Jump to content

Конференції-семінари у ННЦ ім.П.І.Прокоповича

Паланочка
 Share

Recommended Posts

Кстати, научно-практические конференции-семинары в этом году планирует проводить и ННЦ "Институт пчеловодства им. П.И. Прокоповича" с 1 декабря 2012 г по 1 апреля 2013г. Группы слушают докладчиков 3-5 дней в зависимости от опыта и навыков пчеловождения. Не знаю, будут ли там выдавать "категории" и "корочки", но мероприятия обещают быть интересными. На моей памяти руководство ННЦ впервые задумалось об обучении (повышении квалификации) пчеловодов в нашей стране и практически начало реализовывать эти планы.

Я так розумію якщо щось конкретно буде то в ППЗ зарання надрукуєте? маю на увазі щоб у цю групу попасти чи це для вибраних? ;)

Я так розумію якщо щось конкретно буде то в ППЗ зарання надрукуєте? маю на увазі щоб у цю групу попасти чи це для вибраних? ;)
Повністю об"ява буде надрукована у найближчому номері.

Кстати, научно-практические конференции-семинары в этом году планирует проводить и ННЦ "Институт пчеловодства им. П.И. Прокоповича" с 1 декабря 2012 г по 1 апреля 2013г. Группы слушают докладчиков 3-5 дней в зависимости от опыта и навыков пчеловождения. Не знаю, будут ли там выдавать "категории" и "корочки", но мероприятия обещают быть интересными. На моей памяти руководство ННЦ впервые задумалось об обучении (повышении квалификации) пчеловодов в нашей стране и практически начало реализовывать эти планы.

ОГОЛОШЕННЯ ННЦ «Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича» проводить набір слухачів на науково-практичні конференції-семінари для бджолярів різного рівня підготовки: 1. Основи утримання бджіл та підвищення рентабельності пасік. Лікування і профілактика захворювань у бджіл (початковий та середній рівень, 5 днів). 2. Підвищення рентабельності пасік та якість апіпродуктів. Лікування і профілактики хвороб у бджіл (для досвідчених пасічників, 3 дні). Конференції будуть проводитись на базі ННЦ «Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича» і розраховані на 5 (початковий та середній рівень підготовки) та на три дні (для досвідчених пасічників). Тематика може змінюватись за бажанням слухачів. З собою можна привести підмор та живих бджіл для лабораторного дослідження на нозематоз та кліща Varroa. Аналіз безкоштовний (зав. лабораторією патології бджіл ? кандидат біологічних наук Тетяна Михайлівна Єфіменко). Конференції-семінари будуть проводитись: з 1 грудня 2012 р. по 1 квітня 2013 р. по мірі формування груп. Передбачено також формування групи вихідного дня (субота). Телефони для довідок: 044-526-67-98 (приймальнa); 044-526-43-95 (вчений секретар, лабораторія патології бджіл); Т. М. Єфіменко (моб.): (098) 227-01-26; (050) 216-62-15.

Дід Василь, кто лекции

ОГОЛОШЕННЯ ННЦ «Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича» проводить набір слухачів на науково-практичні конференції-семінари для бджолярів різного рівня підготовки: 1. Основи утримання бджіл та підвищення рентабельності пасік. Лікування і профілактика захворювань у бджіл (початковий та середній рівень, 5 днів). 2. Підвищення рентабельності пасік та якість апіпродуктів. Лікування і профілактики хвороб у бджіл (для досвідчених пасічників, 3 дні). Конференції будуть проводитись на базі ННЦ «Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича» і розраховані на 5 (початковий та середній рівень підготовки) та на три дні (для досвідчених пасічників). Тематика може змінюватись за бажанням слухачів.

Дід Василь, кто будет читать лекции? :hi:

Дід Василь, кто будет читать лекции? opr06K93.gif

І чи це безкоштовно чи з оплатою , якщо за гроші то скільки?

Лекции будут читать: Т.М. Ефименко, Г.М. Приймак, А.Е. Галатюк, Т.Н. Тихонова, О.А. Мищенко, С.И. Бугера, А.А. Пащенко. Это всё сотрудники ННЦ.

... Т.М. Ефименко, Г.М. Приймак ... Это всё сотрудники ННЦ.
Т.М.Ефименко и Г.М.Приймака я считал сотрудниками (научными) и преподавателями Национального аграрного университета Украины. Или я ошибался?

... Т.М. Ефименко, Г.М. Приймак ... Это всё сотрудники ННЦ.
Т.М.Ефименко и Г.М.Приймака я считал сотрудниками (научными) и преподавателями Национального аграрного университета Украины. Или я ошибался?
Ефименко Татьяна Михайловна. Институт пчеловодства им. Прокоповича, заведующая лабораторией патологии пчел.

І чи це безкоштовно чи з оплатою , якщо за гроші то скільки?
относительно оплаты уточните по эладресу Tatjana-Vladimir@yandex.ua