Solo Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 33 минуты назад, didvasil сказал: Колонка Головного редактора в БК4-16 ЗА РЕНТАБЕЛЬНУ ПАСІКУ Девіз журналу «Бджолярський Круг» вже десятий рік вперто і послідовно перетворюється нами в життя. ... В.Соломка Коли планується відвантаження на пошту? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didvasil Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Типографія бере 10 днів (сьогодні - РАЗ)... Незважаючи на ось такі екзальтовані «пасажі» в темі «Періодичні видання» в адресу «БК»: «…другим 12 изданиям которые выходят в Украине надо еще пахать до вашего уровня. Популярный БК на фоне ПЖ выглядит "изданием для пенсионеров…". «…издание (ПЖ) дышит молодостью у пенсионеров есть свои издания а вот по настоящему молодежного пчеловодческого издания еще не было…» (aleksanderche) Оргкомітетом Кругу було прийняте рішення презентувати ПЖ на пленарному засіданні Кругу, що дуже здивувало Головного редактора і власника ПЖ. Нічого дивного тут немає – такі непорушні правила Бджолярського Кругу. А нам потрібні нові часописи і тут доречно процитувати В. Маяковського: «-Нам нужно поэтов (читай «журналів») много хороших и разных» В презентації (і не тільки) Д.Гриньков підкреслив, що «ПЖ» - «інший». І з цим неможливо не погодитись. І ми «БК» вже зробили «іншим» від ВСІХ українських часописів… І «ПЖ» не виключення, навіть зовні… Для порівняння надаю четверту стор. Обкл. «ПЖ» (зліва) і «БК» (справа)… Я погоджуюсь з Aleksanderche, що потрібні видання і для молоді, і для дітей…. Як колись були «Техника молодежи», «Мурзилка»… Але ж вони були ХОРОШІ! А от щодо «для пенсионеров…» хочу уточнити: пенсіонери найбільш серйозна, шанована і професійна категорія передплатників і не лише «БК». Проведені мною маркетингові дослідження показали - передплатники «БК» не залежно від віку (див. фото) НАЙПРОФЕСІЙНІШІ. Тому редакція «БК» з усіх сил намагається «СООТВЕТСТВОВАТЬ,,,» (див. колонку Гол. Редактора до БК4-16) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chernega Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 До речі, а чиї фото зображено в кінці журналу? А то я за два роки передплати так і не зрозумів Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 34 минуты назад, chernega сказал: До речі, а чиї фото зображено в кінці журналу? А то я за два роки передплати так і не зрозумів Так там же написано! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chernega Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 9 минут назад, Ю.М. сказал: Так там же написано! Все одно не дійшло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 4 минуты назад, chernega сказал: Все одно не дійшло Ну не все ж відразу! За 2 роки передплати всього не зрозуміти! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 У журналі "Бджолярський круг" багато пишуть про другорядне для пасічників , а дійсно цікаві питання і їх вирішення відносяться на так звані майстеркласи - все логічно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Найбільше мені сподобались "БК" і "Бджоляр". Вони різні, але найкращі. Їх та "ПЖ" передплата на 2017 рік. Не знаю хто я, пенсіонер чи ... ? В цьому році відновив підписку ще на деякі бджолярські газети 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 19 часов назад, chernega сказал: До речі, а чиї фото зображено в кінці журналу? Зверху сторінки написанно.... "НАШІ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chernega Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 22 минуты назад, Паланочка сказал: Зверху сторінки написанно.... "НАШІ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Только что, chernega сказал: Пасічники з різних куточків України.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realto Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 виписую кожного року декілька журналів по бджільництву, і кожного року думаю цей може випишу а від цього може відмовлюсь, відчувається в одному наприклад багато передруку з інтернету, інші повторюють те що вже булу давно напечатано є журнали де думаєш що якщо автор такий егоцентричний то потім там навіть і рекламку не зможеш розмістити… але бджолярський круг завжди виписую без питань, є впевненість що буде цікавий журнал, якого чекаєш почитати. цікаві публікації, орієнтований на підвищення доходу пасічників. до речі кожного року находжу в БК щось нове яке реально підвищує дохід пасіки. Кожного разу нові автори з новими ідеями. Стосовно семінарів вони проводяться мабуть на грані рентабельності, у всякому разі доступні для пасічників і являють собою як би мовити курси підвищення кваліфікації, які в інших професіях для спеціалістів своєї галузі майже обов'язкові… та і взимку вони сприймаються за благо, запишіться поїдьте і спробуйте той семінар ;-) поспілкуйтесь з колегами і подякуйте діду Василю. ( можете не переживати у нього его під контролем і з усіма пасічниками від нормально спілкується.) З моєї точки зору БК мабуть найкращий журнал по бджільництву та пасічникуванню в Україні. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venchyk Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Отримав четвертий номер. Цікава стаття про бакфаст. І традиційно багато про віск. Також в багатьох статтях присутні форумчани, або згадується форум, що не може не радувати. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 І я отримав четвертий номер журналу. Є про що почитати. Журналом цілком задоволений, але чого мені не вистачає так це кольорових фото. З кольоровими фото журнал би виглядав набагато яскравіше і презентабильніше Підписався ще на рік. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realto Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 1 час назад, Fabro сказал: І я отримав четвертий номер журналу. Є про що почитати. Журналом цілком задоволений, але чого мені не вистачає так це кольорових фото. З кольоровими фото журнал би виглядав набагато яскравіше і презентабильніше Підписався ще на рік. по поводу фото підтримую, це мабуть питання до редакторів, чи сильно б здорожчав журнал при додаванні кольорових фото? маю на увазі в середині журналу, текст публікації і поряд кольорове фотo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didvasil Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 9.03 підписав "ДО ДРУКУ" і відправили в типографію. (12 днів там + 3 дні Укрпошта... - десь 25 буде в руках) 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женька Терещенко Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 В 12.03.2017 в 20:34, didvasil сказал: 9.03 підписав "ДО ДРУКУ" і відправили в типографію. (12 днів там + 3 дні Укрпошта... - десь 25 буде в руках) В 12.03.2017 в 20:34, didvasil сказал: 9.03 підписав "ДО ДРУКУ" і відправили в типографію. (12 днів там + 3 дні Укрпошта... - десь 25 буде в руках) Вже квітень надворі , а журналу все нема й нема, а на пошті кажуть, що не приходив. То де ж він? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chernega Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 19 хвилин тому, Женька Терещенко сказав: Вже квітень надворі , а журналу все нема й нема, а на пошті кажуть, що не приходив. То де ж він? Я получил на прошлой недел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 33 минуты назад, Женька Терещенко сказал: Вже квітень надворі , а журналу все нема й нема, а на пошті кажуть, що не приходив. То де ж він? 13 минуты назад, chernega сказал: Я получил на прошлой недел И я получил журнал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Просто Саша Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 2 години тому, Женька Терещенко сказав: Вже квітень надворі , а журналу все нема й нема, а на пошті кажуть, що не приходив. То де ж він? 28 березня отримав, квартальна витримка випуску журналу чітка у редакторів, ні ні раніше)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realto Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 отримав також, дзвоніть на пошту Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i.s.beekeeper Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Добрый день! А второй номер 2(40)2017г. когда будет? Может кто-то уже получил? Был на почте, сказали еще нет. Так когда ждать? Спасибо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didvasil Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 20.о6 підписав "ДО ДРУКУ" і відправили в типографію. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 11 хвилину тому, didvasil сказав: 20.о6 підписав "ДО ДРУКУ" і відправили в типографію. На Точку пишеться з великої літери. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didvasil Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Я теж так думаю... Будемо так і писати. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts