didvasil Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 ГІЛЬДІЯ МЕДОВАРІВ УКРАЇНИ ПРОВЕЛА ПЕРШИЙ СЕМІНАР ЗА КОРДОНОМ Коли планується аналогічний семінар в Україні і де? Прошу Вас розмістити оголошення про майбутній семінар (майстер-клас) з медоваріння у розділі "Заходи". До зустрічі на семінарі! В грудні 2012 на Миколая. Двохденний. В інституті бджільництва або на кафедрі бджільництва агроунівермитету. Слідкуйте за бджолярською пресою "ДіД Василь" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yochik71 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 В грудні 2012 на Миколая. Двохденний. В інституті бджільництва або на кафедрі бджільництва агроунівермитету. Слідкуйте за бджолярською пресою "ДіД Василь" ? пресу не виписую, можно об*яву тут залишити??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiy Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 В грудні 2012 на Миколая. Двохденний. В інституті бджільництва або на кафедрі бджільництва агроунівермитету. Слідкуйте за бджолярською пресою "ДіД Василь" ? пресу не виписую, можно об'яву тут залишити??? Розміщу обов'язково, оскільки сам бажаю побувати на цьому семінарі. Викликає занепокоєння дата - Миколая у цьому році приходиться на середу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Я теж планую побувати на цьому заході. На замовлення організаторів привезу цукрометри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Розміщу обов'язково, оскільки сам бажаю побувати на цьому семінарі. Викликає занепокоєння дата - Миколая у цьому році приходиться на середу... ? Та не може бути на середу , буде семінар мабуть як зазвичай субота -неділя , просто на тому самому тижні що і Миколая. Я теж планую побувати на цьому заході. ? Теж хотів би побувати та навряд чи вийде , празники.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didvasil Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Розміщу обов'язково, оскільки сам бажаю побувати на цьому семінарі. Викликає занепокоєння дата - Миколая у цьому році приходиться на середу... ? Та не може бути на середу , буде семінар мабуть як зазвичай субота -неділя , просто на тому самому тижні що і Миколая. Я теж планую побувати на цьому заході. ? Теж хотів би побувати та навряд чи вийде , празники.. Інформаційне повідомлення 8 – 9 грудня 2012 року громадська організація «Гільдія медоварів України – виробники медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» спільно з ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича» проводять семінар: «Основи технологій виробництва медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» з видачею сертифікату. В семінарі приймуть участь науковці, передові медовари України. Відбудеться презентація нових книг по медоварінню. Початок семінару 8 грудня 2012 року о 11.00. Місце проведення: ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича», вул. академіка Заболотного, 19. Оргвнесок: 200 грн. Довідка по телефону: 067 5072550, Барабаш Василь Степанович 067 9387638, Дяченко Валерій Костянтинович 095 8359015, Давидова Галина Іванівна 097 2252117, Гоцька Світлана Миколаївна (44) 5260478, (44)5263642 – замовлення на поселення Оргкомітет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krim_pchel Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 громадська організація «Гільдія медоварів України – виробники медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» ? Нигде не встречал информации о регистрации данной организации в Минюсте. Кто-то может дать пояснения. 200 грн. ? Ого! Мероприятие ,наверное, будет покруче БК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 громадська організація «Гільдія медоварів України – виробники медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» ? Нигде не встречал информации о регистрации данной организации в Минюсте. Кто-то может дать пояснения. 200 грн. ? Ого! Мероприятие ,наверное, будет покруче БК. Началось....Николай Дмитриевич Вам не надоело... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krim_pchel Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Началось.. ? При чем здесь это? Вам не надоело... ? Простое человеческое любопытство. Я спросил, а они ответили бы. Я знаю, что это не только мне интересно, но и другим участникам форума. Только вот молчат.Боятся быть затюкаными как я. Тем более что после посещения завода медовых напитков в Польще мне эта тема тоже стала интересна.Может.если будет свободное время, тоже сьезжу на семинар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Nemo Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Началось.. ? При чем здесь это? Вам не надоело... ? Простое человеческое любопытство. Я спросил, а они ответили бы. Я знаю, что это не только мне интересно, но и другим участникам форума. Только вот молчат.Боятся быть затюкаными как я. Тем более что после посещения завода медовых напитков в Польще мне эта тема тоже стала интересна.Может.если будет свободное время, тоже сьезжу на семинар. Я думаю что приехав не пожалеете , за много лет это был первый ( в прошлом году семинар), из посещенных мной , когда уезжая я знал , что не зря потратил деньги информации море , достаточно открытой и было над чем подумать после И если многие в прошлом году спрашивали -зачем тебе это нужно , то в этом году собираются ехать сами Надеюсь встретимся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikvar Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Простое человеческое любопытство. Я спросил, а они ответили бы. ? если вам интересно телефон оргкома и уталяйте интерес Я знаю, что это не только мне интересно, но и другим участникам форума ? кому еще? скажите Только вот молчат.Боятся быть затюкаными как я. ? вы же никого не ботесь .Может.если будет свободное время, тоже сьезжу на семинар. ? Оргвнесок: 200 грн. ? очень дорого же ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сабур Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Я теж планую побувати на цьому заході. На замовлення організаторів привезу цукрометри. ? Приедем, заберем. Оргвнесок: 200 грн. ? И для нас это неожиданность. Я знаю, что это не только мне интересно, но и другим участникам форума. Только вот молчат.Боятся быть затюкаными как я. ? А чего бояться? Поедем, посмотрим. 240 км., вот только таможня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Nemo Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Сабур 31.10.2012 А чего бояться? Поедем, посмотрим. 240 км., вот только таможня а что таможня с нашей таможней всегда можно договориться Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сабур Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Оргвнесок: 200 грн. ? А жить где? В "Доме туризма", напротив? Принять участие приглашаются все желающие. Организационный взнос -30 гривен. Вот Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcholkin Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 8 – 9 грудня 2012 року громадська організація «Гільдія медоварів України – виробники медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» спільно з ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича» проводять семінар: «Основи технологій виробництва медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» з видачею сертифікату. ? Жаль, что попадает на четверг-пятницу, а не на субботу-воскресенье Хотелось бы тоже попасть, но не получится.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiy Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 8 – 9 грудня 2012 року громадська організація «Гільдія медоварів України – виробники медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» спільно з ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича» проводять семінар: «Основи технологій виробництва медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції» з видачею сертифікату. ? Жаль, что попадает на четверг-пятницу, а не на субботу-воскресенье Хотелось бы тоже попасть, но не получится.... 8 и 9 четверг-пятница в ноябре. В декабре 8-9 суббота-воскресенье (в 2012 году). До встречи в Киеве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcholkin Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 8 и 9 четверг-пятница в ноябре. В декабре 8-9 суббота-воскресенье (в 2012 году). До встречи в Киеве! ? Сергiй Анатолiйович, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Оргвнесок: 200 грн.←Организационный взнос -30 гривен.←Как это понимать. 200 грн - это многовато. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yochik71 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Теж хотів би побувати та навряд чи вийде , празники.. ? Жаль. Передайте хоч своеї медовухи для участі в конкурсі!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 200 грн - это многовато. В пересчете на медовуху - 4 литра всего, в пересчете на мёд и того меньше. В обмен на знания и общение вроде как и ничего.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yochik71 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Цитата(Дід Василь @ 31.10.2012, 20:24) Оргвнесок: 200 грн. Цитата(Сабур @ 31.10.2012, 22:41) Организационный взнос -30 гривен. Как это понимать. 200 грн - это многовато. ? Я так понимаю, 200 грн. это оргвзнос официальной части, а 30 грн. неофициальной, в доме туриста!!! В "Доме туризма", напротив? Принять участие приглашаются все желающие. Организационный взнос -30 гривен. Вот ? Сабур, я правильно понял??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Как это понимать. 200 грн - это многовато. ? Минулий рік оргвнесок теж був 200 грн. Учасники говорили що за ту інфу яку отримали це нормальна ціна Жаль. Передайте хоч своеї медовухи для участі в конкурсі!!! ? Так то не конкурс , то семінар , там не дегустувати будуть (хоча ніхто не забороняє )а розповідати як зробити продукт з видачею сертифікату. ? Про це можна докладніше , хто буде видавати і як ? і що там буде написано ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krim_pchel Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 В пересчете на медовуху - 4 литра всего, в пересчете на мёд и того меньше. В обмен на знания и общение вроде как и ничего.... ? А если взять в перерасчете на 1 мешок сахара, то еще меньше У нас в Алуште за знания, общение и море платили по 50грн. Но комерция есть комерция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 В пересчете на медовуху - 4 литра всего, в пересчете на мёд и того меньше. В обмен на знания и общение вроде как и ничего.... ← А если взять в перерасчете на 1 мешок сахара, то еще меньше У нас в Алуште за знания, общение и море платили по 50грн. Но комерция есть комерция Ну то у вас... А у нас еще свеж в памяти семинар с участием Ж. Ратия. Давайте не будем делать мне нервы. Или для освещения вашего мероприятия одной темы не достаточно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krim_pchel Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 А у нас еще свеж в памяти семинар с участием Ж. Ратия. ? Семинар с участием Ж.Ратия обошелся устроителям в солидную копеечку. собранные взносы не покрыли даже гонорар,выплаченный докладчику. А в данном случае. что будут дорогостоящие докладчики? Так что Михаил Владимирович, действительно Давайте не будем делать мне нервы. ? . Просто такие мероприятия уже превращаются в бизнес-проекты. Почему бы тому же Соломке не рассказать куда были израсходованы полученные от оргвзносов деньги, как и предлагал ранее тот же Ногаец. А ведь молчим. А это порождает всякие домыслы. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts