папа Валера Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Шановні адміністратори, мені здається, що тема "43-й Конгрес Апімондії в Україні" вже давно "проситься" на наш сайт і мені дивно, чому ця тема ще не відкрита. Переконаний, що в найближчий рік-півтора ця тема буде головною на сайті, бо вже зараз багато кому є багато що сказати і запропонувати. Наші керманичі Конгресу своєю мало помітною і мало зрозумілою для пересічного пасічника роботою дають для цього всі підстави. Якщо я помиляюся, то "пусть старшие товарищи меня поправят" (як казав герой відомого фільму "Берегись автомобиля"). З повагою до всіх Валерий КОРЖ ("папа Валера"). 06.08.12 р. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Шановні адміністратори, мені здається, що тема "43-й Конгрес Апімондії в Україні" вже давно "проситься" на наш сайт і мені дивно, чому ця тема ще не відкрита. Переконаний, що в найближчий рік-півтора ця тема буде головною на сайті, бо вже зараз багато кому є багато що сказати і запропонувати. Наші керманичі Конгресу своєю мало помітною і мало зрозумілою для пересічного пасічника роботою дають для цього всі підстави. Якщо я помиляюся, то "пусть старшие товарищи меня поправят" (як казав герой відомого фільму "Берегись автомобиля"). З повагою до всіх Валерий КОРЖ ("папа Валера"). 06.08.12 р. Насправді така тема вже давно існує. http://tochok.info/forum/index.php?showtopic=1290 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts