Jump to content

Зміна типу файла

Petrovych61
 Share

Recommended Posts

Проба пера (или кисти) post-2-1171033923.gif

• 4 years later...

Питання відносно перетворення Екселівських графіків у фото (jpg) знято методом тику. Але якщо хто пояснить то було б непогано.Але залишається питання яким чином Вордівський текст разом зі створеним у Ворді рисунком запакувати одним фото (jpg)?

Питання відносно перетворення Екселівських графіків у фото (jpg) знято методом тику. Але якщо хто пояснить то було б непогано.Але залишається питання яким чином Вордівський текст разом зі створеним у Ворді рисунком запакувати одним фото (jpg)?
Если то что вы хотите показать рисунком, помещается в видимой части экрана, то нужно нажать Alt+PrintScreen (при активном окне Word или Excel), потом открыть граф редактор которые есть в любом виндовсе Пуск-Программы-Стандартные-Paint. В появившемся окне пункты меню Правка-Вставить. Длаее просто сохранить файл выбрав тип сохранения jpg(по умолчанию bmp) и указав название файла(по умолчанию Безымянный).В результате вы получите в виде рисунка видимую область активного приложения. :hi:

Если нажать Alt+PrintScreen и далее, то получится post-2762-1297854710_thumb.jpg вот так.Если просто выделить и скопировать, далее вставить в редактор и сохранить - получится так: post-2762-1297854789_thumb.jpg

Если то что вы хотите показать рисунком, помещается в видимой части экрана,

Алексеев Владимир, keeper77! Дякую. Це вже мені вчора сповістили. Для мене такі можливості компа то просто на грані фантастики. Оце сиджу і думаю : "А сільки він, тобто комп, ще може чого доброго робити а я темнота і не знаю його справжніх можливостей. І більшості ніколи не буду знати. Жаль, дуже жаль."Какая версия офиса у вас?" - а що таке офіс? Я так здогадуюсь, що то Windows Vista?

а що таке офіс?
Це пакет з програм по створенню баз даних, електронних таблиць, роботи з текстами, презентацій і т.п. Є платний і безкоштовний.