Jump to content

Recommended Posts

продам пасеку на системе Рута. в наличии 25 семей, 50 корпусов , 25 наборов крыш и доньев. медогонка. система никот. рамки 230мм 1500 шт. суш 100 рамок.

цена 50000грн за все. срочно

• Like 2

ціна -шара,окутиться в перший рік.

• Haha 1

В 15.11.2023 в 10:25, володимир.ок сказал:

продам пасеку на системе Рута. в наличии 25 семей, 50 корпусов , 25 наборов крыш и доньев. медогонка. система никот. рамки 230мм 1500 шт. суш 100 рамок.

цена 50000грн за все. срочно

Область Одесская правильно?

• Like 1

1 годину тому, Александр К. сказав:

Область Одесская правильно?

Было-бы правильно указать хотя-бы примерно, где находиться пасека.:IMHO:

• Like 1
  • Thanks 1

16.11.2023 в 11:58, wwlo сказав:

ціна -шара,окутиться в перший рік.

"Окутуються" вівці.:umora::az:

Але за рік вряд чи й окупиться. Мед ще ж і продати потрібно. Та й ви ж не в курсі що то за "пасіка" та й причина продажу?  А мо то з гнильцем ?... :ah: 

Як бачите про це ні гу-гу @володимир.ок  не вказав. А варто ж було замість отого "срочно" й дописати про стан пасіки. Та й хоч приблизний район в Одеській області. Пасіку ж не Новою Поштою ж будуть відправляти. :IMHO:

• Like 2

8 годин тому, ДобровоЛ сказав:

"Окутуються" вівці.:umora::az:

Але за рік вряд чи й окупиться. Мед ще ж і продати потрібно. Та й ви ж не в курсі що то за "пасіка" та й причина продажу?  А мо то з гнильцем ?... :ah: 

Як бачите про це ні гу-гу @володимир.ок  не вказав. А варто ж було замість отого "срочно" й дописати про стан пасіки. Та й хоч приблизний район в Одеській області. Пасіку ж не Новою Поштою ж будуть відправляти. :IMHO:

великий плюс це те, що вказав ціну.А весною тільки сімї улетять по 2000 .а вулики  і інвентар це буде бонус.Звичайно якщо перезимують .А причина продажу мабуть війна і все ,що з цим звязано.

• Victory 1

3 години тому, wwlo сказав:

великий плюс це те, що вказав ціну.А весною тільки сімї улетять по 2000 .а вулики  і інвентар це буде бонус.Звичайно якщо перезимують .А причина продажу мабуть війна і все ,що з цим звязано.

Ви там поближче. То вам можна навіть й навідатися, щоб не купувати кота у мішку.Може й вдасться вам така оборудка... :ah: Але зараз вже й складно перевозити - можуть обкакатися.:IMHO:

в мене укр.рамка і пасіка кочова.і сам думаю скорочуватись вдвоє

• Victory 1

22.11.2023 в 17:24, wwlo сказав:

в мене укр.рамка і пасіка кочова.і сам думаю скорочуватись вдвоє

:hmm:Не вийде ! Мій брат теж цього року хотів скоротити на півсотню сімей із сотні. закінчилося це тим, що 120 пішло у зиму і кількасот запечатаних рамок мусів скласти в коморі до весни... Має сім"ї і на даданівську рамку, і на 145, і на українську - двох типів. Годен хоч сьогодні півсотні їх продати... Отак "скоротився". :frusty:  :rofl:

• Confused 1
  • Sad 1

10 годин тому, ДобровоЛ сказав:

:hmm:Не вийде ! Мій брат теж цього року хотів скоротити на півсотню сімей із сотні. закінчилося це тим, що 120 пішло у зиму і кількасот запечатаних рамок мусів скласти в коморі до весни... Має сім"ї і на даданівську рамку, і на 145, і на українську - двох типів. Годен хоч сьогодні півсотні їх продати... Отак "скоротився". :frusty:  :rofl:

до весни ще далеко.як казав мій знайомий бізнесмен - все продається-але залежно з якою швидкістю.

• Thanks 1

4 години тому, wwlo сказав:

до весни ще далеко.як казав мій знайомий бізнесмен - все продається-але залежно з якою швидкістю.

Так, ціна і швидкість продажу, як два відра на коромислі.:dntknw::(

• Like 1

25.11.2023 в 00:54, ДобровоЛ сказав:

Це той випадок коли щось пішло не так:rofl:

• Like 1
  • Confused 1