sasha k Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Деталі для безфальцевих 10 рамочних корпусів товщиною 25мм на рамку 435-145. Матеріал смерека в наявності деталі для 20ти корпусів. Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта Можливе виготовлення на замовлення. тел-0951320930 Саша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта. Можливе виготовлення на замовлення. ? Саша К, а на 15 корпусів з фальцями і на 10 мм ширшими у середині ціна буде та ж? Але дерево - сухе і не з живицею. Ліпшою була б липа чи верба, осика? Чув, що смерека паршивеньке дерево для вуликів? Чи я не правий? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 липа чи верба, Липу рвёт ,а верба тяжёлая Насчёт смереки не скажу,но сосна лучше выше перечисленных. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Липу рвёт ,а верба тяжёлая ? кузмич, У мене є вулик Ващенка вже другу сотню років намотує. Так він, якщо не помиляюсь з липи. З неї ж роблять і кукси,- значить цінний матеріал. А в тім... Може Вам, Кузмичу, попалася не суха? Ось за смереку теж доброго не чув. А верба сама собою є дезинфектор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Да! Ось осику всі хвалять як матеріал для вуликів. А бджоли найчастіше селяться у вербі. Може тому, що у ній частенько бувають дупла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Скіталець Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Деталі для безфальцевих 10 рамочних корпусів товщиною 25мм на рамку Ціна 75 грн за один комплект. А що і скільки входить в один комплект? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Саша К, срочно на Полигон в раздел "Цитирование". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha k Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта. Можливе виготовлення на замовлення. ? Саша К, а на 15 корпусів з фальцями і на 10 мм ширшими у середині ціна буде та ж? Але дерево - сухе і не з живицею. Ліпшою була б липа чи верба, осика? Чув, що смерека паршивеньке дерево для вуликів? Чи я не правий? Тільки без фальців.Дерево звичайно сухе хто з сирого вулики робить(з живицею ) ???Липа і верба медоноси які й так знищують більше а ніж садять як же зних вулики робить В карпатах майже всі вулики із смереки або ялини і ніяких негативних відгуків ніколи нечув В сусідніх селах Гукливська церква — найдавніша дерев'яна церква Воловецького району, збудована у XVIII столітті з ялиці на фундаменті з річкового каміння. Церква дерев'яна, збудована з ялинових брусів. І ще одна в селі Пилипець Переважає версія, згідно з якою розкішну барокову церкву Різдва Пресвятої Богородиці збудували із смерекових брусів з 1759 до 1762 року. Певна перебудова могла 40 відбутись у 1841 році (табличка з цією датою прибита на північній стіні) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Тільки без фальців.Дерево звичайно сухе хто з сирого вулики робить(з живицею ) ???Липа і верба медоноси які й так знищують більше а ніж садять як же зних вулики робить В карпатах майже всі вулики із смереки або ялини і ніяких негативних відгуків ніколи нечув ? Саша К, О! Уже все правильно, а то переплутали грішне з праведним. Відносно сирого дерева,- був вже інциндент, тож і запитував. Щодо смереки ,- визнаю, був неправий. Проконсультувався у тих, хто має з нею справу. Дійсно - легка, м'яка, малосмоляниста, щось середнє між ялиною і сосною. Добре зберігається. Тобто ідеальна сировина для вуликів і рамок. Тож щодо корпусів, - жаль , Саша К,, але у мене трохи змінений фальцевий стандарт. Дякую, і вже знайшов майстра. Щодо знищення медоносів,- все має свій вік. І дозріла деревина (наприклад, сосна дозріває на 60-й рік, і т.п.), як і хліб у жнива, повинна бути оприходована і відправлена на склади . А на її місце посаджена інша, як сіється щороку хліб. У противному разі ліси будуть переповнені шкідниками і постійно хворітимуть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бандера Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Саша К, я візуально придивися що в 1 повідомленні, фото №3 - виборка під плечики рамок має десь 25 мм, а потрібно 17мм, чи може я не прав? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фенчак Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Саша К, я візуально придивися що в 1 повідомленні, фото №3 - виборка під плечики рамок має десь 25 мм, а потрібно 17мм, чи може я не прав? може взагали маэ бути 10 мм Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha k Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 Саша К, я візуально придивися що в 1 повідомленні, фото №3 - виборка під плечики рамок має десь 25 мм, а потрібно 17мм, чи може я не прав? Бандера виборка під рамки стандартна 18мм. Не дуже вдале фото але... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фенчак Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 А можна цини по отдельности дно- корпус- пидкришник- криша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Деталі для безфальцевих 10 рамочних корпусів товщиною 25мм на рамку 435-145. Матеріал смерека в наявності деталі для 20ти корпусів. Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта Можливе виготовлення на замовлення. ? Саша К, Є вдвічі дешевше тут на точку хоча б і у Василя К. Та ще й з фальцями. Думаю, що у Вас аж занадто дорого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Тільки без фальців.Дерево звичайно сухе хто з сирого вулики робить(з живицею ) ? Саша К, А з фальцями принципово не виготовляєте? Хотілося б все-таки опробувати смереку. Заінтригували нею. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha k Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Саша К, А з фальцями принципово не виготовляєте? Хотілося б все-таки опробувати смереку. Заінтригували нею. Ні вибачайте,з фальцами не виготовляю можливо з осені буду виготовляти під замовлення.Думаю великої різниці нема між вуликами з смереки або сосни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.