Jump to content

Курси бджільництва в Боярській практичній школі бджільництва

School of beekeepers
 Share

Recommended Posts

1 вересня вже скоро коли вже потрібно перерахувати кошти? Чекаю початку, годую бджоли і за книжки і навчання. Чекаю листа на е.пошту.
Всім хто записувався на дистанцій курси, я повідомлю телефоном про деталі зарахування

До уваги практикуючих пасічників! Навчання на дистанційних курсах бджільництва розпочинається. Для запису на курси, надсилайте мені підтвердження, я відповідно надішлю вам умови та графік навчання.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Є якась інформація по курсах, що мають розпочати роботу в лютому? Будуть/не будуть, вартість і т. ін.

• 3 weeks later...
Є якась інформація по курсах, що мають розпочати роботу в лютому? Будуть/не будуть, вартість і т. ін.
Курси для бджолярів (по суботах та неділях) розпочинаються 21 лютого 2015р. Завершення навчання - 31 травня. Вартість - 1850 грн

Скажіть будласка,а дистанційні курси в 2015 році,будуть працювати?

так будуть зараз набір іде , в приват до School of beekeepers зверніться
Курси для бджолярів (по суботах та неділях) розпочинаються 21 лютого 2015р. Завершення навчання - 31 травня. Вартість - 1850 грн

Дякую Паланочка.Але їздити по вихідним,для мене велика розкіш,все таки 300км.Дистанційні курси,влаштовуе повністю.

Дякую Паланочка.Але їздити по вихідним,для мене велика розкіш,все таки 300км.Дистанційні курси,влаштовуе повністю.

так ви поцікавтесь про дистанційні , може там буде знову група.

З 21 лютого 2015р буде розпочинатися навчання на курсах вихідного дня, в рамках цього навчання можливе і дистанційне навчання.

• 2 weeks later...

Ліцензія на право професійно-технічної підготовки фахівців за професією "Бджоляр" та ін post-5681-1422172823_thumb.jpg post-5681-1422172916_thumb.jpg

Уважаемый School of beekeepers,скажите пожайлуста,возможноли обучение по ваучеру,от биржи труда.

Уважаемый School of beekeepers,скажите пожайлуста,возможноли обучение по ваучеру,от биржи труда.
Так, по ваучеру від центру зайнятості можливе навчання. Наразі вже є 2 особи по ваучеру.

умови отримання ваучера: http://www.dcz.gov.ua/kie/control/uk/publi...43?art_id=39367

Я,вписываюсь в эти условия,и хотел бы обучаться у вас по ваучеру.Куда может обратиться,наш центр зайнятости,по этому вопросу.

Я,вписываюсь в эти условия,и хотел бы обучаться у вас по ваучеру.Куда может обратиться,наш центр зайнятости,по этому вопросу.
відповів в приват

ми на фейсбук https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%BE...53420474?ref=hl Підтримайте сторінку лаками

• 2 months later...

До уваги пасічників! Оголошується набір на курси бджільництва (ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ) Moodle Початок навчання: орієнтовно 1.05.15р Тривалість навчання: 5 міс. Можливе навчання по Ваучеру від центру зайнятості

До уваги пасічників! Оголошується набір на курси бджільництва (ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ) Moodle Початок навчання: орієнтовно 1.05.15р Тривалість навчання: 5 міс. Можливе навчання по Ваучеру від центру зайнятості
Що за ваучер? Навчання платне?

Що за ваучер? Навчання платне?
Ваучер Навчання платне від 1850 грн (залежно від чисельності групи)

Жаль , не попадаю под условия)

• 7 months later...
  • 1 month later...

До уваги пасічників!

20 лютого 2016р розпочинається навчання на курсах бджільництва в Боярському коледжі.

Тривалість навчання 3,5 міс

• Like 2