Wladimir_K Опубликовано 13 октября, 2016 Share Опубликовано 13 октября, 2016 4 часа назад, nibond сказал: Так це воскопрес Кулакова, тільки в іншому виконанні. Здається, забагато металу. Хоч давить, очевидно, краще. Вдосконалений воскопрес і як на мене виглядає в роботі привабливіше. Хоча в ідеалі потрібно везти суш прямо до переробника і зразу її перероблювати і брати в замін вощину. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 13 октября, 2016 Share Опубликовано 13 октября, 2016 Згоден. Оснащеня кожен встановить на свій розсуд. Формуємо список. Пока п'ятеро: nibondКагарликофіцерFabromisha_ivanivka Думаю, кожен особисто Вам підтвердить замовлення. Тепер нам необхідно зупинитись на остаточному варіанті креслення. Ось ще один варіант. Розміри підібрані під можливість нагрівання на газовій плиті, знизу є місце під ТЕНи, при бажанні можна гріти на плиті. Форма і розміри змодельовані на шаблонах рамок з розрахунком, щоб їх можна було штовхати одна за одною, а не витягувати з під низу гачком. Так зручніше і безпечніше. Площа нержавійки та ж сама - 2,3 м.кв. Перший варіант, який я викладав раніше, думаю, більше підходить для нагріву на плиті (вона нижча). ТЕНи можна ставити в обох. Але для ел. нагріву необхідна достатня потужність. У мене буде 11,5 кВт (3х3,5 кВт, 380 В) і цього гарантовано вистачить. Алюмінієвий бідон у мене на такій потужності закипає за 15-20 хв, залежить віід температури води. Нам необхідно нагрівати 150 л, вийде трохи більше години. Якщо використовувати газову плиту, то краще для цього обрізати духовку в старій плиті і використовувати як таганок. Маю й таке. Я його тимчасово підключаю в зручному місці. У першому варіанті необхідно допрацювати форму і розміри направляючих. На завтра буде готово. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю.М. Опубликовано 13 октября, 2016 Share Опубликовано 13 октября, 2016 Рекомендую ще зробити радіуси в кутах дна, щоб полегшити вичерпування бруду і ще раз перевірити потужність ТЕНів, краще зробити теплові розрахунки, тому що площа теплопередачі, порівняно з конструкцією А. Сороки у Вас зменшується в 10-20 разів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
офіцер Опубликовано 13 октября, 2016 Share Опубликовано 13 октября, 2016 10 часов назад, nibond сказал: Згоден. Оснащеня кожен встановить на свій розсуд. Формуємо список. Пока п'ятеро: nibondКагарликофіцерFabromisha_ivanivka Думаю, кожен особисто Вам підтвердить замовлення. Тепер нам необхідно зупинитись на остаточному варіанті креслення. Ось ще один варіант. Розміри підібрані під можливість нагрівання на газовій плиті, знизу є місце під ТЕНи, при бажанні можна гріти на плиті. Форма і розміри змодельовані на шаблонах рамок з розрахунком, щоб їх можна було штовхати одна за одною, а не витягувати з під низу гачком. Так зручніше і безпечніше. Площа нержавійки та ж сама - 2,3 м.кв. Перший варіант, який я викладав раніше, думаю, більше підходить для нагріву на плиті (вона нижча). ТЕНи можна ставити в обох. Але для ел. нагріву необхідна достатня потужність. У мене буде 11,5 кВт (3х3,5 кВт, 380 В) і цього гарантовано вистачить. Алюмінієвий бідон у мене на такій потужності закипає за 15-20 хв, залежить віід температури води. Нам необхідно нагрівати 150 л, вийде трохи більше години. Якщо використовувати газову плиту, то краще для цього обрізати духовку в старій плиті і використовувати як таганок. Маю й таке. Я його тимчасово підключаю в зручному місці. У першому варіанті необхідно допрацювати форму і розміри направляючих. На завтра буде готово. Бак унизу повинен бути довший (приблизно до 2м), щоб лягало дві або більше рамок. Це дасть час на кращу витопку і безперервну повільну подачу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 13 октября, 2016 Share Опубликовано 13 октября, 2016 1 минуту назад, офіцер сказал: Бак унизу повинен бути довший (приблизно до 2м), щоб лягало дві або більше рамок. Це дасть час на кращу витопку і безперервну повільну подачу. Думаю, 2 м це забагато - і громіздка конструкція, і дорожче по металу. Сьогодні допрацював перший, думаю, і остаточний варіант - 70х49х60 см. Мені він здається оптимальним по зручності роботи, можна використовувати всі види нагріву. Прорахував форму і розміри направляючих для Рамки Дадан і Рута, вони різняться. Тому при замовлені кожен повинен вибрати тип рамки. Якщо нержавійка 1,2 мм, то вага буде 20 кг, робочий об'єм води - 137 л. Собі замовляю саме таку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 13 октября, 2016 Share Опубликовано 13 октября, 2016 1 час назад, nibond сказал: Сьогодні допрацював перший, думаю, і остаточний варіант - 70х49х60 см. Ось так виглядало моделювання. На папері получилось. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 14 октября, 2016 Share Опубликовано 14 октября, 2016 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 14 октября, 2016 Share Опубликовано 14 октября, 2016 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 14 октября, 2016 Share Опубликовано 14 октября, 2016 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 15 октября, 2016 Share Опубликовано 15 октября, 2016 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 15 октября, 2016 Share Опубликовано 15 октября, 2016 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 15 октября, 2016 Share Опубликовано 15 октября, 2016 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 16 октября, 2016 Share Опубликовано 16 октября, 2016 Цікава м'ясорубка див. з 5 хв. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 16 октября, 2016 Share Опубликовано 16 октября, 2016 Схоже, що Ви, шановні друзі, взяли за мету перенести всі відеоролики про переробку воскосировини з Ютуба на цю гілку форуму. Не варто цього робити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 16 октября, 2016 Share Опубликовано 16 октября, 2016 5 минут назад, Немолодой сказал: Схоже, що Ви, шановні друзі, взяли за мету перенести всі відеоролики про переробку воскосировини з Ютуба на цю гілку форуму. Не варто цього робити. Ми ж не в Вашу тему перетягуєм. Для того і тема щоб обмінюваться досвідом. В даному випадку досвідом обмінюються закордонні колеги. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 16 октября, 2016 Share Опубликовано 16 октября, 2016 Детально про конструкцію м'ясорубки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 16 октября, 2016 Share Опубликовано 16 октября, 2016 1 час назад, Кагарлик сказал: ... Для того і тема щоб обмінюваться досвідом. Слушна думка. То і викладайте свій досвід, свої ідеї, міркування. Інакше в що перетвориться наш форум, коли кожен з нас буде дублювати сюди сюжети з Ютуба, які йому до вподоби? І до чого тут це? 1 час назад, Кагарлик сказал: Ми ж не в Вашу тему перетягуєм. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 16 октября, 2016 Share Опубликовано 16 октября, 2016 5 часов назад, Немолодой сказал: Слушна думка. То і викладайте свій досвід, свої ідеї, міркування. Інакше в що перетвориться наш форум, коли кожен з нас буде дублювати сюди сюжети з Ютуба, які йому до вподоби? Міркуєм, починаєм збирать матеріали як зробими покажемо що вийшло. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 16 октября, 2016 Share Опубликовано 16 октября, 2016 46 минут назад, Кагарлик сказал: Міркуєм, починаєм збирать матеріали як зробими покажемо що вийшло. Домовились! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 18 октября, 2016 Share Опубликовано 18 октября, 2016 В 09.10.2016 в 17:15, Igrok сказал: Интересное объявление на пасеке.биз от Тупоты: http://pasika.biz/ua/user/771 Я думаю самое главное в технологии - дешевый энергоресурс, желательно бесплатный Дзвонив питав скільки коштує технологія сказали 500 $ це за інформацію мол розкажуть покажуть. А обладнання сказали в 5000 тис. грн. можна вкластись Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 18 октября, 2016 Share Опубликовано 18 октября, 2016 47 минут назад, misha_ivanivka сказал: Дзвонив питав скільки коштує технологія сказали 500 $ це за інформацію мол розкажуть покажуть. А обладнання сказали в 5000 тис. грн. можна вкластись Це вони мабуть вiд хiншили перебрали Там технологii по 1000 $.тiльки не вiдомо що там буде Нагрiти перву у водi на дровах ,та придавити пресом ,i за це 500 $ + обладнання за 5000 тис. грн Рокiв 20 знадобиться на вiдбиття грошей 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 18 октября, 2016 Share Опубликовано 18 октября, 2016 49 минут назад, Мико сказал: Це вони мабуть вiд хiншили перебрали Там технологii по 1000 $.тiльки не вiдомо що там буде Нагрiти перву у водi на дровах ,та придавити пресом ,i за це 500 $ + обладнання за 5000 тис. грн Рокiв 20 знадобиться на вiдбиття грошей Ось технологія з переробки мерви правда не за 500 дол. як продає Тупота а за лайк 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 18 октября, 2016 Share Опубликовано 18 октября, 2016 как для меня, больше проблема его отжать, чем разварить... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 20 октября, 2016 Share Опубликовано 20 октября, 2016 В 03.11.2012 в 19:52, Ю.М. сказал: На сегодня готова разработка (чертежи) на конвеерную тонельную печь с паровой продувкой рамок и шнековым отжимом жмыха, расчетная производительность - 200рамок в час, расчетная стоимость - 10 000грн, На якій стадії зараз розробка є готова модель? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю.М. Опубликовано 20 октября, 2016 Share Опубликовано 20 октября, 2016 41 минуту назад, misha_ivanivka сказал: На якій стадії зараз розробка є готова модель? На тій самій. Коли нема грошей у пасічника, немає і в нас а крім того 10 000 у 2012 році це 40 на сьогодні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.