School of beekeepers Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Будь ласка вивчайте Я навів інформацію як отримати освіту за державні кошти (отримати ваучер) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Будь ласка вивчайте Я навів інформацію як отримати освіту за державні кошти (отримати ваучер) Та справа не в коштах. В мене великі сумніви що в центрі зайнятості дадуть ваучер людині з вищою освітою, а інколи і не з однією, а ще й підприємцю. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Освіта і їх кількість судячи із наведеної інформації в постанові не має значення, а потрібно лише Ваше бажання підвищити свою конкурентноздатність на ринку праці. А ось чи дають підприємцям? потрібно уточняти в Ц.З. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Хочу висказатись по даній темі. В мене є освіта бджоляра. (в дипломі - Зоотехнік-бджоляр ). Так от, я вчився два з половиною роки закінчив з "червоним" дипломом.... але реальні знання я почав набувати коли завів пасіку і зараз кожного року збільшую її в два рази (був 1 вулик, потім 3,5,10, 19) . Вся освіта проводиться по наявній літературі (в моєму випадку ще й по застарілій). Я наприклад не розумію навіщо платити такі гроші без практичних занять Краще купити книжки, заплатити якомусь пасічнику а ще краще податись в помічники і буде реальне підвищення кваліфікації Хіба тільки кому бумажку треба, ну тоді інша справа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted September 26, 2013 Author Share Posted September 26, 2013 Хочу висказатись по даній темі. В мене є освіта бджоляра. ae.gif (в дипломі - Зоотехнік-бджоляр ). Так от, я вчився два з половиною роки закінчив з "червоним" дипломом.... але реальні знання я почав набувати коли завів пасіку і зараз кожного року збільшую її в два рази (був 1 вулик, потім 3,5,10, 19) . Вся освіта проводиться по наявній літературі (в моєму випадку ще й по застарілій). Я наприклад не розумію навіщо платити такі гроші без практичних занять opr06K94.gif Краще купити книжки, заплатити якомусь пасічнику а ще краще податись в помічники і буде реальне підвищення кваліфікації ay.gif Хіба тільки кому бумажку треба, ну тоді інша справа ah.gif ? Шановний Бджолопотам уважніше читайте тему про навчання в школі бджільництва. По перше відомо, що "Теория без практики мертва.А практика без теории слепа! Аналізуючи досвід тих людей, які приходять на навчання (різного рівня освіти - в т.ч. канд. та докр. наук у різних галузях), можна сказати, що не зовсім працює провило "купити книжок та заплатити пасічнику". В пасічницькій літературі нічого конкретно не подається і людям без практичного досвіду важко уявити і систематизувати знання самостійно. Переважна більшись практикуючих пасічників (зі слів курсантів, що приходять на навчання) вважають себе великими ГУРУ в дані галузі і небажають ділитися досвідом. Ви вважаєте, що навчання коштує великі гроші? А 600 грн за 4рамки бджіл і 800 грн за вулик, що після першого дощу і сонця розлазиться це нормально? Тому вважаю за необхідне навчити людей, хто бажає пасічникувати, не наступати на одні й тіж самі граблі. А отримати базові теоретичні знання і практичні навички на наших курсах а в подальшому їх самостійно вдосконалювати. І лише радію за успіхи тих 200 пасічників яких випустили за 8 років Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapivan Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Якщо буде група на навчання екстерном не у пасичницький сезон я готовий записатися. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted September 26, 2013 Author Share Posted September 26, 2013 Для попереднього запису на курси, пишіть мені E-mail із зазначенням Свої ПІП і контакт тел. а також в якій групі бажаєте навчатися (стаціонар- початок 2 лютого 2014 чи дистанційно-поч по мірі формування групи). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapivan Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 School of beekeepers, Відправив вам свої дані. Хто ще хоче вчитися? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Записав Вас у "прохідний" список мед з горили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted January 18, 2014 Author Share Posted January 18, 2014 Початок занять на стаціонарних курсах 1 лютого 2014р о 10 год Для тих хто записувався на дистанційну форму - умови про терміни оголошу пізніше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Триває навчання на курсах бджільництва і Боярському коледжі екології і природних ресурсів. Декілька фото із занять на курсах: Тема: Все про мед Визначення якості меду Тема: Хвороби бджіл Практичні заняття на пасіці На пасіці, контроль стану зимівлі Барабаш пригощає своєю "Медівкою" Коротко про курси можна дізнатися переглянувши відео за Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 До Уваги пасічників оголошується набір на заочні (дистанційні) курси бджільництва із можливістю по закінченню навчання отримати Свідоцтво про присвоєння робітничої професії "БДЖОЛЯР" Державного зразка. Початок навчання: 1 вересня 2014р термін навчання 5 міс. вартість навчання: (уточнюється- залежить від кількості слухачів) форма занять: настановчі лекції, індивідуальні контрольні роботи, звіти про практичну роботу. Слухачам надаються в електронному вигляді презентації по темах занять. Для попереднього запису пишіть на E-mail: w.nikolay@ukr.