Укроп 12,195 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 1 час назад, Ю.М. сказал: Я також не з Вами сперечаюсь, а з напрямками розвитку галузі. Ми знову створюємо проблеми (за свої ж гроші) щоб героїчно з ними боротися! Пластикова вощина потрібна: 1) Якщо в пасічників є зайві гроші. 2) Якщо в країні немає воску, або віск занадто забруднений. 3) Бізнес, нічого особистого. 4) Для понтів. 5) Для експериментів (для науки). Це все про пасічників! Для бджіл вона шкідлива! Гаразд. Тоді мені поясніть вся Америка на пластику. Понти? Мій брат тримає там 2000 сімей, і все на пластику. Понти? Я ще свою окрім Української не купував, мені все дарували, якщо буде необхідність то куплю. Я пластик качатиму на будь яких обертах, а Ви свою з воску ні. Довго думав поки став переходити на пластик, тепер грама не шкодую. В Америці чистого воску скільки, що немає в жодній більше країні світу. Але все пластик, і про воскову геть не хочуть слухать 1 Quote Link to post Share on other sites
Мико 69,337 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 8 минут назад, Укроп сказал: Тоді мені поясніть вся Америка на пластику. Понти? Тому що вони голодранцi i не можуть собi дозволити вулик i рамку з дерева , а вощину з забрусного воску 1 1 4 Quote Link to post Share on other sites
Мико 69,337 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 12 минут назад, Укроп сказал: Я пластик качатиму на будь яких обертах, Качав на 280 обертiв на хвилину ( датчик Холла рахував ) жодноi не порвав 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,195 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 11 минут назад, Мико сказал: Тому що вони голодранцi i не можуть собi дозволити вулик i рамку з дерева , а вощину з забрусного воску Вулики к них лише з дерева. іншого нічого не признають. Вони самі багата держава світу Quote Link to post Share on other sites
язичник 1,719 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 1 хвилину тому, Укроп сказав: Вулики к них лише з дерева. іншого нічого не признають. Вони самі багата держава світу А чому вулики з пінопласту у них не використовуються? Пластмаса, то вже вся пластмаса 1 Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,195 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 19 минут назад, язичник сказал: А чому вулики з пінопласту у них не використовуються? Пластмаса, то вже вся пластмаса Вони в них не практичні. Вулики грузять погружчиками, бджіл не закривають. Окрім дерева нічого не витримає. Там з вуликами не панькаються, кидають ними як мячем. А рамки лише пластик 2 Quote Link to post Share on other sites
Ю.М. 2,423 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 (edited) 1 час назад, Укроп сказал: Гаразд. Тоді мені поясніть вся Америка на пластику. Понти? Мій брат тримає там 2000 сімей, і все на пластику. Понти? Я ще свою окрім Української не купував, мені все дарували, якщо буде необхідність то куплю. Я пластик качатиму на будь яких обертах, а Ви свою з воску ні. Довго думав поки став переходити на пластик, тепер грама не шкодую. В Америці чистого воску скільки, що немає в жодній більше країні світу. Але все пластик, і про воскову геть не хочуть слухать А чому Ви з 5 пунктів саме "понти" вибрали??? Як відомо з букварів, виробництво воску пропорційне виробництву меду, я маю сумніви, що В Америці Цитата чистого воску скільки, що немає в жодній більше країні світу Edited June 25, 2020 by Ю.М. Quote Link to post Share on other sites
Ю.М. 2,423 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 1 час назад, Мико сказал: Тому що вони голодранцi i не можуть собi дозволити вулик i рамку з дерева , а вощину з забрусного воску Додам 5 копійок. Зачастив до нас один бізнесмен, купує наш інструмент і пре поштою на Америку! Мабуть, справді голодранці! 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Конструктор 2,348 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 1 година тому, Укроп сказав: Там з вуликами не панькаються, кидають ними як мячем. А рамки лише пластик Кидають вулики , тому мабуть їм і краще пластик щоб рамки не рвались. Українці не кидають, тому і на вощині нормально. Можливо в них віск багато дорожчий, тому і вигідно пластик. 2 Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,195 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 4 часа назад, Конструктор сказал: Кидають вулики , тому мабуть їм і краще пластик щоб рамки не рвались. Українці не кидають, тому і на вощині нормально. Можливо в них віск багато дорожчий, тому і вигідно пластик. Гаразд. Я нікого не агітую, і не заставляю переходити на пластик. Для себе я давно вже рішення прийняв. Колись думаю і наші пасічники доростуть до пластику. 2 Quote Link to post Share on other sites
Конструктор 2,348 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 3 години тому, Укроп сказав: Колись думаю і наші пасічники доростуть до пластику. Можливо і так , як швидко це мабуть буде залежати від балансу ціни воску і пластику. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ю.М. 2,423 Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 В 25.06.2020 в 20:50, Укроп сказал: Гаразд. Тоді мені поясніть вся Америка на пластику. Понти? Мій брат тримає там 2000 сімей, і все на пластику. Понти? Я ще свою окрім Української не купував, мені все дарували, якщо буде необхідність то куплю. Я пластик качатиму на будь яких обертах, а Ви свою з воску ні. Довго думав поки став переходити на пластик, тепер грама не шкодую. В Америці чистого воску скільки, що немає в жодній більше країні світу. Але все пластик, і про воскову геть не хочуть слухать Цікава стаття про загибель бджіл у США. Совокупные потери пчелосемей с 1 апреля 2019 года по 1 апреля 2020 года: Совокупные потери пчелосемей составили 43,7%. Выше они были лишь в 2012-2013 годах. стаття:https://www.apiworld.ru/1594129603.html?utm_source=pushworld&utm_medium=push&utm_campaign=rss_1594129603&utm_content=link 5 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 39,331 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 25.06.2020 в 22:48, Конструктор сказав: Кидають вулики , тому мабуть їм і краще пластик щоб рамки не рвались. Українці не кидають, тому і на вощині нормально. Можливо в них віск багато дорожчий, тому і вигідно пластик. З нашою нинішньою економікою і доходами нам пластик не грозить. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Ю.М. 2,423 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1 минуту назад, ДобровоЛ сказал: З нашою нинішньою економікою і доходами нам пластик не грозить. Або навпаки, на прикладі пластикових вікон - Європа ставить з українського дерева, а Україна- з китайського пластику. 2 2 Quote Link to post Share on other sites
luka 1,517 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 25.06.2020 в 21:04, Мико сказав: Качав на 280 обертiв на хвилину ( датчик Холла рахував ) жодноi не порвав Правильно. А секрет дуже простий: всього-навсього радіальна медогонка . 1 година тому, Ю.М. сказав: Або навпаки, на прикладі пластикових вікон - Європа ставить з українського дерева, а Україна- з китайського пластику. Так точно і є! 1 Quote Link to post Share on other sites
Конструктор 2,348 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 5 годин тому, Ю.М. сказав: Або навпаки, на прикладі пластикових вікон - Європа ставить з українського дерева, а Україна- з китайського пластику. В Німеччині деревяне вікно коштує 1000 євро в Україні 500. В них заробітння плата 2000 євро в нас 200. Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,195 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) Мене вже ніхто в житі не переконає, з пластика повернутись до звичайної вощини. Хто спробував працювати з пластиковою рамкою, той знає про що я веду мову. Edited November 11, 2020 by Укроп Quote Link to post Share on other sites
Ю.М. 2,423 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 6 часов назад, Укроп сказал: Мене вже ніхто в житі не переконає, з пластика повернутись до звичайної вощини. Хто збпробував працювати з пластиковою рамкою, той знає про що я веду мову. Так мова ж не про Вас! Вас ніхто і не переконує!!! Мова про біологічну користь чи шкідливість пластику для житла і здоров"я бджолиної сім"ї. Враховуючи той фактор, що віск створив Творець,і досить давно, а пластик хтось з мого брата -інженера, і нещодавно, і виходячи з свого інженерного і людського досвіду, я, з Вашого дозволу, залишусь на боці Творця. 4 Quote Link to post Share on other sites