Jump to content

Recommended Posts

Куплю такі штуки - дві рамки критого розплоду плюс струс з однієї рамки , без бджоломаток . По термінам - початок , середина червня . Територіально - північ Чернігівщини . Відбирати недопакети буду сам ! Всі пропозиції в особисті .

• Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1

21 годину тому, цыганок сказав:

Куплю такі штуки - дві рамки критого розплоду плюс струс з однієї рамки , без бджоломаток . По термінам - початок , середина червня . Територіально - північ Чернігівщини . Відбирати недопакети буду сам ! Всі пропозиції в особисті .

Ціна на мед жесть, а Ви розширяєтесь!!!

Матки будуть ваші.

Це ви відводки рішили так поробить. Добавить дві криючі рамки плюс свою матку. Оригінально....:hmm:

• Like 1
  • Victory 1

Хто як хоче, так і скаче.:ah::ay::IMHO:

• Thanks 1
  • Haha 2

18.03.2023 в 21:51, цыганок сказав:

Так це простіше простого.:IMHO: купіть пакет і розділіть його на дві частини.:dntknw::umora:

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

Так це простіше простого.:IMHO: купіть пакет і розділіть його на дві частини.:dntknw::umora:

За матку людина не хоче переплачувати. Можливо є своє плем'я з родословною. 

Нормальний такий хід. Якщо знайдуться бажаючі і взаємопорозуміння по ціні, чому б і ні.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Victory 1

13 годин тому, Mаксим сказав:

За матку людина не хоче переплачувати. Можливо є своє плем'я з родословною. 

Нормальний такий хід. Якщо знайдуться бажаючі і взаємопорозуміння по ціні, чому б і ні.

Згоден. Буде потреба, з'явиться  й пропозиція.:IMHO:

16 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Пакет то не то . Та й матки в яких я не впевнений мені не потрібні . Потрібно на початок червня 100 таких рамок .

• Victory 1

5 хвилин тому, цыганок сказав:

Пакет то не то . Та й матки в яких я не впевнений мені не потрібні . Потрібно на початок червня 100 таких рамок .

Думаю, що то надто муторна справа. Як для продавця так й покупця.:IMHO:

Одному - переполовинювати сім"ї перед медозбором з липи, а іншому - проблеми із перевезенням та підсиленням . 

Але, як мовиться,- на кожний товар має бути свій покупець. :dntknw:

7 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Думаю, що то надто муторна справа. Як для продавця так й покупця.:IMHO:

Ну бджільництво само по собі то муторна справа .

9 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Одному - переполовинювати сім"ї перед медозбором з липи, а іншому - проблеми із перевезенням та підсиленням . 

Це не проблема висмикнути рамку другу з сім"ї на піку її розвитку , та й чи дасть липа в цьому році- це ще питання . А підсадити плідну матку на відводок де немає відкритого розплоду то не є проблема взагалі .

5 хвилин тому, цыганок сказав:

Ну бджільництво само по собі то муторна справа .

Це не проблема висмикнути рамку другу з сім"ї на піку її розвитку , та й чи дасть липа в цьому році- це ще питання . А підсадити плідну матку на відводок де немає відкритого розплоду то не є проблема взагалі .

Проблема та ще й яка! Де ви зустрічали рамку печатного розрлоду, щоб не було ЖОДНОГО відкритого ?

Для цього потрібно розплідні рамки відділяти РР від маток . Чи не муторно це , взявши до уваги ,як ви казали, сотню рамок, - це 50 (!) сімей?:ah: Думаю, що бажаючих вряд чи й знайдеться. Та й у рамках же - увесь набор хвороб може переноситися. Простіше вже безстільникові пакети. Але це :IMHO:

• Like 1

3 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Проблема та ще й яка! Де ви зустрічали рамку печатного розрлоду, щоб не було ЖОДНОГО відкритого ?

А підождать доки весь розплід буде запечатаним це проблема :)

6 минут назад, ДобровоЛ сказал:

. Простіше вже безстільникові пакети. Але це :IMHO:

Фігня повна ці безстільникові пакети ! Пройдений єтап .

• Haha 1
  • Victory 1