Любомир Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 я так думаю что если пчела ужалит в область лица и нужно выташить жало я так думаю что если пчела ужалит в область лица и нужно посмотреть... в глазную щель: а вдруг, да увидишь зеркало/лицо - радостей не счесть ... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 пчела ужалит в область лица Саме так. "Космічно-водолазної" екіпіровки не маю. Халат на одному гудзику і сітка з природною вентиляцією. Тож завжди знайдеться "шальная" бджілка, що намагається досягти ближчого контакту, так би мовити, "нос к носу". Після одного випадку, коли з першою космічною швидкістю біг до хати до дзеркала, щоб витягти жало з повіки, - вирішив, що краще носити в кишені маленьке дзеркальце. Зручно. Ногам легше. П.С. Ну, тим хто має добру амуніцію, річ зайва. или в область задницы Не думаю, що пасічник допустить просування потенційної небезпеки так далеко. Вже після мандрівок бджоли вище коліна починається панічний танець з хлопанням по ногах. А при наближенні до "стратегічно важливої зони", нижній одяг приспускається з метою: "живьём брать гада". 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Після одного випадку, коли з першою космічною швидкістю біг до хати до дзеркала, щоб витягти жало з повіки, - вирішив, що краще носити в кишені маленьке дзеркальце. Коли в мене був схожий випадок і частина отрути потрапила на слизову оболонку - я тим оком бачити пів дня не міг, спочатку сльозилось дуже сильно, а потім очне яблуко почало набрякати - зеркальце в таких випадках мабуть не дуже допоможе.... хоча 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Після одного випадку, коли з першою космічною швидкістю біг до хати до дзеркала, щоб витягти жало з повіки, - вирішив, що краще носити в кишені маленьке дзеркальце. Коли в мене був схожий випадок і частина отрути потрапила на слизову оболонку - я тим оком бачити пів дня не міг, спочатку сльозилось дуже сильно, а потім очне яблуко почало набрякати - зеркальце в таких випадках мабуть не дуже допоможе.... хоча Ну, це вже критичний випадок. Тут зрозуміло. Але все ж таки оперативність тут стала б доречною. Але, коли вжалить у не дуже болюче місце, наприклад у вухо, то погодьтеся, що не зовсім зручно працювати біля вуликів, коли в тебе у вусі ..надцять хвилин працює насос по закачці отрути у вухо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 если пчела ужалит в область лица и нужно выташить жало ← Зрозуміло. Якось обходжуся без дзеркала - ногтем в тому місці проведу пару раз і далі "в бій", нема коли себе в люстерка розглядати... . Втім треба якесь покласти, хай лежить... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Коли в мене був схожий випадок і частина отрути потрапила на слизову оболонку - я тим оком бачити пів дня не міг, спочатку сльозилось дуже сильно, а потім очне яблуко почало набрякати - зеркальце в таких випадках мабуть не дуже допоможе.... хоча ? Бджолопотам, Прочитав Ваш пост і згадав, як цьогоріч тричі у вухо бджоли залітали. Ось тоді й згадав , що пинцет під рукою не був би лишнім. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medoed Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Вот здесь написали много хорошего и важного, а где это можно достать по средней цене в киевской области? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владислав78 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Пчеломагазин в Киеве на милютенко не плохой, в Броварах возле вокзала аж два магазинчика, тоже есть интересное по хорошей цене. Часто бываю в Броварах звоните помогу с покупкой. В 08.03.2016в22:41, Medoed сказал: Вот здесь написали много хорошего и важного, а где это можно достать по средней цене в киевской области? Пчеломагазин в Киеве на милютенко не плохой, в Броварах возле вокзала аж два магазинчика, тоже есть интересное по хорошей цене. Часто бываю в Броварах звоните помогу с покупкой 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 В 29.09.2014в22:52, ромео сказал: Саме так. "Космічно-водолазної" екіпіровки не маю. Халат на одному гудзику і сітка з природною вентиляцією. Тож завжди знайдеться "шальная" бджілка, що намагається досягти ближчого контакту, так би мовити, "нос к носу". Після одного випадку, коли з першою космічною швидкістю біг до хати до дзеркала, щоб витягти жало з повіки, - вирішив, що краще носити в кишені маленьке дзеркальце. Зручно. Ногам легше. П.С. Ну, тим хто має добру амуніцію, річ зайва. Не думаю, що пасічник допустить просування потенційної небезпеки так далеко. Вже після мандрівок бджоли вище коліна починається панічний танець з хлопанням по ногах. А при наближенні до "стратегічно важливої зони", нижній одяг приспускається з метою: "живьём брать гада". Давно так не ржал . И главное реальность . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murik Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Мужики з Хмельницькой області допоможіть з матками мається на увазі (де купити 10 хороших маток якоїсь породи ) бо я так розумію шо для моїх10 сімей виводити самому свої дворняги немає смисла . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 В вашем городе есть хорошие матководы зайдите на пасеку бис . Только что, Андрій Муркотун сказал: Мужики з Хмельницькой області допоможіть з матками мається на увазі (де купити 10 хороших маток якоїсь породи ) бо я так розумію шо для моїх10 сімей виводити самому свої дворняги немає смисла . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murik Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Ви пробачте звичайно но я новачок і куда зайти я не зрозумів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 5 минут назад, Андрій Муркотун сказал: Ви пробачте звичайно но я новачок і куда зайти я не зрозумів. http://pasika.biz/ru/117 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murik Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 7 минут назад, tolik2362 сказал: В вашем городе есть хорошие матководы зайдите на пасеку бис . Дякую 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Васильєв Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Читаю названия темы... что нужно уметь на пасеке. Думаю ВСЕ! А оказывается, что надо иметь, но тоже кажется Все (что надо) . 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Я как тоже начинающий, думаю что нужна на пасеке аптечка с препаратами против алергии . Где то здесь на форуме читал тему про аптечку и для себя решил что она должна обязательно быть пусть даже самая минимальная. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рейл Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 14 часа назад, Max сказал: Я как тоже начинающий, думаю что нужна на пасеке аптечка с препаратами против алергии . В этом же разделе есть отдельная тема В 07.03.2016в22:41, Medoed сказал: Вот здесь написали много хорошего и важного, а где это можно достать по средней цене в киевской области? Если Вы из Ирпеня, то Вам ближе всего будет интернет-магазин, который находится в районе м. Академгородок. Там и цены вполне демократичные. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 13 часа назад, Рейл сказал: В этом же разделе есть отдельная тема Я ведь не пишу про препараты, как и что нужно использовать. Я высказал свое мнение по вопросу в названии темы. Что надо иметь на пасеке??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedyshkaorlov Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Что надо иметь на пасеке ??? - МОЗГИ ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 32 минуты назад, dedyshkaorlov сказал: МОЗГИ ! нужны везде ... не только на пасеке, но и в башке! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 В 08.03.2016 в 22:41, Medoed сказал: Вот здесь написали много хорошего и важного, а где это можно достать по средней цене в киевской области? Вам з Ірпеня поближче буде до Боярки. Там є знаменитий "Київоблбджолопром" зі своїм магазином. Та наче й у вас біля вокзалу магазинчик пасічний був... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сонечко Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Хохо)))) темка виявилася дуже"помічною":)Людина питала поради з чого почати,а,дивись,уже і до сотні добралася 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сонечко Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Бажання рушійна сила))) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иосифович Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 В 29.09.2014 в 22:52, ромео сказал: Не думаю, що пасічник допустить просування потенційної небезпеки так далеко. Вже після мандрівок бджоли вище коліна починається панічний танець з хлопанням по ногах. А при наближенні до "стратегічно важливої зони", нижній одяг приспускається з метою: "живьём брать гада". Ну и откуда Вы знаете как я делаю? Мы что - знакомы? Теперь по теме: что нужно иметь на пасеке? Все что перечислено выше - это хорошо, и это нужно иметь. И еще что не указано - так это ----ЮМОР. И у некоторых я смотрю с этим полный порядок. Ромео, Фанат ----респект Вам. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 В 29.09.2014 в 22:58, Бджолопотам сказав: Коли в мене був схожий випадок і частина отрути потрапила на слизову оболонку - я тим оком бачити пів дня не міг, спочатку сльозилось дуже сильно, а потім очне яблуко почало набрякати - зеркальце в таких випадках мабуть не дуже допоможе.... хоча А я спочатку подумав був, що про вашу нижню "слизову оболонку "... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts