tolik2362 Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Спасибо всем за поздравления 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Граніт Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 11 часов назад, tolik2362 сказал: Спасибо всем за поздравления Дружище, поздравляю с Днем Рожденья. Помню, что у тебя их два, а вот какой самый лучший забыл. Есть повод, что сказать - будь здоров. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 tolik2362 Проздравляю. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Олег Анатольевич .Поздравляю с днём рождения .Здоровья ,благополучия ,удачи в деле восстановления и продвижения УС по территории Украины Стрельчук Олег Анатольович (46 лет) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Олег Анатолійович з днем народження! крепкого здоров"я та успіхів! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 17 хвилин тому, Мико сказав: Олег Анатольевич .Поздравляю с днём рождения .Здоровья ,благополучия ,удачи в деле восстановления и продвижения УС по территории Украины Стрельчук Олег Анатольович (46 лет) 12 хвилини тому, СЄРЖ сказав: Олег Анатолійович з днем народження! крепкого здоров"я та успіхів! З радісю приєднуюсь до привітань! Ну, а від себе додам земляку - добитися значних просувань у відновленні нашої рідної на Київщині - поліської бджоли! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob12 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Олег Анатолійович, вітаю з Днем Народження! Козацького Вам здоров'я та успіхів у нелегкій праці - селекції УС бджіл. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 2 минуты назад, Bob12 сказал: Олег Анатолійович, вітаю з Днем Народження! Козацького Вам здоров'я та успіхів у нелегкій праці - селекції УС бджіл. Приєднуюсь до привітань, З Днем Народження Вас! Міцного здоров'я і задоволення від улюбленої справи. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seos Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Олег Анатолійович 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пётр Ахтырский Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Олег Анатолійович,Сердечные поздравления,В этот день рождения!Счастья светлого земного,Уважения большого!Евро – полный кошелек!И здоровья Вам – мешок! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bee_Keeper Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Олег, поздравляю с Днем Рождения! Желаю стабильного дохода, мира в семье, гармонии в душе и, главное, здоровья — лишним оно никогда не бывает. Чтоб ты всегда был рад тому, что у тебя уже есть, но при этом никогда не переставал ставить перед собой большие жизненные цели. Будь счастлив, здоров и любим! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
крымлы Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Олег всех благ . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня - Пасічник Покуття Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @Стрельчук Олег Анатольович Вітаю...! Божого благословення і міцного здоров'я, а все інше прийде само собою 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Приєднуюся до привітань. Олег, з Днем Народження і всього найкращого! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strelec Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @Стрельчук Олег Анатольович 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @Стрельчук Олег Анатольович З Днем Народження ! ! ! Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні, як струна, А добро не оминає хату, Як не обминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток Стеляться для вас, як вишні цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І Господь дарує ВАМ багато літ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @Стрельчук Олег Анатольович!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Стрельчук Олег Анатольович!!! З Днем народження!!! Всього самого самого,а головне здоров'я. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бігунець Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 11 часов назад, Мико сказал: Олег Анатольевич .Поздравляю с днём рождения .Здоровья ,благополучия ,удачи в деле восстановления и продвижения УС по территории Украины Приєднуюся до вітань. Здоров"я міцного, удачі, наснаги, благополуччя і добробуту. Щоб бджоли завжди приносили радість. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Олег с днем рождения тебя здоровья в месте с удачей 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @tolik2362, @Стрельчук Олег Анатольович, поздравляю с Днем Рождения Вас! Здоровья и всего наилучшего! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дід Василь Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 13 минут назад, Fabro сказал: @tolik2362, @Стрельчук Олег Анатольович, поздравляю с Днем Рождения Вас! Здоровья и всего наилучшего! Солодкого меду, хай бджоли рояться, і щоб було здоровья за всим хозяйством приуспівати, удачі всім 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Приєднуюсь до привітань ювілярів! Бажаю міцного здоровя та вдалого матковивідного сезону!Отправлено с моего SM-G570F через Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @Стрельчук Олег Анатольович з Днем народження! Бажаю міцного здоров'я і здійснення всіх задумів і планів, щоб бджоли завжди були в радість, як у моральну так і у фінансову. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
САХНЮК Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts