pumba 99 Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 10 минут назад, roman-1 сказал: в моєї родички дифузний зоб. табетки гормональні і ще там якісь приймає. але щось вони слабо помагають. може хто має інормацію як цю напасть подолати продуктами бджільництва в комплексі із ліками. підтримую, також цікаво як боротись з цим недугом? Quote Link to post Share on other sites
Маркіян 872 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 13 часа назад, pumba сказал: підтримую, також цікаво як боротись з цим недугом? У Львові є апітерапевт дипломований лікар. Ось що чув від молодої жінки моєї бувшої співробітниці. Який конкретно діагноз хвороби щитовидки не пам"ятаю. Лікував її вжаленням в область шиї. Місячні сеанси. Від одного вжалення до 15, потім по спадаючій до одного. Перерва. Здається місяць-два. Точно не знаю. і так на протязі двох років. Результат повне одужання. Quote Link to post Share on other sites
язичник 1,719 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 У яблучних зернятах з 1-2 яблук добова норма йоду. Як мінімум дешевше і менше шкоди, ніж від пересоленої ламінарії 5 Quote Link to post Share on other sites
pumba 99 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 10 часов назад, Маркіян сказал: У Львові є апітерапевт дипломований лікар. Ось що чув від молодої жінки моєї бувшої співробітниці. Який конкретно діагноз хвороби щитовидки не пам"ятаю. Лікував її вжаленням в область шиї. Місячні сеанси. Від одного вжалення до 15, потім по спадаючій до одного. Перерва. Здається місяць-два. Точно не знаю. і так на протязі двох років. Результат повне одужання. А Вы можете дать контакты этого апитерапевта? Quote Link to post Share on other sites
roman-1 771 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 10 часов назад, Маркіян сказал: У Львові є апітерапевт дипломований лікар. це може той що був минулого року з лекцією на зборах в дитячому центрі. можливо ви теж тоді там були. із вжаленнями в шию трохи рисковано. невідомо як організм відреагує. Quote Link to post Share on other sites
Маркіян 872 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 22 часа назад, pumba сказал: А Вы можете дать контакты этого апитерапевта? На жаль ні. Шукайте в інеті. Знаю що в поліклініці що на Сихові є відділення нетрадиційної медицини. Може там? Це проспект Червоної Калини. Quote Link to post Share on other sites
miro 33,346 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 я лікував прополісом,дві пластинки з розміром пять копійок на день,прополіс має бути вищого гатунку,а от лікування бджоловжалювання в області щитовидки не рекомендую,краще в області хребта для зміцнення імунітету,дане лікування проводив у девяностих як прийшов був із служби Quote Link to post Share on other sites
roman-1 771 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 2 часа назад, miro сказал: я лікував прополісом,дві пластинки з розміром пять копійок на день чи можна більш докладніше. дуже треба допомогти родичці вилікуватись. Quote Link to post Share on other sites
miro 33,346 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 8 часов назад, roman-1 сказал: чи можна більш докладніше. дуже треба допомогти родичці вилікуватись. Роман зателефонуйте я розкажу Quote Link to post Share on other sites