Jump to content

Горизонтальная медогонка

Griva
 Share

Recommended Posts

В 26.12.2016 в 19:46, djdf сказал:

PNS

А нівчому,  міняєм місцями провода і крутиться туда куда вам потрібно........

Стосовно проводів зрозуміло, я думав конструкційно так задумано.

Ще питання - а навіщо у задній частині кришки ота приспособа у вигляді двох шин, з'єднаних прутком чі трубою.

Нагорный

з права відстойник для меду

PNS

спочатку були пружини  для піднімання кришки а потім газові амортизмтори. Для центрації та для надання конструкції (жосткости)правельніше цупкості.Конструкція кришки габаритна а метал до 2мм

для загального розвитку теми прихильників горизонтальної медогонки https://drive.google.com/file/d/0B_k_nU4mBfHyZk1heEw0RF9MTWs/view?usp=sharing

2 часа назад, djdf сказал:

PNS

спочатку були пружини  для піднімання кришки а потім газові амортизмтори. Для центрації та для надання конструкції (жосткости)правельніше цупкості.Конструкція кришки габаритна а метал до 2мм

Зрозуміло, дякую. А який діапазон обертів, та за скільки хвилин відбувається відкачування. Якщо не важко, подетальніше, будь-ласка :hi:

12 часа назад, PNS сказал:

Зрозуміло, дякую. А який діапазон обертів, та за скільки хвилин відбувається відкачування. Якщо не важко, подетальніше, будь-ласка :hi:

9 програм регулювання обертів .Мінімальний час 10хв- мак- 45хв але побажанню програми можуть бути иншими . я в осномному використовував програми на 20-30 хв. І на мою думку оберти в кінці відкачування  це десь 5- хв сягають мак. По програмах оберти не видно там в герцах від 20-до 85гц. Так як моя експерементальна  то на слідуючий сезон попробуєм збільшити оберти за рахунок заміни мотора редуктора на більший обертальний режим так як цей мотор в кінці режиму працює на максимумі своєї потужності.

2 часа назад, djdf сказал:

мотор в кінці режиму працює на максимумі своєї потужності.

А які характеристики у Вашого мотора. Я зараз ставлю собі на 80-ти рамочну горизонталку трифазний асинхронник на три швидкості - 710 об/хв, потужність 0,9 кв,.друга швидкість двигуна 1460 об/хв. при 1,5 кв, та третя- 2880 об/хв. при 2,1 кіловатт. Чуйка підказує:), що сили двигуна вистачить, ну а там побачу.

І ще стосовно Вашої горизонталки - а чому медогонку виготовили по типу польської Лисонь, а не, скажімо, фінської від Юхані.:hi:

• Like 1

на двигуну швидкість 1380/53 подужність 0,37кв.

фінської від Юхані  ви мали на увазі 100р.

замовляв я на рамку145, але виробник запропонував на 230 аргументуючи тим що можна використовувати два типа рамок та більш ширший попет в подальшій продажі таких медогонок (на 145р вона булаб ненабагато менша в діаметрі )

PNS

на двигуну швидкість 1380/53 подужність 0,37кв.

фінської від Юхані  ви мали на увазі 100р.

замовляв я на рамку145, але виробник запропонував на 230 аргументуючи тим що можна використовувати два типа рамок та більш ширший попет в подальшій продажі таких медогонок (на 145р вона булаб ненабагато менша в діаметрі )

В 25.12.2016 в 21:58, djdf сказал:

такою користуюсь рік нарікань немає зроблена добротно . В моєму випадку стаеє 68 рамок на 145.Цього року удосконалюем працюєм з Моколаєм над подачою рамок .

Куди викачаний мед поступає з медогонки. Фильтр, насос, відстійники? Якщо користуєтесь якими, розкажіть? 

цього року було так https://drive.google.com/file/d/0B_k_nU4mBfHyUTM4b2V6cm55UFk/view?usp=sharing на далі відстійник та однозначно насос все зразу невиходить.....

• Like 2

19 минут назад, djdf сказал:

цього року було так https://drive.google.com/file/d/0B_k_nU4mBfHyUTM4b2V6cm55UFk/view?usp=sharing на далі відстійник та однозначно насос все зразу невиходить.....

молодець:ay: можна ціну і виробника?якщо принципово в лічку.

6 минут назад, Олег77 сказал:

молодець:ay: можна ціну і виробника?якщо принципово в лічку.

Заходим в ОЛХ  водим горизонтальна медогонка або радіальна медогонка там є атуальна на теперішній час ціна.  виробник м.Вінниця BeeStar

26 минут назад, djdf сказал:

Заходим в ОЛХ  водим горизонтальна медогонка або радіальна медогонка там є атуальна на теперішній час ціна.  виробник м.Вінниця BeeStar

https://www.olx.ua/obyavlenie/medogonka-gorizontalnaya-IDljHA6.html#fbbb088e70  Дишманчик :ae:

9 минут назад, mixaskm сказал:

Дишманчик :ae:

всего то какихто 75 тысяч + доставка 10000 

• Like 1

8 минут назад, Мико сказал:

всего то какихто 75 тысяч + доставка 10000 

доставка безкоштовна. Тай ціна  два роки назад (коли домовлялись)зовсім інша була.....

16 минут назад, Мико сказал:

доставка 10000 

То Вы уже загнули но 5тыс думаю выстрелит)))))))))))

5 минут назад, mixaskm сказал:

То Вы уже загнули но 5тыс думаю выстрелит)))))))))))

С Харькова лесопилку в Купянский р-он привезли  за 2000, а она в три раза меньше .Вроде как 6 гривен  км тариф 

• Like 1