Перейти к содержанию

Ветлікарні, які не видають паспорти на пасіки


asaltan

Рекомендуемые сообщения

Шукати і вчасно замовляти різноманітні бланки - прямий обов`язок чиновників, а не пасічників. Пропоную в цю тему складати скарги на роботу ветслужб, а добрі люди донесуть цю інформацію до керівних вух.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 1 month later...

В мене є претензія до ветслужби, проте я думаю що без "керівних вух", а точніше уст тут не обійшлося. Я писав в іншій що в минулого року мав на одному точку гнилець і то у всіх вуликах. І як порядний громадянин нагріб денного сміття, повирізав стільники з розплодом(від яких вже йшов запах, хоч і не дуже інтенсивний), порозкладав це все по пакетиках з номерами вуликів і відніс в лабораторію... Там сказали що дослідження триватиме майже тиждень, потім ще пару днів не було на місці відповідної особи, а в кінці кінців мені проголосили вирок - "У ваших сім"ях все гаразд! :blink: Навіть можемо в паспорті пасіки зробити відповідний запис..." Чесно кажучи я був шокований, бо до того часу ураження було таким, що розплід майже не виходив і на той час з 9 лишилося ледве 5 сімей, а в ході перегону і САМОЛІКУВАННЯ взагалі лишилося 3. А Я Ж НАДІЯВСЯ ЩО МЕНІ СКАЖУТЬ ЩО ТО ТАКЕ І ЯК ЙОГО ЛІКУВАТИ!!! Логічне запитання - чому лабораторія НЕ ЗАХОТІЛА (я впевнений в цьому на всі 100) визначати гнилець і давати рекомендації по лікуванню? Принагідно скажу, що після цього всього я таки перестав боятися гнильця і завдяки порадам хороших людей знаю як дати тому раду(про це не в цій темі), але чому я не отримав ТОДІ пораду від людей, в обов'язок яких це входить? Я не знаю всіх обставин ветеринарної кухні, тому щоб не нашкодити можливо ні в чому невинним людям, не хочу називати ні місця, ні прізвищ, бо напевно така картина всюди... :dntknw: Може не зовсім і в тему, проте на окрему тему наразі це повідомлення не тягне... :hi:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...