Ысч Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 9 часов назад, uam_63 сказал: Накопайте якщо є бажання Скілько треба? 9 часов назад, uam_63 сказал: не безкоштовно . минулий рік копав по п"ятірочці за штуку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 1 час назад, Ысч сказал: Скілько треба? минулий рік копав по п"ятірочці за штуку. Можно и мне десятка три четыре хоть и однолетних, если хватит конечно. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 минулий рік копав по п"ятірочці за штуку.Візьму 40 шт.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 14 часов назад, ....... сказал: десятка три четыре 12 часов назад, uam_63 сказал: Візьму 40 шт. Нарою однолеток по полсотни каждому. В личку отпишитесь кому и куда отправить. Только тут незадача, территория школы на которой расположен "клондайк" на карантине, свободного доступа к месту копа нет. Вечерком попробую со сторожем договориться. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 9 часов назад, Ысч сказал: Нарою однолеток по полсотни каждому. В личку отпишитесь кому и куда отправить. Только тут незадача, территория школы на которой расположен "клондайк" на карантине, свободного доступа к месту копа нет. Вечерком попробую со сторожем договориться. Огромное вам спасибо за заботу!!!! Написал в личку. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 2 часа назад, ....... сказал: Написал в личку. Ок, принято. Как отправлю, отпишусь. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Нарито, запаковано. Завтра зранку поїде. Вийшло по 60 штук для кожного. Однорічки вирив усі, добивав дво-трирічками (вони з товстими коренями). Однорічки приживаються легко, а доросліші після посадки бажано хоча-б пару разів полити, бо їх корінь вже не такий мочкуватий. 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 А я якраз сьогодні досаджував шипшину по узліссю та біля доріг, насіння якої нарвав у Нідерландах. Та завітав до одної моєї посадки. Є у мене гледечія ще маленька, бо садив її торік. Живе! Правда влітку ходив кілька разів поливати. Якби ще хоч рік зростала, - далі вже нападів двоногих архарівців не боятиметься - голки у неї дуже класні! Планував з сусідом цьогоріч ще трохи насадити, знайшов місце, де ростуть одно-дворічки. Та цей вірус усі карти сплутав... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Двічі чомусь видало одну і ту мою інфо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: досаджував шипшину по узліссю та біля доріг у мене по периметру точка дві тисячі шипшин посажено 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Є у мене гледечія ще маленька, бо садив її торік. Живе! гледічій посадив 400 штук з навітренної сторони. Воно живучіше за всі дерева. Однорічні сіянці хоч у сухий пісок сади - прийметься. 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: нападів двоногих архарівців не боятиметься - голки у неї дуже класні! Отож від двоногих у першу чергу колючки й садяться. А потім уже од вітру та для бджілок. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 15 хвилин тому, Ысч сказав: у мене по периметру точка дві тисячі шипшин посажено гледічій посадив 400 штук з навітренної сторони. Воно живучіше за всі дерева. Однорічні сіянці хоч у сухий пісок сади - прийметься. Отож від двоногих у першу чергу колючки й садяться. А потім уже од вітру та для бджілок. Двічі садив стратифікованим насінням - то щось не піддається вона у мене розведенню з насінин. Ну, ще б хоча б з десяток спробую вже восени з'їздити та викопати біля Броварів у посадці, якщо там ще не понищили... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 А ещё можно на гледичию записаться? Хоть на сколько... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Нарито, запаковано. Завтра зранку поїде. Вийшло по 60 штук для кожного. Однорічки вирив усі, добивав дво-трирічками (вони з товстими коренями). Однорічки приживаються легко, а доросліші після посадки бажано хоча-б пару разів полити, бо їх корінь вже не такий мочкуватий. Безмежно вдячний навіть якщо з100 відсотків приживеться 20 % - день небуде дарма прожитий. Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1 час назад, uam_63 сказал: якщо з100 відсотків приживеться 20 % - день небуде дарма прожитий. 90% приживеться. У мене з 400 не прижилося всього штук десять. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 90% приживеться. У мене з 400 не прижилося всього штук десять. Супер зробимо країну зеленішою і квітучішою разом.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1 час назад, ДобровоЛ сказал: Двічі садив стратифікованим насінням - то щось не піддається вона у мене розведенню з насінин. Я копаю під 50-річною деревиною. За цей час під нею нападав шар стручків 50 сантиметрів. За цей час насіння самостратифікувалося, і кожного року з нього густо проростають нові деревця. Только что, uam_63 сказал: зробимо країну зеленішою і квітучішою разом. У мене з природою рахунок 1/50: за кожний дарований мені рік життя - висаджую 50 дерев. 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1 час назад, VETER сказал: А ещё можно на гледичию записаться? Хоть на сколько... Однорічок вже майже немає. А дорослі рити дюже важко та й приймаються вони гірше від сіянців, треба поливати. Їх краще садити восени. Зараз "клондайк" знову на карантині, ввечорі спробую знову проникнути на территорію та обдивитись. Може ще щось можна нарити. Закиньте мені повідомлення в особисті, якщо є що копнути, домовимось. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 21 час назад, Ысч сказал: Нарито, запаковано. Завтра зранку поїде. Вийшло по 60 штук для кожного. Однорічки вирив усі, добивав дво-трирічками (вони з товстими коренями). Однорічки приживаються легко, а доросліші після посадки бажано хоча-б пару разів полити, бо їх корінь вже не такий мочкуватий. Спасибо !!!! Поделюсь с тестюхой. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 9 часов назад, ДобровоЛ сказал: Двічі садив стратифікованим насінням - то щось не піддається вона у мене розведенню з насінин. Ну, ще б хоча б з десяток спробую вже восени з'їздити та викопати біля Броварів у посадці, якщо там ще не понищили... У меня тоже такое, с Луганского , Ираклионского семечка , не хочет получаться. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 23 часа назад, VETER сказал: Хоть на сколько... Поїхало. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 15 часов назад, Ысч сказал: Поїхало. На хвіст ще можна упасти, чи вже немає? Якщо можна, то в приват рахунок. 20 штук візьму Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 зараз іду докопувати. якщо ще щось найду то два десятки презентую. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 ЗЕ ЕНД. Більше не просіть. Бо з бджоляра перетворююся в копача. Останнє замовлення накопано та відправлено. Всим гарних медодаїв. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 В 29.04.2020 в 10:38, Ысч сказал: Поїхало. Висаджено! Дякую!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 В 30.04.2020 в 14:00, Ысч сказал: ЗЕ ЕНД. Більше не просіть. Бо з бджоляра перетворююся в копача. Останнє замовлення накопано та відправлено. Всим гарних медодаїв. Высадили!!! Корневая конечно супер, упаковка видно что паковал хозяин! В селе инет слабый , сразу не мог отписаться. Спасибо! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts