Jump to content

Торцовочная пила для пчеловода

Recommended Posts

29 хвилин тому, юрко)) сказав:

По ціні вийшло трішки менше від нового але працює без нарікань.

Думаю і Вам потрібно звернутись у аналогічні магазини чи сервіси Вашого міста.

дякую, я вже спробував звернутися до наших місцевих. Комплексно ніхто не робить, за перемотку взяли 400 грн, проте не допомогло

купили новий

• Like 1

• 4 weeks later...

Я недавно купил себе пилу такую https://dnipro-m.ua/tovar/montazhnaya-pila-cm-35/, так как делаю ремонт дома, на фото она немного пыльная, так как сейчас работаю ей почти каждый день, но качеством очень доволен!!!!!!!!

photo5303391373782790789.thumb.jpg.0a0ae1664e22ae13848c058531468cb1.jpg

• Like 1

• 1 year later...

Вибираю торцовку з двох варіантів Metabo KGS 254 M, або STANLEY SM18. Ціна майже однакова. Стенлі наче як на 3 кг важча, та має 2 пари підшипників у направляючих. 

• Like 1

6 минут назад, msgarry сказал:

Вибираю торцовку з двох варіантів Metabo KGS 254 M, або STANLEY SM18. Ціна майже однакова. Стенлі наче як на 3 кг важча, та має 2 пари підшипників у направляючих. 

Використовую Metabo KGS 216 M вже більше 10 років. Емоції виключно позитивні.

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 months later...
В 23.04.2022 в 18:57, Mаксим сказал:

Використовую Metabo KGS 216 M вже більше 10 років. Емоції виключно позитивні.  

На Метабо на 2 день пiсля купiвлi  поставив плаваний пуск бо без  плавного пуска з кожним пуском я сiпався майже як сам станок

• Like 1

1 час назад, Stol сказал:

На Метабо на 2 день пiсля купiвлi  поставив плаваний пуск бо без  плавного пуска з кожним пуском я сiпався майже як сам станок

У меня изначально стоял "плавный пуск", но лет через 5-6 накрылся, сгорел ограничивающий резистор, нашел от Фиолента, а он не подошел с креплением. Поставил современный, правда пришлось и кнопку менять.

• Like 1

6 часов назад, Фомич сказал:

У меня изначально стоял "плавный пуск", но лет через 5-6 накрылся, сгорел ограничивающий резистор, нашел от Фиолента, а он не подошел с креплением. Поставил современный, правда пришлось и кнопку менять.

Плавный пуск можно поставить прямо на переноску/розетку в разрыв фазы или нуля. Тогда любой инструмент будет с плавным пуском и нет проблем с креплением внутри инструмента 

• Like 1

7 годин тому, Mаксим сказав:

Плавный пуск можно поставить прямо на переноску/розетку в разрыв фазы или нуля. Тогда любой инструмент будет с плавным пуском и нет проблем с креплением внутри инструмента 

як на любий, що і на асинхроний двигун також ? 

• Like 1

32 минуты назад, Лавр сказал:

як на любий, що і на асинхроний двигун також ? 

Є і такі, але ціна :blink:

Загалом для домашнього використання вистачає звичайного  софт-стартера для щіточних двигунів

• Like 1

11 часов назад, Mаксим сказал:

У каждого свой подход. У меня каждый инструмент имеет свой плавный пуск, если он там необходим.

• Like 2

5 годин тому, Фомич сказав:

У каждого свой подход. У меня каждый инструмент имеет свой плавный пуск, если он там необходим.

В мене немає зовсім, мені він не потрібен, мережа 380 вольт. 

• Thanks 1

21 час назад, Ворон сказал:

В мене немає зовсім, мені він не потрібен, мережа 380 вольт. 

Здесь все зависит от мощности и других составляющих. Бывают такие инструменты, которые очень проблематично запустить без плавного пуска или переключения звезда/треугольник.

• Haha 2
  • Confused 1

29 хвилин тому, Фомич сказав:

Здесь все зависит от мощности и других составляющих. Бывают такие инструменты, которые очень проблематично запустить без плавного пуска или переключения звезда/треугольник.

Наприклад, який це столярний станок, нерозумію? :hmm:

• Like 1

13 минут назад, Ворон сказал:

Наприклад, який це столярний станок, нерозумію? :hmm:

Пилорама для Вас столярный станок?

Или когда стоит ограничение мощности.

• Like 1

2 години тому, Фомич сказав:

Пилорама для Вас столярный станок?

Или когда стоит ограничение мощности.

Зрозумів, про що мова. :az:

• Like 2

В 28.06.2022 в 23:55, Mаксим сказал:

Зробiть такий  плавний пуск i  Вам не потрiбно буде  про нього писати

2 часа назад, Stol сказал:

Зробiть такий  плавний пуск i  Вам не потрiбно буде  про нього писати

Багато хто вже так зробив

https://youtu.be/8nf-ISYFgkw

6 часов назад, Mаксим сказал:

На вiдео торцовка як сiпалась так iз плавний пуском сiпається Особливiсть такого плавного пуска в подовжувач в тому  що наступне включання можна роботи тiльки пicля повноï зупинки двигуна Якщо цього не роботи то плавний пуск перегрiвається i взагалi перестає бути пуском

• Like 1

20 часов назад, Mаксим сказал:

Не совсем удачная схема. Нагревания не должно быть. Если греется, то есть падение напряжения.

В 23.04.2022 в 18:44, msgarry сказал:

Купив STANLEY SM18. Поки що всім задоволений. Макс пропил під 90* 318 мм. Якщо зняти,або зрізати резинове демферне кільце на штанзі-добавиться ще 3 мм. Виліт бокових упорів 500мм. Я викрутив обмежуючий гвинт на штанзі упора, і тепер торцую бокові стінки корпуса довжиною 515мм.

Торцовка виконана з запасом міцності та точності. Едине що після 150 -200 різів відчувається нагрів двигуна та редуктора. Але й у майстерні +27

• Like 2

В 20.11.2013 в 16:57, язичник сказал:

Примірявся до подібних пилок в епіцентрі- на максимальній ширині дошки при протяжці наявний великий люфт, який дає до трьох міліметрів перекос. При об'ємах столярних пасічних робіт для себе і друзів більш точною і універсальною є приставка до циркулярки, яка дозволяє торцувати дошки корпусів і рамок в нуль, робити фрезою поперечну виборку в дошках корпусів і рамок

я все время пользуюсь циркуляркой. и соответственно фрезами . Все получается. уже закончился лес. А покупать дорого

18 часов назад, укачаю сказал:

я все время пользуюсь циркуляркой. и соответственно фрезами .

Вы используете циркулярку, как торцовку? Интересно фото увидеть.

07.07.2022 в 12:14, Фомич сказав:

Вы используете циркулярку, как торцовку? Интересно фото увидеть.

Я теж використовую циркулярку як торцовку. У мене приспособа з фанери і двох планок, яка лягає на стіл циркулярки.

• 3 years later...

Нарешті придбав пилу, зробив собі подарок. :ah:

IMG_20251226_203032.jpg

IMG_20251231_133338_HDR.jpg

• Like 3

1 час назад, Ворон сказал:

Нарешті придбав пилу, зробив собі подарок. :ah:

IMG_20251226_203032.jpg

IMG_20251231_133338_HDR.jpg

254 мм колоду ріже згідно інстр . ?  Там реально 2.8 кВт ? Вона мабуть має важити  15-20 кг.  Цікаво яка її ціна ,  

• Haha 1