Jump to content

Коментатори ЧС 2010 на першому

Recommended Posts

Не получился блиц криг. Немецкая машина забуксовала в одном шаге.Неплохо играли :IMHO1: Теперь будем иметь нового чемпиона.

Побачим чи буде по зубам Испания
не позубам :dntknw: німці якось як не німці виглядали Марадонна в груповому турнірі сказав, що Європа по футболі старіє, але у фіналі Європа - матч буде сильним думаю!

НУ кто сегодня победит я за испанцев :refery:

я за испанцев :refery:
Победили красиво. Иньеста заслужено забил золотой мяч.

В Уругвае, с населением как в г.Киев нашлось 11 человек которые взяли бронзовые медали на ЧМ. Почему у нас не найдется, у нас же есть с чего выбирать, а может менять нужно тех кто выбирает?

В Уругвае, с населением как в г.Киев нашлось 11 человек которые взяли бронзовые медали на ЧМ. Почему у нас не найдется, у нас же есть с чего выбирать, а может менять нужно тех кто выбирает?
Там играют за страну а у нас за деньги.

Там играют за страну а у нас за деньги.
То напевне основне. Але проблема і в тому, що в країні взагалі спорт як такий знищено як систему. Якби була масовість то й переходило б в якість. А так сама захолусна команда старається накупити різних "сурінамців", як тільки ті оборудки їм вигідні? Тому і особливої цікавості при такому складі нема. Вже краще тоді дивитись футбол у виконанні "збірної світу" в англійських чи італійських клубах, ніж київський чи донецький варіант. Це про клубний футбол, а звідти проблеми і у збірної нашої команди. А взагалі фінал, як на мене був нецікавий, хоча й розумію причину тому (велика ставка), а я як безсторонній глядач хотів класного видовища, а хто виграє мені неважливо.

. А взагалі фінал, як на мене був нецікавий,
Не только финал а весь чемпионат какой то скучный.Даже новых имен неувидели.Не скоро ФИФА рыскнет провести чемпионат в Африке.

Не только финал а весь чемпионат какой то скучный.Даже новых имен неувидели.Не скоро ФИФА рыскнет провести чемпионат в Африке.
та й мені не дуже сподобався.... мало видовищного футболу... та й з нових імен ЖОДНОГО!!! ;)

знайшо на одному з блогів: Відкритий лист П.Симоненка народу КНДР Шановний дружній та багатостраждальний народе великої Корейської Народно-Демократичної республіки, могутній та справедливий вожде Кім Чен Ір та братські партії: Трудова партія Кореї, Соціал-демократична партія та Партія друзів релігії небесного шляху. Висловлюю своє співчуття з приводу нищівної поразки вашої величної збірної із футболу. Ваші гравці доблесно та відчайдушно боролися проти португальський буржуїв, які усілякими підлими та нечесними методами зуміли перемогти у матчі. Оборона гравців КНДР виглядала дуже пристойно та самовпевнено, лишень гра безжальних ворогів та підсуджування купленого судді не дозволила повністю проявити могутній потенціал славної команди не лише усього континенту, але і всієї планети Земля. Немов воїни, які обороняли свої домівки та пліч-о-пліч стояли у бою за великого вождя могутнього народу, грали футболісти національної збірної КНДР, обороняючи власні ворота. Самовіддано та не жаліючи ані ніг, ані власних сил. Вони йшли у бій, знаючи, що ціна поєдинку надто дорога. Вони знали, що відстоюють честь та гідність великої Республіки! Але врешті-решт вони були беззахисними перед потужним натиском з боку капіталістів. Саме подібним чином постраждав Вонсан після американського бомбардування. Саме під таким бомбардування супротив доблесних героїв, вчинки та дії яких можна прирівняти до посмертнонагороджених Миколи Пака, Кім Чіл Сена та Володимира Ана, що були Радянського походження, а також 481 відданих, вірних та відважних воїнів Корейської війни, були безсилими. Геройство 11 футбольних воїнів не можна не відзначити. Нагороди думаю вони отримають, щойно повернуться на батьківщину, посмертно. Мужайтесь, тримайтесь, увесь наш народ із болем сприйняв таку жахливу та прикру новину. Пам"ятайте, що щирі комуністи у важку хвилину завжди готові підтримати своїх соціалістичних побратимів. Слава великим вождям! Слава Марксу та Енгельсу! Слава Кім Чен Іру! Слава Великій Могутній Корейській Народно-Демократичній Республіці! Слава Комунізму! Слава Соціалізму! З великою повагою та шаною, керівник КПУ Петро Симоненко.

Відкритий лист П.Симоненка народу КНДР
Та це муля якась, певно. бо наіть комуняки таке писати не можуть - це більше ніж маячня сивої кобили! :blink:

Відкритий лист П.Симоненка народу КНДР
Та це муля якась, певно. бо наіть комуняки таке писати не можуть - це більше ніж маячня сивї кобили! :blink:
так це ж не справжній лист, а гумор чи сатира вірніше :wave: витягнуто з блогу http://football.hiblogger.net/authors/makaka/663933.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...