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 оголошується набір на заочні (дистанційні) курси бджільництва ? Объявление еще актуально? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 Так, оголошення актуальне. Дистанційне навчання з використанням порталу http://moodle.bkeipr.com/course/ Слухачам видається логін та пароль для доступу для входу на портал в розділ бджільництво, вивчають матеріал, проходять тестовий контроль отримують оцінки в електронний журнал. Наразі формуємо групу, вже є біля 20 осіб попереднь зареєстрованих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Наразі формуємо групу, вже є біля 20 осіб попереднь зареєстрованих. ? а можна уточнити ... я у вас там є записаний ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Наразі формуємо групу, вже є біля 20 осіб попереднь зареєстрованих. ? а можна уточнити ... я у вас там є записаний ? Так, Ви записані Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шурік Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Запишіть у попередній список заочників. І ціну навчання. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 вартість навчання на курсах 1850грн. Тривалість навчання - 5міс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 вартість навчання на курсах 1850грн. Тривалість навчання - 5міс Как оплата происходит? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 вартість навчання на курсах 1850грн. Тривалість навчання - 5міс Как оплата происходит? Оплата за навчання здійснюється на рахунок коледжу (реквізити вкажу пізніше ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobi Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 До Уваги пасічників оголошується набір на заочні (дистанційні) курси бджільництва із можливістю по закінченню навчання отримати Свідоцтво про присвоєння робітничої професії "БДЖОЛЯР" Державного зразка. Початок навчання: 1 вересня 2014р термін навчання 5 міс. вартість навчання: (уточнюється- залежить від кількості слухачів) форма занять: настановчі лекції, індивідуальні контрольні роботи, звіти про практичну роботу. Слухачам надаються в електронному вигляді презентації по темах занять. Для попереднього запису пишіть на E-mail: w.nikolay@ukr.net Актуально ще? Скільки раз доведеться приїздити до коледжу за весь період навчання? Професія - бджоляр, а кваліфікаційний рівень? Дата закінчення навчання? Дякую. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 До Уваги пасічників оголошується набір на заочні (дистанційні) курси бджільництва із можливістю по закінченню навчання отримати Свідоцтво про присвоєння робітничої професії "БДЖОЛЯР" Державного зразка. Початок навчання: 1 вересня 2014р термін навчання 5 міс. вартість навчання: (уточнюється- залежить від кількості слухачів) форма занять: настановчі лекції, індивідуальні контрольні роботи, звіти про практичну роботу. Слухачам надаються в електронному вигляді презентації по темах занять. Для попереднього запису пишіть на E-mail: w.nikolay@ukr.net Актуально ще? Скільки раз доведеться приїздити до коледжу за весь період навчання? Професія - бджоляр, а кваліфікаційний рівень? Дата закінчення навчання? Дякую. Так, запис на дистанційне навчання триває! Оскільки за цією формою навчання йдуть навчатися ті хто з бджолами на "ти", тому не бачу особливої потреби у зборі більше 2-3 разів за період навчання. (Як кому вийде, але графік з темами буде!). Випускникам присвоюється кваліфікація- ІІІ розряд. Закінчення навчання 20-ті числа грудня. Будуть питання пишіть, телефонуйте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Початок навчання: 1 вересня 2014р... ....Закінчення навчання 20-ті числа грудня..... Шото не получается по времени .....термін навчання 5 міс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
School of beekeepers Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Навчання на дистанційних курсах закінчується в кінці грудня 2014р. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapivan Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 1 вересня вже скоро коли вже потрібно перерахувати кошти? Чекаю початку, годую бджоли і за книжки і навчання. Чекаю листа на е.пошту. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts