Борода-1 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 в мене швидкість http://www.speedtest.net/my-result/3277805738 брешуть напевно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 У меня на половину меньше Вашего , хоть я и ходил всё говорят как надо . Хотя я говорил что нет той скорости , а что вы хотели у вас 3 перехода Ну так в мене в тарифі швидкість має бути 2 Мбіт, як тільки швидкість падає хоча б до 1 Мбіт чи нижче (було кілька разів таке)- я відразу дзвоню на лінію в Київ і вони виправляють несправність, або приходять з пошти і перевіряють лінію з мого компа. Щодо обслуговування - то тут в нас чітко Можливо у Вас просто лінія не підтримує більшої швидкості? Це також можна подзвонити в Київ і вони перевіряють лінію і кажуть максимально можливу швидкість. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrek Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 вот подключился через Wi-Fi .пока работает нормально по сравнению с модемом(пробивал и МТС и Киевстар и Интелтелеком ) с корость не большая но стабильна 1 МБ видео хоть можно посмотреть. Скорость добавили 3 МБ без изменения стоимости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 у мене київстаровська вишка дає 0,14 Мbps , а забирає 0,02Мbps-безліміт, коштує дві гривні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Ну так в мене в тарифі швидкість має бути 2 Мбіт, як тільки швидкість падає хоча б до 1 Мбіт чи нижче (було кілька разів таке)- я відразу дзвоню на лінію в Київ і вони виправляють несправність, або приходять з пошти і перевіряють лінію з мого компа. Щодо обслуговування - то тут в нас чітко ay.gif Можливо у Вас просто лінія не підтримує більшої швидкості? Це також можна подзвонити в Київ і вони перевіряють лінію і кажуть максимально можливу швидкість. ? Вот в том то и дело У соседа на против ( с его слов ) самый быстрый который есть ОГО ультра у него работает Хотя раздел линий идёт на последней точке , провод выбил новый . Замеряют они у себя , сам видел , но это же у них . У меня 60 Кбит самое , ну а так 50, меньше . Звонил и я спрашивали какой модем и монтёры просят больше не звонить потому номеру вот что имеем и это Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoleonov Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 сайт у мене київстаровська вишка дає 0,14 Мbps , а забирає 0,02Мbps-безліміт, коштує дві гривні. Дорого. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Мико, А як, Миколо, - не зависає? Трошки гальмує, але читати i вiдповiдати на форумi нема питань. Великi формати дивитись можна, але довго чекати треба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рейл Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 People.net решил таки слегка забуреть Раньше был тариф для мобильного интернета 35 грн, 1200 мб трафика в месяц на нормальной скорости(до 3 мБит), все что больше - анлим, но на скорости 128 кБит. Для периодического использования "на выезде" (на даче например) самое то. Теперь же 1000 мб за 40 грн, а всё что больше - 3 коп. мегабайт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Перебрался с ноутом в другую комнату .Модем на удлинителе поднял повыше. Связь улучшилась .Вчера отправлял сообщение больше часа .Вот такая связь была Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Перебрался с ноутом в другую комнату .Модем на удлинителе поднял повыше. Связь улучшилась .Вчера отправлял сообщение больше часа .Вот такая связь была Антенку не пробували прилампічити? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Сегодня подключился к оптиковолоконному кабелю фирмы Триолан, 810 гришек Прокладка кабеля на 2-х эл опорах ,пришлось им немножко веток пообрезать у соседа .5 гривен в день ,летом когда на пасеке, есть возможность отключить, но не менее чем на 10 дней. Вся работа заняла 1час Теперь до 100 мбит в сек. Закачал ролик на ютуб за 3 мин ,против 8 часов, при старом укртелекомовском" ОГО" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venchyk Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Сегодня подключился к оптиковолоконному кабелю фирмы Триолан, 810 гришек Прокладка кабеля на 2-х эл опорах ,пришлось им немножко веток пообрезать у соседа .5 гривен в день ,летом когда на пасеке, есть возможность отключить, но не менее чем на 10 дней. Вся работа заняла 1час Теперь до 100 мбит в сек. Закачал ролик на ютуб за 3 мин ,против 8 часов, при старом укртелекомовском" ОГО"Цеж у 160 раз скоріше "ОГО" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Сегодня подключился к оптиковолоконному кабелю фирмы Триолан, 810 гришек Прокладка кабеля на 2-х эл опорах ,пришлось им немножко веток пообрезать у соседа .5 гривен в день ,летом когда на пасеке, есть возможность отключить, но не менее чем на 10 дней. Вся работа заняла 1час Теперь до 100 мбит в сек. Закачал ролик на ютуб за 3 мин ,против 8 часов, при старом укртелекомовском" ОГО"Безлім? чи є обмеження?Мико пересів із запорожця навіть не на мерседес, а на бентлі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 У мене Київстар, провідний 40 Мб/с за 80 грн. безлім. В принципі вистачає, було б бажання можна подвоїти чи перейти на іншого провайдера 100 за 100. Переваги поки бонуси якими поповнюю телефони батькам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Безлім? чи є обмеження?Мико пересів із запорожця навіть не на мерседес, а на бентлі Без обмежень ! I всього за 5 гривнIв в день Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Наконец то восстановили последствия стихии . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Наконец то восстановили последствия стихии . 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
дедмазай Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 У меня "Пролайн". Оптика.безлимит.Стоит в коридоре вайфай. Я сижу на планшете. 2..3 антенки показывает. Дочь на компе. Что хотим то и смотрим, грузим. Один другому не мешаем.Только времени на всё у меня сейчас не хватает, как всегда в последнее время. А были времена...по 12 и более часов в сутки в нете..и мир подождёт. Сейчас уже не то. Толи мир, толи я поменялся. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
дедмазай Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 тото же. У моего товарища по работе три дочки. Так вот паренёк вчера изрёк шедевр.Он весьма толковый электрик, и я попросил его мне подсказать одну вэщь. Говорю в инете бываешь ? Зайди ,туда то, почитай ссуть, дай рекомендацию.Он...если будет время говорит. Ты же видишь, сейчас вертимся как белки в колесе, времени по основной работе не хватает, а ещё халтурки надо делать...денюшки надо, семью кормить и т.д. Ухожу на работу в пол седьмого дети ещё спят, прихожу уже спят. Меня практически не видят. Потом пауза....и говорит, вырастут хоть бы на свадьбу пригласили....меня порвало. Потом сел и задумался... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Имею Wi-Fi роутер от Интертелекома на пасеке. Чтобы был уверенный прием - подымаю модем на дерево. Купил на Али кабель 5 м и висит он у меня там сутками, пока я на пасеке. Правда, иногда зависает и приходится перегружать. Но что интересно. Провисел 2 дня на морозе до -16 и без перезагрузок отработал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 16 минуту назад, Sanich сказал: Имею Wi-Fi роутер от Интертелекома на пасеке. Чтобы был уверенный прием - подымаю модем на дерево. Купил на Али кабель 5 м и висит он у меня там сутками, пока я на пасеке. Правда, иногда зависает и приходится перегружать. Но что интересно. Провисел 2 дня на морозе до -16 и без перезагрузок отработал. В мене теж Інтертелеком. Антена висить на вулиці. Так зима - це найкраща пора року для інтернету. Швидкість найвища саме в морозяні дні. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 9 часов назад, ромео сказал: В мене теж Інтертелеком. Антена висить на вулиці. Так зима - це найкраща пора року для інтернету. Швидкість найвища саме в морозяні дні. Гарна ава. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 На пасіці Лайф включив 3G. Швидкість - супер. Куди тому інтертелекому братися. Прийшлося перейти на тариф на 150 грн на місяць, але враховуючи що я на інтертелеком тратив більше ста, то нормально. В додаток ще й 500 хв на інших операторів. Правда, всього 8 ГБ на місяць. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 11 час назад, Sanich сказал: На пасіці Лайф включив 3G. Швидкість - супер. Куди тому інтертелекому братися. Прийшлося перейти на тариф на 150 грн на місяць, але враховуючи що я на інтертелеком тратив більше ста, то нормально. В додаток ще й 500 хв на інших операторів. Правда, всього 8 ГБ на місяць. всього 8 ГБ на місяць в них і весь секрет 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рейл Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 11 час назад, Sanich сказал: На пасіці Лайф включив 3G. Швидкість - супер. Куди тому інтертелекому братися. Я до появи 3G у інших операторів, коли були тільки Піплнет і Інтертелеком придбав підсилювальну антену. На швидкість нарікань не було ні у піплов ні у інтера. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts