднього і пробуєте інше). Або ТУТ спробуйте :hi:

• 1 month later...

НЕ могу загрузить фотографию, пишет: Общее дисковое пространство требует для всех загружаемых файлов больше, чем на каждое сообщение или глобальный лимит. Пожалуйста, уменьшите число или размер загружаемых файлов. Это первый загружаемый файл и размер его 2,4 мБайт Но Максимально допустимый объем всех файлов: 9.77 мегабайт Что делать???