Jump to content

Курси бджільництва в Боярській практичній школі бджільництва

School of beekeepers
 Share

Recommended Posts

Оголошується набір на курси бджолярів в "Практичну школу бджільництва" при Боярському коледжі екології і природних ресурсів. Початок занять 20 січня 2013р дні занять: субота та неділя час занять: 9-14 год вартість: 1500 грн. По закінченню видається свідоцтво про присвоєння робітничої професії "Бджоляр" здійснюється попередній запис, кількість місць обмежена. навчальна пасіка post-5681-1351790023_thumb.jpg post-5681-1351790075_thumb.jpg post-5681-1351790116_thumb.jpg post-5681-1351790198_thumb.jpg post-5681-1351790217_thumb.jpg

По закінченню видається свідоцтво про присвоєння робітничої професії "Бджоляр"

Кто лекции читает?...

По закінченню видається свідоцтво про присвоєння робітничої професії "Бджоляр"

Кто лекции читает?...
я та інші :hi: Войналович М.В.post-5681-1351790996_thumb.jpg Лосєв О.М.post-5681-1351791031_thumb.jpg Поліщук В.П. post-5681-1351791055_thumb.jpg

Тематику лекций огласите пожалуйста :hi:

вартість: 1500 грн. По закінченню видається свідоцтво про присвоєння робітничої професії "Бджоляр"

School of beekeepers, объясните нам темным, что означает
свідоцтво про присвоєння робітничої професії "Бджоляр

... точнее как эта бумаженция за 1500 грн. может пригадиться рядовому ....

Тематику лекций огласите пожалуйста :hi:
вартість: 1500 грн. По закінченню видається свідоцтво про присвоєння робітничої професії "Бджоляр"

School of beekeepers, объясните нам темным, что означает
свідоцтво про присвоєння робітничої професії "Бджоляр

... точнее как эта бумаженция за 1500 грн. может пригадиться рядовому ....
це вже справа кожного, один це розглядає як спосіб отримання фундаментальних знань і навичок, які дозволять впевнено ступити на шлях бджільництва, а інші як спосіб отримання "бумаженции за 1500 грн"
Тематику лекций огласите пожалуйста :hi:Заняття відбуваються згідно навчального плану Навчальним планом передбачено вивчення таких дисциплін: ? Біологія медоносної бджоли; ? Медоносна база та запилення сільськогосподарських рослин; ? Пасічні будівлі, вулики та пасічницький інвентар; ? Розведення та утримання бджіл; ? Хвороби, вороги та шкідники бджіл; ? Продукти бджільництва; ? Організація бджільництва.

це вже справа кожного, один це розглядає як спосіб отримання фундаментальних знань і навичок, які дозволять впевнено ступити на шлях бджільництва, а інші як спосіб отримання "бумаженции за 1500 грн"

School of beekeepers, извините если кого обидел.... или еще чего.... :dntknw::dntknw::dntknw: НО вы пишете
"Практичну школу бджільництва"

Какую ПРАКТИЧЕСКУЮ школу пчеловодства вы можете показать в январе? :dntknw:

School of beekeepers, а как "смотрется" это свидетельство в плане законодательства Украины? :hi:

скільки місяців буде йти навчання і чи будуть практичні заняття? сподіваюсь, зимою ж у вулики не полізите :blink: ?

Какую ПРАКТИЧЕСКУЮ школу пчеловодства вы можете показать в январе? opr06K94.gif

Як Ви уважно читали, тривалість занять становить 6 міс. :wave: За лютий-березень слухачі знайомляться з теоретичними основами бджільництва, а з початком пасічницького сезону, квітень-липень, отримують практичні навики на навчальній пасіці Ліцензія Міносвіти post-5681-1351793343_thumb.jpg Зразок Свідоцтва випускника курсів post-5681-1351793357_thumb.jpg Тобто, випускники отримують робітничу професію "Бджоляр"
скільки місяців буде йти навчання і чи будуть практичні заняття? сподіваюсь, зимою ж у вулики не полізите :blink: ?
тривалість 6 міс. Якже в зимку не "лізти" до вулика? post-5681-1351793723_thumb.jpg поповнення кормових запасів post-5681-1351793746_thumb.jpg

Поясніть з навчанням це 9-14 годин що в день ? за суботу неділю чи взагалі? Скільки часу? А чи немає таких самих курсів щоб не в суботу неділю? взагалі є заочна форма навчання?

Особисто мені б цікаво було відвідувати такі курси, але на жаль живу далеко, от якби в Херсоні була філія.

Як Ви уважно читали, тривалість занять становить 6 міс. opr06K91.gif

Щось такого у вашому повідомленні не бачив :dntknw::blink: Справа в тому що я б навчався та .. не можу я в суботу неділю , тим більше ненаїздишся . Булоб шикарно якби була заочна форма навчання

Поясніть з навчанням це 9-14 годин що в день ? за суботу неділю чи взагалі? Скільки часу? А чи немає таких самих курсів щоб не в суботу неділю? взагалі є заочна форма навчання?
тривалість занять: Кожна субота: з 9 до 14 год Кожна неділя з 9 до 14 год
Як Ви уважно читали, тривалість занять становить 6 міс. opr06K91.gif

Щось такого у вашому повідомленні не бачив :dntknw::blink: Справа в тому що я б навчався та .. не можу я в суботу неділю , тим більше ненаїздишся . Булоб шикарно якби була заочна форма навчання
Уважно читаємо назву ТЕМИ :wave: Заочної форми не має. Вона мабуть актульна буде лише тим, хто хоче отримати за 1500 "бумаженцию". Сьогодні заочно можна будь що пізнавати в інтернеті. Але один може отриману інформацію систематизувати і правильно використати, а інший заходить в глухий кут від надлишку різної інформації, і внаслідок приходять до нас на курси

Уважно читаємо назву ТЕМИ opr06K91.gif Заочної форми не має. Вона мабуть актульна буде лише тим, хто хоче отримати за 1500 "бумаженцию". Сьогодні заочно можна будь що пізнавати в інтернеті. Але один може отриману інформацію систематизувати і правильно використати, а інший заходить в глухий кут від надлишку різної інформації, і внаслідок приходять до нас на курси

Добре я тут прикинув , що 6 місяців , субота неділя це 50 днів , а чи не має еквіваленту тільки в будні дні понеділок -пятниця (2.5 місяця ) а ще краще щоб ті самі 6 місяців тільки раз в місяць і на тиждень (без суботи неділі) . Це так той варіант який мені підійшовби ;) Ви опишіть які у вас форми навчання є крім тої що ви озвучили?

Уважно читаємо назву ТЕМИ opr06K91.gif Заочної форми не має. Вона мабуть актульна буде лише тим, хто хоче отримати за 1500 "бумаженцию". Сьогодні заочно можна будь що пізнавати в інтернеті. Але один може отриману інформацію систематизувати і правильно використати, а інший заходить в глухий кут від надлишку різної інформації, і внаслідок приходять до нас на курси

Добре я тут прикинув , що 6 місяців , субота неділя це 50 днів , а чи не має еквіваленту тільки в будні дні понеділок -пятниця (2.5 місяця ) а ще краще щоб ті самі 6 місяців тільки раз в місяць і на тиждень (без суботи неділі) . Це так той варіант який мені підійшовби ;) Ви опишіть які у вас форми навчання є крім тої що ви озвучили?
Всі інші форми по індивідуальному прайсу :hi:

Заочної форми не має. Вона мабуть актульна буде лише тим, хто хоче отримати за 1500 "бумаженцию".

Що до цього то ви неправі. :IMHO1: я наприклад в суботу неділю неможу так як служу. Так само і на тижні для мене є проблема так як я працюю , думаю є багато бджолярів які хотілиб навчатись та на дену форму не мають змоги це зробити , а от якби була заочна форма . наприклад приїхали на тиждень іде начитка матеріалу , і теми через місяць два ще практична сесія і людина отримує документ що вона Бджоляр. Доречі єкзамен якийсь є чи немає? чи це так прослухали тай слава Богу? А до того що ви кажете про "Бумаженцію" як би людині треба тільки бумажка а не знання якщо вона говорить про заочне навчання , то я так само можу сказати і вам (без образ) так ви теж не безкоштовно проводите свої курси. Так що ви хочете тільки заробити ? чи і навчити? ;):wave: Якщо є мета навчального закладу навчати то заочна форма повинна бути обовязково :IMHO1: Хто як рахує??? :helpme:
Всі інші форми по індивідуальному прайсу opr06K93.gif

