виталийЗ Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Завжди раді бачити.При першій нагоді,обовязково запросимо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
сірко Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 Шкода що фото без коментарів, проте все дуже барвисто і яскраво. Дуже сподобалося оформлення торгових наметів і розмаїтість етикеток. Ще таки хотілося б таки знати в чому суть цього: Офіційна відповідь для ГО "Гільдія медоварів України та виробників оздоровчої продукції": ? Бо членів Гільдії медоварів України під проводом п. Барабаша(ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ) на світлинах я таки бачу... Шановний Мареt cуть в тому,що члени цієї організації представляли себе і свої напої,і не злякались п.Барабаша,який телефонував запрошеним нами медоварам і відмовляв від участі в конкурсі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
сірко Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 привітайте Міколаївську спілку пасічників та медоварів зі становленням.І всі разом порадуємося. Вітаю! Бажаю успіхів на ниві бджільництва і медовиробництва! Дякую шановний БОРТНИК ,вже готуємось до 2-го конкурсу ,буду радий бачити порядних медоварів. .А зараз,шановане панство,замість того,щоб шукати недоліки-привітайте Міколаївську спілку пасічників та медоварів зі становленням.І всі разом порадуємося. Вiтаемо i радiемо i плануемо приiхати на ярмарок. бо медовухи багато. а ярмарок мало ДЯКУЮ. Вибачте. Ось фото Вот мне интересно - сколько медоваров было на ярмарке с Николаевской области кр.ме Гриценко ? РОМА багато,ти теж міг там бути.-Гриценко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roma Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 РОМА багато,ти теж міг там бути.-Гриценко. Саша , Я не медовар ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAA Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Шкода що фото без коментарів, проте все дуже барвисто і яскраво. Дуже сподобалося оформлення торгових наметів і розмаїтість етикеток. Ще таки хотілося б таки знати в чому суть цього: Офіційна відповідь для ГО "Гільдія медоварів України та виробників оздоровчої продукції": ? Бо членів Гільдії медоварів України під проводом п. Барабаша(ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ) на світлинах я таки бачу... Шановний Мареt cуть в тому,що члени цієї організації представляли себе і свої напої,і не злякались п.Барабаша,який телефонував запрошеним нами медоварам і відмовляв від участі в конкурсі. Ви шановні йому як кістка в горлі М О Л О Д Ц і!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
сірко Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 Шкода що фото без коментарів, проте все дуже барвисто і яскраво. Дуже сподобалося оформлення торгових наметів і розмаїтість етикеток. Ще таки хотілося б таки знати в чому суть цього: Офіційна відповідь для ГО "Гільдія медоварів України та виробників оздоровчої продукції": ? Бо членів Гільдії медоварів України під проводом п. Барабаша(ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ) на світлинах я таки бачу... Шановний Мареt cуть в тому,що члени цієї організації представляли себе і свої напої,і не злякались п.Барабаша,який телефонував запрошеним нами медоварам і відмовляв від участі в конкурсі. Ви шановні йому як кістка в горлі М О Л О Д Ц і!!!!!! Ставайте поряд. РОМА багато,ти теж міг там бути.-Гриценко. Саша , Я не медовар ))) Нічого нема неможливого Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts