Jump to content

Різдвяна, Рождественская

Recommended Posts

Всем другам-Точковцам -знакомым и еще незнакомым - желаю в Новом году :az: и :ole_ole: и :baby: . Искренне Ваш Ногаец :)

Вітаю всіх форумчан з наступившим Новим 2011 роком,бажаю Всім щастя і благополуччя. :hi:

Поздравляю с Новым Годом! Желаю всем крепкого здоровья, успехов, благополучия в семьях, и чтобы наши пчёлы радовали нас большими 100-килограммовыми медосборами!

Дай Боже ВАМ любові і тепла, добра в сім" їі затишку в оселі, щоб щастя світла музика текла в Різдвяні свята щеддрі і веселі! Хай здійснює бажання Рік Новий , хай вся родина ВАША процвітає. З чудовим святом радості і мрій я щиро і сердечно ВАС вітаю!

Всіх форумчан з Новим роком! Здоров"я, добра і любові Вам і Вашим родинам! :az:

С Наступившим всех!!!! Чтоб в Новом году всегда и везде, Ни много ни мало чтоб всем нам хватало. И "барышням" нашим ни что не мешало! Здоровья и счастья, успехов во всем, Тогда еще лучше мы все заживем!!!

Приміть мої віншуванки малі та великі! Би ви були сего року здорові як цвєхи Би вас біда обмінала і жаба не тисла Міліція не спиняла і теща не гризла Би ви нічим не журились та добре ся мали Би ви такі файні були гейби цицьку ссали Би вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло Та ще й би вас сотку років наліво кортіло. Лети, лети віншуванко, стелися по полю Вам бажаю в Новім році щасливої долі. :az:

З новим роком! Счастя, здоров`я, благополуччя. Щоб вам велося. все на лося , жилося, моглося, кохалося, тай .....лося! А саме найбільше ЗДОРОВ`Я! Счасти вам усім, та вашим рідним. :az:

Нехай Різдво у вишиванці Розбудить Вас щасливо вранці І принесе у Вашу хату Усмішку, радості багато Розбудить приспані надії, Зерном і щастям Вас засіє, Зігріє сонцем і любов"ю І подарує Вам здоров"я!

Mashika! - Дякую! Це моя улюблена колядка. Христос рождається!!!

Усіх з РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!Нехай ці свята принесуть нам у серця побільше любові один до одного і тоді точно і у вас і у нас все буде гаразд :wave: Христос Народився!!!

Усіх Форумчан з Різдвом Христовим!!! :hi:

Христос ся рождає!!!!

Сьогодні весь православний світ святкує Різдво Христове. Наш Господь Ісус хоче, щоб Його вшановували більше сердечним поклонінням. Тому моє всім побажання, щоб Ісус Христос народився сьогодні в серці всіх Його шанувальників. Спочатку Він буде маленьким, в яслах, але поволі, помірі зростання в Його любові, Він буде ставати все більшим і могутнішим. І нехай життя кожного з нас буде щодня все більше наповнюватися Його благодаттю. З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

Усіх з Різдвом Христови! Христос ся рождається!

• 11 months later...

Усіх католиків Точка з Різдвом Христовим! :baby:

Всех форумчан с наступающим Новым Годом и Рождеством! Здоровья всем семьям(не только пчелиным) и пасечникам! Медового года и успешной реализации пчелопродуктов!! :az::hi:

Всех форумчан с наступающим Новым Годом и Рождеством! Здоровья всем семьям(не только пчелиным) и пасечникам! Медового года и успешной реализации пчелопродуктов!! :az::hi:
Полностью присоединяюсь и ... post-556-1325248087_thumb.jpg

Веселих свят. З новим роком.

всех п-водов и сочуствующих с наступающим ЗДОРОВЬЯ здоровья и ЗДОРОВЬЯ а остальное приложится :az::az::az::az: и чтобы не :at:

Всех пчеловодов и их семьи, и не только, а и многих других граждан, с наступающим Новым Годом!!! Здоровья, благополучия и успехов!!!!! Всего самого наилучшего в Новом году!