Перейти к содержанию

Тара для меду


sika4

Рекомендуемые сообщения

1 минуту назад, medhon сказал:

просто бочку здав та й усе, а попробуй надовбати з 20 літрових відер літрів так 400, задоволення досить сумнівне:(

А зачем вам долбать 400 литров ?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 минуту назад, medhon сказал:

просто бочку здав та й усе, а попробуй надовбати з 20 літрових відер літрів так 400, задоволення досить сумнівне:(

Видно у вас малий досвід співпраці з заготовачами. Накидав відер у бус та й вся робота

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

 а як, здати заготовачу 20 відер і шо, чекати шо він їх поверне? в якому ж вони стані будуть, якщо тут пишуть що металеві бочки повертають як металолом. Хіба що дарувати разом з медом:dntknw: 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

2 минуты назад, ромео сказал:

Накидав відер у бус та й вся робота

Я только записываю на бумажку вес 

Закидать в бус грузчик есть ,водитель за весовщика и кассира

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

5 часов назад, ромео сказал:

Я щось трохи розчарувався в бочках. 

Непрактично. Якщо нема капітальної споруди, де їх раз поставив і назавжди, то краще вже з ними не заморочуватись. Дрібна посуда значно мобільніша. Тим більше, що бонусів від бочок при здачі ніяких.

Бонус при здачі бочки міститься у різниці у вазі тари. 1 бочка =6 бідонів чи картонів. Бідон має 6.5-7 кг. Заготовачі рахують 8. Отже уже маєте на кожній бочці +7-9 кг меду

Та і у складі 1 бочка займе менше місця ніж 6 бідонів

Бочка не бідон - злодюги не понесуть, тому можна і надворі скласти та накрити плівкою від дошу

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 минуту назад, medhon сказал:

 а як, здати заготовачу 20 відер і шо, чекати шо він їх поверне? в якому ж вони стані будуть, якщо тут пишуть що металеві повертають як металолом. Хіба що дарувати

Залежить від вашого партнера. "Мій" прискіпливий до цього питання. Пару пластикових бочонків продірявили. Висловив претензії. Привіз на заміну другі. Єдина проблема - відра в стопочку складає. Роз'єднати їх - то шось із чимось...

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

4 минуты назад, medhon сказал:

 а як, здати заготовачу 20 відер і шо, чекати шо він їх поверне? в якому ж вони стані будуть, якщо тут пишуть що металеві бочки повертають як металолом. Хіба що дарувати разом з медом:dntknw: 

в таком случае колупайте 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

8 хвилин тому, Мико сказав:

в таком случае колупайте 

не дуже хочеться :ah: через те й питаю поради у бувалих. Як варіант розглядаю поліетиленові мішки, які кладуться в конусовидні пластикові ящики - перекинув ящик, мішок випав, розрізразав його і вийняв мед. Але це в теорії, а як воно на практиці буде, ХЗ :dntknw: Хтось користувався таким способом, які переваги/недоліки? все ж мішок дешевше відра ІМХО

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

5 минут назад, Надія сказал:

Бідон має 6.5-7 кг. Заготовачі рахують 8.

То вы с шахраями работаете 

Отнимается условно вес тары 

После возвращается тара через высы с доплатой разницы 

Дважды перевешивал дома 

Разница на 170 еденицах 0,5 кг 

Можно отнести к погрешности весов 

2 минуты назад, medhon сказал:

не дуже хочеться :ah: через те й питаю поради у бувалих. Як варіант розглядаю поліетиленові мішки, які кладуться в конусовидні пластикові ящики - перекинув ящик, мішок випав, розрізразав його і вийняв мед. Але це в теорії, а я воно на практиці буде, ХЗ :dntknw: Хтось користувався таким способом, які переваги/недоліки? все ж мішок дешевше відра ІМХО

90  %  пчеловодов не загружают себя дурной работой 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

5 минут назад, Мико сказал:

То вы с шахраями работаете

Наші первомайські заготовачі всі так працюють. Ніхто потім тару не переважує. Сперечалася з усіма. Бідон 8 кг і крапка. Не хочеш - не здава. Кажуть, що їм на фірмах так рахують

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Однажды продавал в мороз и два ведра лопнули ну и хрен с ними 

Для мусора пригодятся 

За пять лет повреждено с пяток вёдер 

Только что, Надія сказал:

Наші первомайські заготовачі всі так працюють. Ніхто потім тару не переважує. Сперечалася з усіма. Бідон 8 кг і крапка. Не хочеш - не здавай

Везите Смагину ,вес точный и на пару гривен дороже остальных 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

4 минуты назад, Мико сказал:

Везите Смагину ,вес точный и на пару гривен дороже остальных

Нам до Вас далековато + дороги такие, что только танками

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 минуту назад, Надія сказал:

Нам до Вас далековато + дороги такие, что только танками

тогда смириться с обвесом 

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

18 хвилин тому, Надія сказав:

Сперечалася з усіма. Бідон 8 кг і крапка

ну бидоны разные бывают . у меня старые  один  тянет 12 кг . другой 10кг ето те что по новее  7кг

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

2 години тому, medhon сказав:

Якщо не секрет, в чому зберігаєте? бо зараз стою перед дилемою в чому зберігати, а потім і здавати соняшник

20 літрів відра.Тара. 750 грам з кришкою,повне відро- майже 30 кг.При здачі меду дають 50 грн за відро.При поверненні нормальної тари повертається задаток за  тару( 50 грн відро). В чому проблема?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

52 хвилини тому, Мико сказав:

А зачем вам долбать 400 литров ?

Мабуть чоловік боїться безробіття...

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

49 хвилин тому, ромео сказав:

Залежить від вашого партнера. "Мій" прискіпливий до цього питання. Пару пластикових бочонків продірявили. Висловив претензії. Привіз на заміну другі. Єдина проблема - відра в стопочку складає. Роз'єднати їх - то шось із чимось...

Поставити надворі годин на 3 чи5,сонце прогріє, роз'єднуються без проблем.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 година тому, Надія сказав:

Наші первомайські заготовачі всі так працюють. Ніхто потім тару не переважує. Сперечалася з усіма. Бідон 8 кг і крапка. Не хочеш - не здава. Кажуть, що їм на фірмах так рахують

Жесть:blink: Вознесенські заготовачі також ніколи залишок не повертають.Наш заготовач, скільки здаю, завжди тару переважує і повертає різницю.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

30 минут назад, Віктор60 сказал:

Поставити надворі годин на 3 чи5,сонце прогріє, роз'єднуються без проблем.

Це Ви себе не поважаєте. Якщо нормальний експортер то відра накриє кришкою, кожне окремо, є у нас експортери, які Вашу тару помиють і висушать і вже привезуть чистою навіть.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

3 часа назад, medhon сказал:

Якщо не секрет, в чому зберігаєте? бо зараз стою перед дилемою в чому зберігати, а потім і здавати соняшник

На акацию ведра 20л, на подсолнух бочка. 

У тары разная судьба - акация едет по Украине мелким оптом в ведрах, ведра остаются у покупателя, цена ведра включена в стоимость меда, деньги за тару получаю вместе с деньгами за мед. Так что под весенний мед всегда новые ведра. Иначе никак, бочку акации я через пол Украины Новой почтой не смогу отправить и покупатель не сможет принять. 

А с подсолнухом другое дело - он ждет на складе цены и потому всегда идет в продажу севшим. Если сдавать севший мед в ведрах, то слишком большие расходы - процент боя ведер всегда большой. Ругаться с экспортером бессмысленно, надо самому понимать, что никакой пластик не выдержит зимой массу операций по извлечению меда - надо затащить ведра в камеру на разогрев, сорвать прилипшие крышки, разогреть, перетащить ведра на перелив в бочки - и все это делают грузчики, которым наплевать на хрупкость пластика.

В лучшем случае экспортер возьмет расходы за битую тару на себя, но обычно - нет. 

Практика показывает, что нервы и деньги целее, если под подсолнух используется бочка. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 година тому, Віктор60 сказав:

20 літрів відра.Тара. 750 грам з кришкою,повне відро- майже 30 кг

Заготовач рахує 1,5 кг і крапка, заставу за тару не дає і не переважує. Майже половина відер биті, брудні, всі в медові. Верхнє і нижнє відро ціле а в середині все що завгодно. Взимку без гарячої води не розірвеш та і літом важко.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 час назад, андрон сказал:

Наш заготовач, скільки здаю, завжди тару переважує і повертає різницю

А контакты можна (можно в личку), вы ведь недалеко от меня

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 часов назад, medhon сказал:

Якщо не секрет, в чому зберігаєте? бо зараз стою перед дилемою в чому зберігати, а потім і здавати соняшник

Непогана тара 20л відра Харків випуска(140-160грн),але вони з добротного пластика,товсті стінки, з боків ручки, складаються одне в одне і мало місця займають, з медом 28-30кг не надірвешся, можна також по 3-4 вгору ставити одне на одне при зберіганні.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

10 минут назад, ГЕО-ГРАФ сказал:

Непогана тара 20л відра Харків випуска(140-160грн),але вони з добротного пластика,товсті стінки, з боків ручки, складаються одне в одне і мало місця займають, з медом 28-30кг не надірвешся, можна також по 3-4 вгору ставити одне на одне при зберіганні.

Харківське відро важить 1,25кг, а рахують за 1,5кг.Використовую протягом років 5-6,в одному лише відірвалась ручка.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

27 хвилин тому, ГