Jump to content

Прикрепляем, вкладываем...

igorrost
 Share

Recommended Posts

Ошибка загрузки. У вас нет прав для загрузки файла с таким расширением. :ak: обычный текстовый документ Word :dntknw:

Я взагалі не можу просканований текст розмістити. Чомусь виходить по 4мб. Якщо стиснути, текст стає незрозумілим.

Я взагалі не можу просканований текст розмістити. Чомусь виходить по 4мб. Якщо стиснути, текст стає незрозумілим.

То треба текст зберегти як текстовий файл, а не як зображення.

Поцікавтеся програмою Abby Fine Reader для розпізнавання тексту. Тоді ваші 4 МБ зменшаться в сотні разів. :hi:

Поцікавтеся програмою Abby Fine Reader для розпізнавання тексту. Тоді ваші 4 МБ зменшаться в сотні разів. :hi:
А ще існує безкоштовна CuneIForm також для розпізнавання. Наразі з її допомогою розпізнаю отскановану книгу про бджолярство. До речі, вже існує багато безкоштовного програмного забезпечення, яке може закрити потреби звичайного користувача компютера так само як і ти до яких ми звикли. От була проблема в декого - не може відкрити файл MS Word найновішої версії в MS Word версії попередьної. В той час існує безкоштовний Open Office, який не тільки виконує ті ж самі функції що і MS Word а і може відкрити їх найновіші версії, чого не може сам MS Word!

Для вставки ссылки используется эта кнопка

Не нашел я эту кнопку

Не нашел я эту кнопку

Эта кнопка находится в том окне, где пишется ответ. Шестая слева.

+++

Пробуем http://www.dombee.info Сайт

Так в открывшееся окно надо ссылочку вставить(там по умолчанию стоит только http:// ) , а Вы видно просто жмёте ОК :dntknw:

Поцікавтеся програмою Abby Fine Reader для розпізнавання тексту.

До речі для дилетантів можна в сукупності з іншими прогами перекладаи сканований текст.

Если фото большое - сжимаем.

Шановний П. для мене по кнопочках у фаін редер, потрібно для лекцій "Яким бути ідеальному вулику".

Знайшов фото меншого обсягу по темі "Яким бути ідеальному вулику". запитаюсь. post-1719-1266077102_thumb.jpg Наче вийшло. А як перемістити у лекції?

Друге фото Шабаршова А ось такий переріз у борті. post-1719-1266693158_thumb.jpg

А так буде краще ? post-1595-1266873074_thumb.jpg

А як перемістити у лекції?

Повторити ті ж дії там. :hi:

Пробую вставить фото.post-334-1267046609_thumb.jpg

А Вордовские документы нельзя вставлять?Что то я их там не увидел.

• 4 months later...

Ну що ж спробуємо зараз розмістити фото моїх бджілокpost-2220-1277492542_thumb.jpg Здається вдалося :ay:

Ну що ж спробуємо зараз розмістити фото моїх бджілокpost-2220-1277492542_thumb.jpg Здається вдалося :ay:
а это мои и купленная маточкаSDC12913.ZIP

а это мои и купленная маточка

Зручніше коли фото викладені або прямо на форумі, або щоб сильно не стискати - завести собі Веб-альбом, наприклад ТУТ, а на Точку викладати посилання, чи фото по URL. І ще - все ж таки варто стискувати фото. Ця функція просто реалізується з допомогою Microsoft Pictures Manager, компонент Офіса(на файлі правою кнопкою миші відкрити контекстне меню і вибрати "Откріть с помощю..."). Стискання для документів майже не погіршує якість зображення. Ось Ваша фотка трохи обрізана і зменшена в об"ємі в 10 разів post-3-1277523612_thumb.jpg

post-2142-1277746597_thumb.jpgпроверка post-2142-1277746889_thumb.jpg