Санжар Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Пропоную саджанці плодових дерев: ЯБЛУНЯ (напівкарликова підщепа ММ-106 та карликова М-9) Голден Делішез Джонагоред Ентерпрайз Жеромін Моді Мутсу Ред Делішез Ред Джонапринц Рубінола Топаз Флоріна Фуджі Чемпіон ГРУША (напівкарликова підщепа ВА-29) Конференція Ноябрська ПЕРСИК (підщепа алича та жердель) Вайт Леді Екстрім 436 Кондор Лаурол Манон Онтаріо Ред Хевен Роял Джим Роял Саммер Роял Тайм Спрінг Голд Т-3 Вайн Голд Фреш Ред Фрост ФФ ПФ-5 Б Харроу Даймонд Шугар Тайм ПЕРСИК Інжирний (підщепа жердель) Світ Рінг НЕКТАРИН (підщепа жердель) Кримсон Голд Ванг-8 Харко Фантазія НЕКТАРИН Інжирний (підщепа жердель) Донат СЛИВА Диплоїдна (підщепа алича) Ерлі Квін Бербанк Гігант Блек Голд Оцарк Прем'єр Формоза Пінк Сатурн 5 Суперіор Байрон Голд Ельдорадо Оутем Гло Також є горіхи місцевої селекції, 2- річні, 80 грн. При виборі садивного матеріалу орієнтувався на світлий колір ядра, легкість лущення та смак. Саджанці 1-річні, найвищої якості, щеплені особисто) Ціна яблунь та груш - 60 грн Ціна кісточкової групи - 80 грн Самовивіз та відправка поштою. Телефон для довідок 095 50 77 601, Ігор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Цікавлять гілки персиків та слив для прищеплювання. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Санжар Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 Є й таке. На мою думку, краще брати живці влітку для літнього щеплення брунькою. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 10 хвилин тому, Санжар сказав: Є й таке. На мою думку, краще брати живці влітку для літнього щеплення брунькою. Літом в нас не виходить, спека все це знищує. Пару тижнів назад тільки зміг прищепите брунькою свій любимий персик. Шкода що назви його не знаю. Весною робив вперше прищепи дерев, і як на мене то досить вдало вийшло. Персик 50%, абрикоса 80%, груші, угорка та яблуні під 100%. Тому думаю так і дальше продовжувати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
дочинец Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 23 часа назад, Mihail-ves сказал: Цікавлять гілки персиків та слив для прищеплювання. Хоч у нас нічого спільного нема ,звертайтеся ,черенків по персику і сливі можу підкинути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 19 хвилин тому, дочинец сказав: Хоч у нас нічого спільного нема ,звертайтеся ,черенків по персику і сливі можу підкинути. Оце поворот, Дякую. Тепер спільне буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
дочинец Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 1 час назад, Mihail-ves сказал: Оце поворот, Дякую. Тепер спільне буде. Ось бачите спільна завждитможна знайти,головне бажання. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 11 годин тому, Mihail-ves сказав: Оце поворот, Дякую. Тепер спільне буде. Все, тепер будете винні Дочинцю матку на тестування. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.