Гурович 4,679 Posted January 28 Share Posted January 28 1 час назад, Конструктор сказал: Не чув На более - менее крупных и энергозатратных предприятиях имеются свои энергогенерирующие установки. Не факт, что они полностью закрывают потребность в эл. энергии, но если появляются излишки, то почему бы и не продать. Quote Link to post Share on other sites
ЮМос 1,994 Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Житомир, 990 грн мішок Edited January 28 by ЮМос Quote Link to post Share on other sites
Еникиой 2,151 Posted February 6 Share Posted February 6 У нас сегодня на одном скале 1070, а на другом 1200 гр. Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,712 Posted February 6 Share Posted February 6 4 минуты назад, Еникиой сказал: У нас сегодня на одном скале 1070, а на другом 1200 гр. Ещё гривночку и догонит старт закупки мёда 2 Quote Link to post Share on other sites
Еникиой 2,151 Posted February 6 Share Posted February 6 7 минут назад, Мико сказал: Ещё гривночку и догонит старт закупки мёда Это если считать 25 гр./кг., а если 24 то уже есть. 1 Quote Link to post Share on other sites
Шульц 1,704 Posted February 19 Share Posted February 19 Виявляється ми попереду всієї планети по цінах на цукор. https://agro.24tv.ua/ukrayinskiy-tsukor-naydorozhchiy-sviti-ostanni-novini_n1546839 Quote Link to post Share on other sites
igor 1,255 Posted March 2 Share Posted March 2 Кривой рог оптовая база 970 мешок сахара. Говорят торгаши ещё будет дешеветь. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted March 2 Share Posted March 2 22 минуты назад, igor сказал: Кривой рог оптовая база 970 мешок сахара. Говорят торгаши ещё будет дешеветь. Особисто я не бачу на чому ціна цукру буде йти вниз. Хіба курс грн. сильно укріпиться. Quote Link to post Share on other sites
дочинец 2,964 Posted March 3 Share Posted March 3 8 часов назад, Wladimir_K сказал: Особисто я не бачу на чому ціна цукру буде йти вниз. Хіба курс грн. сильно укріпиться. У нас для підняття або зниження ціни конкретних причин не завжди потрібно. Ціни регулює основний продавець. Ми йому в тому завжди допомагаємо. Трохи ажіотажної реклами на продажних каналах і ми побігли в магазин скуповуватися. Не залежно що ,цукор,крупи,бензин,валюта. Що їм потрібно вони те і розкрутять. Я коли працював на автозаправці то бачив ці ігри неодноразово. Як тільки ціна в гору продажі ростуть в рази , Любе зниження ціни зменшує продажі. Всі чекають що буде ще дешевше. Особисто я стараюся зовсім не купляти ті продукти на які зробили ажіотаж. викидують всі старі застояні товари. Ми почистемо все. Трохи чекаю і після ажіотажу купляю свіже. Думаю так буде і на цей раз. 7 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,712 Posted March 3 Share Posted March 3 Экспорт сахара из Украины в январе 2021 г. составил 1,8 тыс. т, что почти в 10 раз меньше показателя за январь прошлого года (17,4 тыс. т). А с начала 2020/21 МГ экспорт составил 70,6 тыс. т, что почти вдвое больше, чем за аналогичный период минувшего сезона (39,3 тыс. т). Об этом сообщает Научно-практический центр свеклосахарного производства со ссылкой на данные Государственной таможенной службы Украины. Украинские экспортеры в январе 2021 получили $ 919 тыс. Крупнейшими покупателями украинского сахара (в денежном эквиваленте) в январе 2021 г. стали: Израиль (56,21%), Германия (39,65%), Молдова (1,85%). Импорт сахара за январь 2021 г. составил 876 т. Импорт других сахаров за январь 2021 (код ТН ВЭД 1702) составляет 2,2 тыс. т, экспорт — 1,4 тыс. Т. Экспорт мелассы в январе 2021 г. составляет 710 т (Израиль импортировал 100%), а импорт за соответствующий период составляет 255 т. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted March 3 Share Posted March 3 32 минуты назад, дочинец сказал: У нас для підняття або зниження ціни конкретних причин не завжди потрібно. Ціни регулює основний продавець. Ми йому в тому завжди допомагаємо. Трохи ажіотажної реклами на продажних каналах і ми побігли в магазин скуповуватися. Не залежно що ,цукор,крупи,бензин,валюта. Що їм потрібно вони те і розкрутять. Я коли працював на автозаправці то бачив ці ігри неодноразово. Як тільки ціна в гору продажі ростуть в рази , Любе зниження ціни зменшує продажі. Всі чекають що буде ще дешевше. Особисто я стараюся зовсім не купляти ті продукти на які зробили ажіотаж. викидують всі старі застояні товари. Ми почистемо все. Трохи чекаю і після ажіотажу купляю свіже. Думаю так буде і на цей раз. Ми не є чимось таким закритим від світі і глобально всерівно який попит в середині країни. З імпортом в Україну є проблеми, а от з експортом ніяких, а ціни в світі на всі фактично продукти харчування рекордні, включно з цукром. Цукор торгується на біржах, кому цікаво можна подивитися на ціни. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted March 3 Share Posted March 3 22 минуты назад, Мико сказал: Экспорт сахара из Украины в январе 2021 г. составил 1,8 тыс. т, что почти в 10 раз меньше показателя за январь прошлого года (17,4 тыс. т). А с начала 2020/21 МГ экспорт составил 70,6 тыс. т, что почти вдвое больше, чем за аналогичный период минувшего сезона (39,3 тыс. т). Об этом сообщает Научно-практический центр свеклосахарного производства со ссылкой на данные Государственной таможенной службы Украины. Украинские экспортеры в январе 2021 получили $ 919 тыс. Крупнейшими покупателями украинского сахара (в денежном эквиваленте) в январе 2021 г. стали: Израиль (56,21%), Германия (39,65%), Молдова (1,85%). Импорт сахара за январь 2021 г. составил 876 т. Импорт других сахаров за январь 2021 (код ТН ВЭД 1702) составляет 2,2 тыс. т, экспорт — 1,4 тыс. Т. Экспорт мелассы в январе 2021 г. составляет 710 т (Израиль импортировал 100%), а импорт за соответствующий период составляет 255 т. Міжнародна організація по цукру (ISO) опублікувала лютневий прогноз світового балансу по цукру в сезоні 2020/2021 МР, в якому оцінка світового дефіциту цукру збільшилася до 4,8 млн т (в листопаді оцінка становила 3,5 млн ). 1 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,712 Posted March 3 Share Posted March 3 Надо им предложить заменить сахар мёдом с Украины 1 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,607 Posted March 3 Share Posted March 3 5 хвилин тому, Мико сказав: Надо им предложить заменить сахар мёдом с Украины По ціні цукру вони завжди готові. 1 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,712 Posted March 3 Share Posted March 3 1 минуту назад, Sanich сказал: По ціні цукру вони завжди готові. Осталось совсем немного В 06.02.2021 в 19:21, Мико сказал: Ещё гривночку и догонит старт закупки мёда 1 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted March 3 Share Posted March 3 17 минут назад, Мико сказал: Надо им предложить заменить сахар мёдом с Украины Ну по меду ще потрібно зібрати, його те ж дефіцит. 1 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,878 Posted March 3 Share Posted March 3 (edited) 1100 грн. в Тальному на оптовій базі, вироблений в Київській обл. вчора був по 995 грн. Edited March 3 by Олександр Коваль 2 Quote Link to post Share on other sites
whale 917 Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) одне із оголошень на OLX Польша( курс НБУ на 13 березня 1злотий= 7.24грн) https://www.olx.pl/d/oferta/cukier-dla-pszczol-polski-ksc-worek-25-kg-wysylka-kurierem-CID757-IDEUJ2F.html#19fe8c4528;promoted Edited March 13 by whale Quote Link to post Share on other sites
mary@sko 1,161 Posted March 14 Share Posted March 14 Перегнали Європу. Львів 1000-1100 грн. мішок Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted March 14 Share Posted March 14 8 минут назад, mary@sko сказал: Перегнали Європу. Львів 1000-1100 грн. мішок Я мед то хочемо дорогий, як цукор, то дешевим. В житті так не буває. Ці 2 продукти, плюс нафта тісно пов'язані цінною між собою. 1 Quote Link to post Share on other sites
Len Don 641 Posted March 14 Share Posted March 14 (edited) 5 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Я мед то хочемо дорогий, як цукор, то дешевим. В житті так не буває. Ці 2 продукти, плюс нафта тісно пов'язані цінною між собою. Мед є мед. Ціна на нього більше залежить від погоди та від взятку, а не від ціни на цукор. Edited March 14 by Len Don 3 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted March 14 Share Posted March 14 20 минут назад, Len Don сказал: Мед є мед. Ціна на нього більше залежить від погоди та від взятку, а не від ціни на цукор. Якщо так, то так і ще забув залежить від б.... А от цукор те ж б.... хочуть на бідних громадянах нажитися. 1 Quote Link to post Share on other sites
mits 15,071 Posted March 14 Share Posted March 14 2 минуты назад, Wladimir_K сказал: Якщо так, то так і ще забув залежить від б.... А от цукор те ж б.... хочуть на бідних громадянах нажитися. Первое предложение, переведите пожалуйста. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted March 14 Share Posted March 14 1 минуту назад, mits сказал: Первое предложение, переведите пожалуйста. Тут нічого надзвичайного більшість у нас все розглядає лише з однієї сторони. "Мій труд найдорожчий, а всі інші мені винні". 2 Quote Link to post Share on other sites
Len Don 641 Posted March 14 Share Posted March 14 2 години тому, Wladimir_K сказав: Якщо так, то так і ще забув залежить від б.... А от цукор те ж б.... хочуть на бідних громадянах нажитися. Що ж тепер розводити руками ? Потрібно було б років з двадцять тому не допускати "приватизації" цукрових заводів та вирізанню їх під нуль. А тепер - маємо те що маємо. Quote Link to post Share on other sites