Просвітіть :helpme:

Паланочка 1.11.2012
School of beekeepers 1.11.2012 Заочної форми не має. Вона мабуть актульна буде лише тим, хто хоче отримати за 1500 "бумаженцию".
Що до цього то ви неправі. Я, наприклад в суботу неділю неможу так як служу. Так само і на тижні для мене є проблема так як я працюю , думаю є багато бджолярів які хотілиб навчатись та на дену форму не мають змоги це зробити , а от якби була заочна форма . наприклад приїхали на тиждень іде начитка матеріалу , і теми через місяць два ще практична сесія і людина отримує документ що вона Бджоляр. Доречі єкзамен якийсь є чи немає? чи це так прослухали тай слава Богу? А до того що ви кажете про "Бумаженцію" як би людині треба тільки бумажка а не знання якщо вона говорить про заочне навчання , то я так само можу сказати і вам (без образ) так ви теж не безкоштовно проводите свої курси. Так що ви хочете тільки заробити ? чи і навчити? Якщо є мета навчального закладу навчати то заочна форма повинна бути обовязково : Хто як рахує???
В процесі навчання проходить опитування слухачів, пишуть заліки, отримують оцінки. За результатами Державного кваліфікаційного іспиту отримують свідоцтво. Щодо заочної форми навчання - в планах є отримання ліцензії на таку діяльність. Сьогодні нажаль класична заочна форма своє віджила. :IMHO1: В нас в коледжі з кожним роком набір зменшується, йде до того, що закриють таку форму. В результаті випробувань із типами занять (щодня по буденних), дійшли висновку, що найзручніше для наших слухачів - заняття у вихідні дні. Хоча варто визнати, що нажаль існують люди яким такий графік незручний, сьогодні багато телефонують з інших областей. Іншого поки запропонувати не можемо. Так як основний наш контингент з Києва та області які мають можливість приїхати позайматися і поїхати. Якщо є мета навчального закладу навчати то заочна форма повинна бути обовязково :IMHO1: Ви пропонуєте і лікарів готувати заочно :umora:

Ви пропонуєте і лікарів готувати заочно opr06K9J.gif

Ми не лікарі ми бджолярі, я наприклад немаю "бумаженції", та матку в руках тримав ;) і зі своїх 2 десятків сімей більше тони качав , дещо орієнтуюсь .з бджолами більшу половину життя . Та я чудово розумію що навчання по програмі мені не завадить , але в той же час не маю змоги вчитись на деній формі . в мене в самого 3 дітей і їх вже треба навчати , як розумієте , єдиний варіант для мене заочно. До тогож Київ це не сусідне село. Так що як тільки отримаєте
Щодо заочної форми навчання - в планах є отримання ліцензії на таку діяльність.

я ваш клієнт. але я повинен якось про це дізнатись .. Успіхів вам у вашій справі. :hi:

• 2 weeks later...
В нас в коледжі з кожним роком набір зменшується, йде до того, що закриють таку форму.

А в режимі он-лайн конференцій? З подальшою здачею іспитів вже з приїздом до Вас.

Mapet! Слушна порада. Наразі формуємо групу 30 осіб. навчаємо 6 міс і видаємо свідоцтва, на сьогодні попередньо записано вже більше 30. Дистанційне навчання актуальне, працюємо над реалізацією цих планів.

• Like 1

Дистанційне навчання актуальне, працюємо над реалізацією цих планів.

А можете описати над чим саме працюете які питання заважають?

Дистанційне навчання актуальне, працюємо над реалізацією цих планів.
Я би також пройшов курс.
  • Like 1

Я би також пройшов курс.

Бортник ми вас старостою групи виберем, а групу на точку організуем, ;):wave:
  • Like 1

Шановні, Ви також часу не гайте, готуйтеся до вступних іспитів на дистанційну форму навчання, конкурс буде високим :umora: . Крім підготовки бджолярів, маю ряд інших обовязків по орг. навч. процесу в коледжі.

Шановні, Ви також часу не гайте, готуйтеся до вступних іспитів на дистанційну форму навчання, конкурс буде високим opr06K9J.gif .

а тут можна детальніше , які іспити , і коли. ;):)