Север 5,051 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 В 12.12.2020 в 20:26, Иосифович сказал: Не все так однозначно. Может и температура, или влажность, или еще какая то мама, но в один год падь еле еле несут, а в другой год до килограмма привесы. И погода кажется одинакова и климат, и местность та-же самая. В своїх умовах помітив таку закономірність: чим тепліша зима, тим більше паді. Цьогоріч КВ показав максимум на паді 3.5 кг. 1 Quote Link to post Share on other sites
Бджолопотам 10,320 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 12.12.2020 в 16:45, Абсолютный максuмум сказав: На вулиці грудень, а мед має лиш поодинокі мілкі кристали Фото ваше нажаль не відображається... А ось мій падевий мед який качав на початку червня... Кристалів геть не має - так ніби тільки з під медогонки... Лишив собі пару літрів - хочу перевірити як довго він буде в рідкому стані. Зберігається в дома як і решта меду... Quote Link to post Share on other sites
Абсолютный максuмум 506 Posted January 3 Share Posted January 3 В 31.12.2020 в 10:41, Бджолопотам сказал: Фото ваше нажаль не відображається... А ось мій падевий мед який качав на початку червня... Кристалів геть не має - так ніби тільки з під медогонки... Лишив собі пару літрів - хочу перевірити як довго він буде в рідкому стані. Зберігається в дома як і решта меду... Мій приноситься разом з нектаром липи, тому все ж таки кристалізується (розтянуто грудень-квітень, десь домінує липа, десь падь, тому одне відро може бути закристалізоване, інше рідке) Quote Link to post Share on other sites