Jump to content

Майстер-медовар України 2013, 12-15 вересня м. Миколаїв

сірко
 Share

Recommended Posts

Офіційна відповідь для ГО "Гільдія медоварів України та виробників оздоровчої продукції": Підтверджуємо, що "ГО "Гільдія медоварів України"" ніякого відношення до конкурсу "Майстер-медовар України" не має, що є наслідком поведінки голови "ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ" ПАНА БАРАБАША на Першому регіональному конкурсі медоварів в м. Миколаєві. Очікуючи допомогу та підтримку для проведення даного конкурсу та розвитку медоваріння в Миколаївській області, з боку голови "ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ" було спостережено низка інтриг та його підтримка псевдомедоварам Миколаївщини, і сприяння продажу та перекупці медових напоїв його виробництва та його оточення. Маючи підтримку Міськвиконкому м.Миколаєва, Агропромислового комплексу в Миколаєвській області, Облдержадміністрації, а також гірку науку в допомозі та проведенні подібних заходів від голови ГО "Гільдія медоварів України" повідоляємо, що проведення конкурсу "Майстер-медовар України" відбудеться на високому фаховому, представницькому та належному юридичному рівнях. Миколаївська обласна спілка пасічників запрошує усіх медоварів України прийняти участь у даному конкурсі, обмінятися досвідом та посприяти відродженню духовно-культурної спадщини України та СПРАВЖНІХ давніх українських напоїв, неспотворених меркантильними інтересами окремих осіб! Виступаючи організатором даного конкурсу, Миколаївська обласна спілка пасічників та медоварів діє в рамках Закону про громадські організації та не порушує жодного пункту із затвердженого Головним управлінням юстиції у Миколаївській області статуту, наказ № 345/021 від 30.05. 2012 року. За деталями щодо реєстрації та участі в конкурсі "Майстер-медовар України 2013" в м. Миколаєві звертатися за тел. 0950285407, 0671473848 - Гриценко Олександр Володимирович - голова Миколаївської обласної спілки пасічників та медоварів. З повагою до всіх медоварів України Рада Миколаївської обласної спілки пасічників та медоварів.

Офіційна відповідь для ГО "Гільдія медоварів України та виробників оздоровчої продукції": Підтверджуємо, що "ГО "Гільдія медоварів України"" ніякого відношення до конкурсу "Майстер-медовар України" не має, що є наслідком поведінки голови "ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ" ПАНА БАРАБАША на Першому регіональному конкурсі медоварів в м. Миколаєві. Очікуючи допомогу та підтримку для проведення даного конкурсу та розвитку медоваріння в Миколаївській області, з боку голови "ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ" було спостережено низка інтриг та його підтримка псевдомедоварам Миколаївщини, і сприяння продажу та перекупці медових напоїв його виробництва та його оточення. Маючи підтримку Міськвиконкому м.Миколаєва, Агропромислового комплексу в Миколаєвській області, Облдержадміністрації, а також гірку науку в допомозі та проведенні подібних заходів від голови ГО "Гільдія медоварів України" повідоляємо, що проведення конкурсу "Майстер-медовар України" відбудеться на високому фаховому, представницькому та належному юридичному рівнях. Миколаївська обласна спілка пасічників запрошує усіх медоварів України прийняти участь у даному конкурсі, обмінятися досвідом та посприяти відродженню духовно-культурної спадщини України та СПРАВЖНІХ давніх українських напоїв, неспотворених меркантильними інтересами окремих осіб! Виступаючи організатором даного конкурсу, Миколаївська обласна спілка пасічників та медоварів діє в рамках Закону про громадські організації та не порушує жодного пункту із затвердженого Головним управлінням юстиції у Миколаївській області статуту, наказ № 345/021 від 30.05. 2012 року. За деталями щодо реєстрації та участі в конкурсі "Майстер-медовар України 2013" в м. Миколаєві звертатися за тел. 0950285407, 0671473848 - Гриценко Олександр Володимирович - голова Миколаївської обласної спілки пасічників та медоварів. З повагою до всіх медоварів України Рада Миколаївської обласної спілки пасічників та медоварів.

Треба вміти так написати. Я так і не поняв хто за кого і хто проти кого і що робити далі....

Треба вміти так написати. Я так і не поняв хто за кого і хто проти кого і що робити далі....
А чого, тут все зрозуміло :IMHO1:

а далі треба мати свою точку зору , і честь. я думаю цю тему ми згадаемо 7-8 вересня , а там видно буде.

Заклик бджолярів Миколаївської області цілком сприйнятний.Населення в 1 мільйон 192 тис.осіб хоче і може пити не сурогати,а справжні напої.Зрозуміло,що самим їм цю проблему швидко не вирішити.От і зародилася ідея запозичити досвід волинян.Перший млинець,здається,не вдався.З чиєі вини--не так вже й важдиво.Але якщо Барабаш вболіває за імідж,долю та здоров"я України,він мав би відреагувати у позитивному напрямку.Це моя приватна думка. Можливо,він обізветься і розставить всі крапки.Бо,знаючи думку лише однієї сторони.ніяка розумна голова не прийме стовідсотково правильного рішення. :hi:

Ну,приїду я на це запрошення - цікаво,ліцензію на право продажу будуть на в"їзді видавати?БЕЗкоштовно???

Ну,приїду я на це запрошення - цікаво,ліцензію на право продажу будуть на в"їзді видавати?БЕЗкоштовно???
Всем желающим хорошо заработать!Валите отсюда! :umora: А якщо серйозно,то будь-яким ліцензуванням жодна з громадських організацій займатися не уповноважена. Хм,та ще й безкоштовно... Ну й апетит,Олександре! :blink:

Всем желающим хорошо заработать!Валите отсюда! :umora: А якщо серйозно,то будь-яким ліцензуванням жодна з громадських організацій займатися не уповноважена. Хм,та ще й безкоштовно... Ну й апетит,Олександре! :blink:
Тут я бачу створення альтернативи Гільдії медоварів.Повинні ж вони якимось чином ковдру на себе перетягувати.А під шумок мало чого можна "вициганити".У нас дороги тільки під вибори ремонтують,тому я за те,щоб вони були кожен місяць - гляди,краще заживем...До речі,в останні вибори давали по 100 чи 150 грн,то я жінці паспорт дав - отримала і на мене.Другий екскурсіі оплачував в Лавру київську - з"їздили.А на вибори я так і не сходив:такої умови не ставили,а я на них років 25 не хожду уже...

Пане Гармаш,а чому Вы бачите в створенні областної спілки медоварів-конкурентів,перетягнути ковдру,доречі яку?,щось вициганити-що і в кого?Виходячи з Вашого мислення речей,то і всі областні та районні спілки теж щось у когось циганять,перетягують ковдру.А чомуб неподивитися на це, з іншого боку.Бо маемо гіркий приклад з УСП.

А там где вы торгуете под эгидой Барабаша, то он вам лицензии выдает?
До речі,в останні вибори давали по 100 чи 150 грн,то я жінці паспорт дав - отримала і на мене.Другий екскурсіі оплачував в Лавру київську - з"їздили.А на вибори я так і не сходив:такої умови не ставили,а я на них років 25 не хожду уже...

Да, шаровиков у нас еще хватает :umora:
Пане Гармаш,а чому Вы бачите в створенні областної спілки медоварів-конкурентів,перетягнути ковдру,доречі яку?,щось вициганити-що і в кого?Виходячи з Вашого мислення речей,то і всі областні та районні спілки теж щось у когось циганять,перетягують ковдру.А чомуб неподивитися на це, з іншого боку.

