Пахомич 2,519 Posted January 15 Share Posted January 15 13 минут назад, Sanich сказал: Я вас, що, заставляю на форумі продавати? Я говорю про те, що якби Пахомич зайнявся цим всерйоз, то всі розуміли б що мова йде про досвідченного інсіменатора-практика. А так, всі докази зводяться до фото в УП. А скільки реально ви осіменили маток і скільки із них засіяло - ніхто підтвердити не може. От тут ви і не праві . Підтвердити можуть Коцюмбас ,Осташевський молодший і журнап УП . Все описано . Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,246 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 1 час назад, Пахомич сказал: Так випало, вести розмову з адміністратором і пасічником . Я думаю , шо веду розмову з пасічником простим. Я на форумі не продав навіть ржавого цвяха, але це не говорить , шо я не займаюсь селекцією . Ше не було цього форуму , як Пахомич запліднював перед фотоапаратом і це описано в У П Десь і колись, зараз не прокатить. Навіть якщо так і було, то чи залишилась живою та матка? Ви хоча б покажіть станок і інше приладдя яке у Вас є. А то виходить так, що ви міряєте під одну лінійку, всих намагаєтесь критикувати, але вашого ніхто не бачив, і даю гарантію що і не побаче. А те що ви кажете що не продаєте, то тут ви кажете правду. Щоб продати то потрібно спершу щось мати. Я коли побачив що буквально всих наших інсемінаторів ви грибете під одну гребінку, тоді і все по вас стало зрозуміло. Я ще розумів коли у вас була неприязнь до однієї людини. Але коли всі не такі, то проблема не в них а у вас. Ви можете і далі, всих вважати за дурнів, а себе розумним. Але це геть не робить вам честі Edited January 15 by Укроп 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,246 Posted January 15 Share Posted January 15 56 минут назад, Sanich сказал: А так, всі докази зводяться до фото в УП. А фото хоч хтось бачив? Де можна хоча б фото подивитись? Quote Link to post Share on other sites
Bee_Keeper 714 Posted January 15 Share Posted January 15 На який мікроскоп дивитися? МБС-10? Чи китайця якогось? Що посовітуєте? Quote Link to post Share on other sites
koste 899 Posted January 15 Share Posted January 15 55 минут назад, Укроп сказал: А фото хоч хтось бачив? Де можна хоча б фото подивитись? Фото есть в этой теме ,вначале . Так же есть фото станка , Стандартная модель . Quote Link to post Share on other sites
САХНЮК 4,569 Posted January 15 Share Posted January 15 4 минуты назад, Bee_Keeper сказал: На який мікроскоп дивитися? МБС-10? Чи китайця якогось? Що посовітуєте? Сам цікавлюся цим питанням, понадивився, поначитувався, Краще мабуть китаєць. Ось на такий дивлюся: бинокулярный стереоскопический зумируемый микроскоп SZM 745 Stereo ZOOM. Може інсемінаторів щось підкажуть, чи хоч скажуть хто яким користуєть, цікавить модель. 1 Quote Link to post Share on other sites
Bee_Keeper 714 Posted January 15 Share Posted January 15 Дивився і я 745й. Тільки МБС-10 б/у чи новий на 1,5-2тис. дорожчий. Вас це не турбувало? Quote Link to post Share on other sites
davolodya 17,321 Posted January 15 Share Posted January 15 5 хвилин тому, Bee_Keeper сказав: Дивився і я 745й. Тільки МБС-10 б/у чи новий на 1,5-2тис. дорожчий. Вас це не турбувало? Я працював мбс-1, Ліпатов - мбс-10, зараз обоє працюємо з китайськими... Китайський значно світліший і поле зору відчутно більше, зум додає комфорту в роботі. У мене SZN 6,7 -45, він трохи дорожчий від SZM - ні грама не шкодую, що купив... 2 Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,369 Posted January 15 Share Posted January 15 20 хвилин тому, Bee_Keeper сказав: На який мікроскоп дивитися? МБС-10? Чи китайця якогось? Що посовітуєте? В мене ОГМЭ-П2, досить гарний. 2 Quote Link to post Share on other sites
davolodya 17,321 Posted January 15 Share Posted January 15 3 хвилини тому, Mihail-ves сказав: В мене ОГМЭ-П2, досить гарний. Це той же мбс Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,369 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 55 хвилин тому, davolodya сказав: Це той же мбс А я що проти? але Б/У за 4000грн можна купити. приклад https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/mikroskop-ogme-p2-mbs-9-IDKk2uu.html?sd=1#e3c2936903 Edited January 15 by Mihail-ves Quote Link to post Share on other sites
koste 899 Posted January 15 Share Posted January 15 1 час назад, Bee_Keeper сказал: Дивився і я 745й. Тільки МБС-10 б/у чи новий на 1,5-2тис. дорожчий. Вас це не турбувало? Мне нравится МБС -10 ,с китайскими не работал . На одной из выставак смотрел микроскоп Виталия Липатова. Картинка хорошая ,очень яркая . Выбор сделал в пользу МБСа . Что глаза могут уставать от яркости . 2 Quote Link to post Share on other sites
AVA 10,329 Posted January 15 Share Posted January 15 О як всі розігнались , скоро в кожному селі буде свій осемінітель , а карпаток вільного обльоту хто буде куплять Скоро з винуватих зроблять осемінітелів замість бакфасчиків 1 4 1 Quote Link to post Share on other sites
davolodya 17,321 Posted January 15 Share Posted January 15 56 хвилин тому, koste сказав: Картинка хорошая ,очень яркая . Выбор сделал в пользу МБСа . Что глаза могут уставать от яркости . Нічого там при роботі "неустає", рівень освітленості нормально регулюється в потрібних межах. 1 Quote Link to post Share on other sites
davolodya 17,321 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 1 година тому, Mihail-ves сказав: А я що проти? але Б/У за 4000грн можна купити. приклад https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/mikroskop-ogme-p2-mbs-9-IDKk2uu.html?sd=1#e3c2936903 Основна проблема мбс 1-9 - це маленька робоча відстань, 64 мм, під такий мікроскоп не кожен станок стане. Мбс 10 в цьому плані кращий, робоча відстань більша, але і ціна значно вища - 8-10 тис за б/у річ не сильно хочеться платити, тим більше невідомо, в якому стані те б/у. Китаєць за 6-8 тис. буде новенький в упаковці, ще й з зумом. Переконувати нікого не маю бажання, що купувати - справа покупця. Хто вирішить купити китайський - при потребі можу дати контакти перевіреного продавця Edited January 15 by davolodya 1 Quote Link to post Share on other sites
Виталий Овчарук 793 Posted January 15 Share Posted January 15 2 години тому, Bee_Keeper сказав: На який мікроскоп дивитися? МБС-10? Чи китайця якогось? Що посовітуєте? користуюсь таким SZM 745 Stereo ZOOM, мені його хватає, ніякого дискомфорту в роботі не замітив, але порівнювати мені ні з чим, можливо є кращі треба купувати пробувати. 4 Quote Link to post Share on other sites
Виталий Овчарук 793 Posted January 15 Share Posted January 15 10.01.2021 в 19:08, koste сказав: Ох ці китайці, простих шляхів не шукають 21:22, якесь показове відео, в капіляр набрати сперми не змогли чи то так вони її розбавили. Quote Link to post Share on other sites
koste 899 Posted January 15 Share Posted January 15 1 минуту назад, Виталий Овчарук сказал: Ох ці китайці, простих шляхів не шукають 21:22, якесь показове відео, в капіляр набрати сперми не змогли чи то так вони її розбавили. Как чего Китайцы просто . Были бы у них желающие покупать маток И.О. они бы всю Европу бы ими завалили . 1 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,610 Posted January 15 Share Posted January 15 9 годин тому, AVA сказав: О як всі розігнались , скоро в кожному селі буде свій осемінітель Так це добре. По-перше - конкуренція, що буде стримувати ціни. По-друге - більше зрозумілого матеріалу на ринку із родоводами. Вивід маток від маток вільного обльоту буде відходити в історію. 5 Quote Link to post Share on other sites
Гурович 4,679 Posted January 16 Share Posted January 16 8 часов назад, Sanich сказал: Так це добре. По-перше - конкуренція, що буде стримувати ціни. По-друге - більше зрозумілого матеріалу на ринку із родоводами. Вивід маток від маток вільного обльоту буде відходити в історію. Высококлассные специалисты всегда будут в цене, а шарамыжникам никогда денег платить не будут. 1 Quote Link to post Share on other sites
koste 899 Posted January 17 Share Posted January 17 В 16.01.2021 в 01:03, Sanich сказал: Так це добре. По-перше - конкуренція, що буде стримувати ціни. По-друге - більше зрозумілого матеріалу на ринку із родоводами. Вивід маток від маток вільного обльоту буде відходити в історію. Не так скоро это будет . Я уже выставлял видео одних хлопцев что попасть куда нужно не могут . При этом маткам крылья они не режут . А другие смотрят и радуются говоря вот это уровень. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,369 Posted January 22 Share Posted January 22 вартість повного комплекту 29 тис. грн https://aliexpress.ru/item/10000003486402.html 1 Quote Link to post Share on other sites
Сергей Тюркин 25,735 Posted January 22 Share Posted January 22 3 часа назад, Mihail-ves сказал: вартість повного комплекту 29 тис. грн https://aliexpress.ru/item/10000003486402.html Теперь дождаться скидок ко дню рождения Алиэкспрес и получив хорошую скидку можно заказывать. ( как раз и мёд к тому времени наверное продам.) 3 Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,246 Posted January 22 Share Posted January 22 3 часа назад, Сергей Тюркин сказал: Теперь дождаться скидок ко дню рождения Алиэкспрес и получив хорошую скидку можно заказывать. ( как раз и мёд к тому времени наверное продам.) Ну Сергійко в тебе і витримка. Можна лише по доброму тобі позаздрить. Я думав що ти вже здав, а ти ще тримаєш. Молодець. Тепер обов’язок щоб не проспати момент піку. Бо як почнеться обвал, то сильно шкода буде що не здав 1 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,610 Posted January 22 Share Posted January 22 3 години тому, Mihail-ves сказав: вартість повного комплекту 29 тис. грн https://aliexpress.ru/item/10000003486402.html Ще виникне питання митного оформлення при такій ціні. Про гарантійне обслуговування взагалі можна забути. 2 Quote Link to post Share on other sites