Jump to content

Куплю Opel Kadett Караван

Recommended Posts

Куплю Opel Kadett Караван не старше 1985 р.в., бажано дизель ( в краньому випадку Газ-бензин ), ціна в районі 2500 - 3000 доларів. :hi: Або обмін на УАЗ - 31512, жовтий, 1989 р.в., Повний капітальний ремонт, салон оброблений. Машина роблена для себе. :ay: Заводиться в будь-який мороз. Подробиці за тел. (066)43-40-766 Фото викладу пізніше... :hi: Перекупщикам прохання не турбувати. :af:

Куплю Opel Kadett Караван не старше 1985 р.в.,

Зачем Вам такой металлолом?
Ну я б так не сказав... :hi: В одного мого знайомого така машина в офігенному стані. І не дорого коштує. На щось краще грошей не вистачає... :ak: ВАЗ і подібні не обговорюється. Мій брат займається ремонтом авто, то я прекрасно знаю що воно таке... Скоріше 01-07 моделі, це чермет... :IMHO1:

На нього запчастини самі дешевші, у знайомого такий же, такой займається ремонтом авто, авто дуже добре!

• 3 weeks later...

опель-кадет для асфальта а как грунтовые дороги,и с прицепом ,как авто для пасеки напишите отзыв.

опель-кадет для асфальта а как грунтовые дороги,и с прицепом ,как авто для пасеки напишите отзыв.

Для асфальта - нормально. По грунтовке, даже после дождя, на пасеку прорваться можно. Но, при груженом прицепе, буксует даже по мокрой траве на небольшой подъемчик(передний привод). А так машина очень надежная и выносливая. Единственный недостаток - ржавеет кузов, особенно арки колес.

• 7 months later...

Прошу модераторів закрити тему по причині її вже не актуальності. :hi: З.Ы. Купив Opel Ascona. Машина - огонь!!!! :ay::ay::ay:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...