Володимир 74 Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Bobcat 753 з мачтою та п'ятим колесом - професійний, комерційний навантажувач для пасіки. Надзвичайно зручний та маневрений навантажувач для роботи з піддонами з бджолами. відео роботи в реальних польових умовах : ціна 12900 дол. контактний тел. 097 766 08 52 Володимир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 34 хвилини тому, Володимир 74 сказав: Bobcat 753 з мачтою та п'ятим колесом - професійний, комерційний навантажувач для пасіки. Надзвичайно зручний та маневрений навантажувач для роботи з піддонами з бджолами. відео роботи в реальних польових умовах : ціна 12900 дол. контактний тел. 097 766 08 52 Володимир Як я розумію стріла стоїть вже не його . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир 74 Posted September 21, 2021 Author Share Posted September 21, 2021 28 хвилин тому, Конструктор сказав: Як я розумію стріла стоїть вже не його . Його " стрілу" + ковш віддамо в подарунок. Зручність роботи з піддонами з мачтою з вилочного навантажувача в рази більша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 8 хвилин тому, Володимир 74 сказав: Зручність роботи з піддонами з мачтою з вилочного навантажувача в рази більша. Поділіться з власного досвіду чим робота з мачтою краща ? Буду вдячний за відповідь. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир 74 Posted September 21, 2021 Author Share Posted September 21, 2021 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Поділіться з власного досвіду чим робота з мачтою краща ? Буду вдячний за відповідь. під час роботи з мачтою значно легше й безпечніше контролювати нахил горизонту піддонів, при опусканні піддон не зміщується вперед, вантаж розміщується ближче до навантажувача, відповідно менше трясе піддон при транспортуванні, збільшується вантажопійомність навантажувача, його стійкість, рівновага. Додам, що це поширена практика дообладнання бобкета в США, ми лише повторили, те що люди давно придумали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksimnvz Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Скільки доклали зусиль по переобладнанню, все налаштоване, транспорт. Чому вирішили продати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир 74 Posted October 4, 2021 Author Share Posted October 4, 2021 21.09.2021 в 23:08, Конструктор сказав: Поділіться з власного досвіду чим робота з мачтою краща ? Буду вдячний за відповідь. на відео видно, що при стандартній стрілі при підйомі змінюється нахил вил, відповідно потрібно за цим слідкувати і постійно вирівнювати горизонт це незручно, з мачтою простіше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир 74 Posted October 4, 2021 Author Share Posted October 4, 2021 22.09.2021 в 07:43, maksimnvz сказав: Скільки доклали зусиль по переобладнанню, все налаштоване, транспорт. Чому вирішили продати? Навантажувач дуже подобається і чесно кажучи рішення про продаж далося нелегко, але є новий проект на який відповідно потрібні кошти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.