Jump to content

10 сімей на багатокорпусних рамках (Черкаська обл.)

Recommended Posts

Продам бджоли, 10-12 сімей з рамками, без вуликів. Порода – помісь карпатської (Говерли). Ціна 100 грн./повна рамка багатокорпусного вулика. Сім’ї здорові, продуктивні, перезимували надворі, матки 2012 року. Можлива комплектація на замовлення покупця. Черкаська обл., Маньківський р-н., тел. 098 9869269, 096 6422065

post-6560-1367173859_thumb.jpg

доброго дня земляку :wave: я теж з маньківського району. ви обгрунтуйте що маєте на увазі за повну рамку ? повна рамка з чим ? бо якщо це просто рамка з бджолами то це виходить на даний час 2000 грн. що забагато. можете краще обгрунтувати що продаете кількість розплоду вік матки кількість вуличок бджіл кількість меду вік сот ? :wave: і не пропадайте. вливайтесь до точку :wave::hi:

Добрий день, земляк! :wave: Мається на увазі сім'я з усіма рамками, які вона обсідає, з усім що є в рамках. Ціна орієнтовна, зараз вони обсідають в середньому 8-10 рамок, вибір сімей є. В будь-якому випадку ціна буде близько 800-1000 грн за сім'ю до цвітіння акації. Соти світлі, нормальні. Звоніть - домовимось.

kayuga я зрозумів. я не покупець я швидше продавець ;):umora: А ви не перетримуєте ваші бджоли на стиснутому гнізді ?? 10 рамок на 230 зараз це мало , в мене вже по 15 даданівських є в деяких.(в перерахунку на даданівську) Правда в мене степова .... але карпатка повинна швидше силу набирати. ви звідки конкретно ? Я чому і міркував що 2000грн , бо зараз сімя вже повинна на 2 корпусах бути. а зацвіте рапс то і 3 пора ставити. продивіться до бджіл , зараз дуже швидко стартанули, перетримання на стиснутому гнізді веде до стримування розвитку . :wave:

Основні сім'ї у мене також вже в 2-х корпусах. Я хочу продати торішні відводки, яких я наробив з запасом і вони всі добре перезимували і набирають силу. Думаю, це оптимальний варіант - покупець і не переплачує і отримує повноцінну сім'ю, яка вже в цьому році себе окупить і принесе прибуток! :ay: Це набагато краще ніж купувати пакети. Я б не продавав, але не потягну таку кількість. Пасіка в Кищенцях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...