Jump to content

Продам деталі корпусів на рамку 145

Recommended Posts

Деталі для безфальцевих 10 рамочних корпусів товщиною 25мм на рамку 435-145. Матеріал смерека в наявності деталі для 20ти корпусів. Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта Можливе виготовлення на замовлення. тел-0951320930 Саша. post-7486-1391190613_thumb.jpgpost-7486-1391190660_thumb.jpgpost-7486-1391190684_thumb.jpg

Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта. Можливе виготовлення на замовлення.

Саша К, а на 15 корпусів з фальцями і на 10 мм ширшими у середині ціна буде та ж? Але дерево - сухе і не з живицею. Ліпшою була б липа чи верба, осика? Чув, що смерека паршивеньке дерево для вуликів? Чи я не правий?

липа чи верба,
Липу рвёт ,а верба тяжёлая :hi: Насчёт смереки не скажу,но сосна лучше выше перечисленных.

Липу рвёт ,а верба тяжёлая

кузмич, У мене є вулик Ващенка вже другу сотню років намотує. Так він, якщо не помиляюсь з липи. З неї ж роблять і кукси,- значить цінний матеріал. А в тім... Може Вам, Кузмичу, попалася не суха? Ось за смереку теж доброго не чув. А верба сама собою є дезинфектор.

Да! Ось осику всі хвалять як матеріал для вуликів. А бджоли найчастіше селяться у вербі. Може тому, що у ній частенько бувають дупла?

Деталі для безфальцевих 10 рамочних корпусів товщиною 25мм на рамку Ціна 75 грн за один комплект.
А що і скільки входить в один комплект?

Саша К, срочно на Полигон в раздел "Цитирование". :hi:

Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта. Можливе виготовлення на замовлення.

Саша К, а на 15 корпусів з фальцями і на 10 мм ширшими у середині ціна буде та ж? Але дерево - сухе і не з живицею. Ліпшою була б липа чи верба, осика? Чув, що смерека паршивеньке дерево для вуликів? Чи я не правий?
Тільки без фальців.Дерево звичайно сухе хто з сирого вулики робить(з живицею ) ???Липа і верба медоноси які й так знищують більше а ніж садять як же зних вулики робить
В карпатах майже всі вулики із смереки або ялини і ніяких негативних відгуків ніколи нечув В сусідніх селах Гукливська церква — найдавніша дерев'яна церква Воловецького району, збудована у XVIII столітті з ялиці на фундаменті з річкового каміння. Церква дерев'яна, збудована з ялинових брусів. І ще одна в селі Пилипець Переважає версія, згідно з якою розкішну барокову церкву Різдва Пресвятої Богородиці збудували із смерекових брусів з 1759 до 1762 року. Певна перебудова могла 40 відбутись у 1841 році (табличка з цією датою прибита на північній стіні)

Тільки без фальців.Дерево звичайно сухе хто з сирого вулики робить(з живицею ) ???Липа і верба медоноси які й так знищують більше а ніж садять як же зних вулики робить
В карпатах майже всі вулики із смереки або ялини і ніяких негативних відгуків ніколи нечув

Саша К,
О! Уже все правильно, а то переплутали грішне з праведним. Відносно сирого дерева,- був вже інциндент, тож і запитував. Щодо смереки ,- визнаю, був неправий. Проконсультувався у тих, хто має з нею справу. Дійсно - легка, м'яка, малосмоляниста, щось середнє між ялиною і сосною. Добре зберігається. Тобто ідеальна сировина для вуликів і рамок. Тож щодо корпусів, - жаль ,
Саша К,
, але у мене трохи змінений фальцевий стандарт. Дякую, і вже знайшов майстра.
:hi:
Щодо знищення медоносів,- все має свій вік. І дозріла деревина (наприклад, сосна дозріває на 60-й рік, і т.п.), як і хліб у жнива, повинна бути оприходована і відправлена на склади . А на її місце посаджена інша, як сіється щороку хліб. У противному разі ліси будуть переповнені шкідниками і постійно хворітимуть.
:wave:

Саша К, я візуально придивися що в 1 повідомленні, фото №3 - виборка під плечики рамок має десь 25 мм, а потрібно 17мм, чи може я не прав? :blink:

Саша К, я візуально придивися що в 1 повідомленні, фото №3 - виборка під плечики рамок має десь 25 мм, а потрібно 17мм, чи може я не прав? :blink:
може взагали маэ бути 10 мм :IMHO1:

Бандера виборка під рамки стандартна 18мм. Не дуже вдале фото але... :wave:

post-7486-1391878436_thumb.jpg

А можна цини по отдельности дно- корпус- пидкришник- криша?

• 2 weeks later...
Деталі для безфальцевих 10 рамочних корпусів товщиною 25мм на рамку 435-145. Матеріал смерека в наявності деталі для 20ти корпусів. Ціна 75 грн за один комплект. Відправка Нова пошта Можливе виготовлення на замовлення.

Саша К, Є вдвічі дешевше тут на точку хоча б і у Василя К. Та ще й з фальцями. Думаю, що у Вас аж занадто дорого. :dntknw:

• 4 weeks later...
Тільки без фальців.Дерево звичайно сухе хто з сирого вулики робить(з живицею )

Саша К, А з фальцями принципово не виготовляєте? Хотілося б все-таки опробувати смереку. Заінтригували нею.

Саша К, А з фальцями принципово не виготовляєте? Хотілося б все-таки опробувати смереку. Заінтригували нею.
Ні вибачайте,з фальцами не виготовляю можливо з осені буду виготовляти під замовлення.Думаю великої різниці нема між вуликами з смереки або сосни. :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...