Виталий, неужели не понятно. Монополия есть монополия. Ведь там уже серьезный бизнес. А тут вы как "здрасьте"

Пане Гармаш,а чому Вы бачите в створенні областної спілки медоварів-конкурентів,перетягнути ковдру,доречі яку?,щось вициганити-що і в кого?Виходячи з Вашого мислення речей,то і всі областні та районні спілки теж щось у когось циганять,перетягують ковдру.А чомуб неподивитися на це, з іншого боку.Бо маемо гіркий приклад з УСП.
Так покажіть Його(другий бік) - бо я його ніяк не второпаю...
А там где вы торгуете под эгидой Барабаша, то он вам лицензии выдает?
Я не торгую ни под чьей єгидой...Последний раз платил Єгиде(рекету в простонародье) где-то в 1997-98 году.Кстати,я не член никакой Гильдии.Я сам по себе.
Да, шаровиков у нас еще хватает :umora:
По Вашей логИиике сама жизнь является "Шарой".И ничего против єтого не имею.Пользуюсь всеми благами:где за плату,где авансом,где принимаю,как награду.

Нехочу стучать лишний раз одним польцем по клавышам,думаю при встрече,этот вопрос обсудим.

• 5 weeks later...
Вибачте. Ось фото post-5712-1380487811_thumb.jpg post-5712-1380487831_thumb.jpg post-5712-1380487922_thumb.jpg post-5712-1380488032_thumb.jpg post-5712-1380488156_thumb.jpg
Вот мне интересно - сколько медоваров было на ярмарке с Николаевской области кроме Гриценко ?

Гульницкий Сергей, фото без комментариев малоинформативны для большого числа форумчан... Понял, что заседала дегустационная комиссия, а призеры кто? Дайте, пожалуйста, информацию по всем номинациям.

Спасибі за світлини,хоч і без коментарів.Але на перший раз пробачається і не таке ;) Радий,що захід провели,задоволений,що їздили до вас волиняни й полтавчани.Якщо трішки напружетеся,на наступний рік загутуєте й слобожанців.Так же,Бортнику? :umora:

Спасибі за світлини,хоч і без коментарів.Але на перший раз пробачається і не таке ;) Радий,що захід провели,задоволений,що їздили до вас волиняни й полтавчани.Якщо трішки напружетеся,на наступний рік загутуєте й слобожанців.Так же,Бортнику? :umora:
А чому б ні?

А чому б ні?
:ay:

Шкода що фото без коментарів, проте все дуже барвисто і яскраво. Дуже сподобалося оформлення торгових наметів і розмаїтість етикеток. :ay: Ще таки хотілося б таки знати в чому суть цього:

Офіційна відповідь для ГО "Гільдія медоварів України та виробників оздоровчої продукції":

Бо членів Гільдії медоварів України під проводом п. Барабаша(ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ) на світлинах я таки бачу... :dntknw:

Шкодую,що був відсутній,але на то була поважна причина.Хочу ще сказати.Захід таки відбувся.Не в повній мірі як планувалося,бо погода внесла свої корективи.Два дні йшли сильні зливи,і міська влада відмінила всі святкові міроприемства.Але, областна Спілка пасічників,вже має свою хоругву,своїх медоварів, і не один десяток друзів однодумців по всій Україні.І якщо в кожному областному центрі,будуть такі спілки,от тоді,обєднавші їх,можна буде говорити і про Всеукраїнську Спілку чи Гільдію Медоварів.Така моя думка.А зараз,шановане панство,замість того,щоб шукати недоліки-привітайте Міколаївську спілку пасічників та медоварів зі становленням.І всі разом порадуємося. :az:

привітайте Міколаївську спілку пасічників та медоварів зі становленням.І всі разом порадуємося. :az:
Вітаю! Бажаю успіхів на ниві бджільництва і медовиробництва!

Спасибо.

.А зараз,шановане панство,замість того,щоб шукати недоліки-привітайте Міколаївську спілку пасічників та медоварів зі становленням.І всі разом порадуємося. :az:
Вiтаемо i радiемо i плануемо приiхати на ярмарок. бо медовухи багато. а ярмарок мало :az: