Jump to content

Безкоштовний ученик-робітник

Recommended Posts

Мої щирі вітання !

У мене є дуже сильне бажання стати бджолярем. Пропоную себе як безкоштовного працівника на цей сезон. Мета у мене чітка - навчитися прибутковому бджільництву. 

Я давно приглядався до цього промислу, навіть домовився зі своїм родичем що піду до нього учнем на його пасіку в 100 сімей з цієї весни. Але проблема у тому що пасіка біля міста Тростянець Сумської області. Вони майже місяць були під окупацією. Кацапи стояли прямо біля пасіки, у них там були артилерійські позиції, і їхати туди вчитись у мене тепер дуже мало бажання. Але я собі чітко намітив почати навчання цього року.

Трохи про себе:

.- мене звати Олексій Носівець. Мені 39 років. Жонатий, без дітей. Маю невеликий власний бізнес по продажу питної води через пункти розливу у тару споживача (своя мережа 3 магазини), також виготовляємо дистильовану воду і продаємо оптом. Займаюся цим вже 10 років. Бізнес працює практично сам. Я налаштував його так, щоб мати змогу займатися іншими справами тривалий час. І дуже хочу зайняти цей час бджільництвом. Одне з моїх захоплень - подорожувати. Я маю будинок на колесах на базі Мерседес Спринтер 4х4. Тобто якщо ви візьмете мене до себе в учні, то я буду жити у себе в машині. Будь-ласка не дивуйтеся, я не якийсь пришелепкуватий мрійник. Я практична людина, тому створив собі можливість жити у комфорті там, де мені захочеться. У мене в цьому кемпері сонячні батареї, електрика 220 вольт, мікрохвильовка і холодильник, вода і гарячий душ, автономне опаленні і газова плита (прикріплю фотки до цього посту). Навіть є антена-підсилювач інтернету. Тож я готовий до тривалого життя на природі без особливих умов. Та і дитинство проведене в селі дається в знаки. 

Маю деяку теоретичну підготовку. Разів 5 передивився курс лекцій Кашковського, зараз дивлюся Осташова. Уважно прочитав "Бджільництво" Мегедь і Поліщук. Взагалі маю медичну освіту і непогано розуміюся у біологічних процесах на клітинному і молекулярному рівнях. Руками теж вмію працювати. При наявності інструменту, щоб виготовить вулик клепки у мене точно вистачить.

Як вже писав вище, машина моя Мерседес Спринтер 4х4 з підключаємим повним приводом, блокуваннями і пониженою передачею. Заводська комплектація. Думаю може згодиться для кочівлі.

Буду дуже радий і вдячний, якщо на мою пропозицію відгукнеться промисловий бджоляр з пасікою 100 родин і більше. Локалізація не дуже важлива, але хотілося б подалі від війни і до 200 км від Києва. Хоча можна і подалі, якщо людина хороша.  Обіцяю багато працювати, уважно слухати і не задавати зайвих питань.

IMG_20210604_151014.jpg

IMG_20210617_205944.jpg

photo_2022-05-02_22-43-02.jpg

Відправляйте резюме Баскевичу. Він ще й грошей дасть за роботу і навчить промисловому бджільництву. В ютубі є одноіменний канал, крайнє відео

На Кашковського часу не витрачайте :IMHO:

• Like 2

Дякую за пораду ! Останнє відео в каналі це оцей прямий ефір ? Я питаю бо він більше 2 годин, а у описі до відео нічого не сказано.

1 годину тому, nosivets сказав:

Дякую за пораду ! Останнє відео в каналі це оцей прямий ефір ? Я питаю бо він більше 2 годин, а у описі до відео нічого не сказано.

Так, там він каже - якщо не знайде помічника, пасіку біля лісу продасть, бо на магазин немає часу. Можете з ним домовитися про перспективу майбутнього продажу

• Like 1