kayuga Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Продам бджоли, 10-12 сімей з рамками, без вуликів. Порода – помісь карпатської (Говерли). Ціна 100 грн./повна рамка багатокорпусного вулика. Сім’ї здорові, продуктивні, перезимували надворі, матки 2012 року. Можлива комплектація на замовлення покупця. Черкаська обл., Маньківський р-н., тел. 098 9869269, 096 6422065 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 доброго дня земляку я теж з маньківського району. ви обгрунтуйте що маєте на увазі за повну рамку ? повна рамка з чим ? бо якщо це просто рамка з бджолами то це виходить на даний час 2000 грн. що забагато. можете краще обгрунтувати що продаете кількість розплоду вік матки кількість вуличок бджіл кількість меду вік сот ? і не пропадайте. вливайтесь до точку Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayuga Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Добрий день, земляк! Мається на увазі сім'я з усіма рамками, які вона обсідає, з усім що є в рамках. Ціна орієнтовна, зараз вони обсідають в середньому 8-10 рамок, вибір сімей є. В будь-якому випадку ціна буде близько 800-1000 грн за сім'ю до цвітіння акації. Соти світлі, нормальні. Звоніть - домовимось. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 kayuga я зрозумів. я не покупець я швидше продавець А ви не перетримуєте ваші бджоли на стиснутому гнізді ?? 10 рамок на 230 зараз це мало , в мене вже по 15 даданівських є в деяких.(в перерахунку на даданівську) Правда в мене степова .... але карпатка повинна швидше силу набирати. ви звідки конкретно ? Я чому і міркував що 2000грн , бо зараз сімя вже повинна на 2 корпусах бути. а зацвіте рапс то і 3 пора ставити. продивіться до бджіл , зараз дуже швидко стартанули, перетримання на стиснутому гнізді веде до стримування розвитку . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayuga Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Основні сім'ї у мене також вже в 2-х корпусах. Я хочу продати торішні відводки, яких я наробив з запасом і вони всі добре перезимували і набирають силу. Думаю, це оптимальний варіант - покупець і не переплачує і отримує повноцінну сім'ю, яка вже в цьому році себе окупить і принесе прибуток! Це набагато краще ніж купувати пакети. Я б не продавав, але не потягну таку кількість. Пасіка в Кищенцях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 тепер зрозуміло якщо буде "лишній " клієнт маякну Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.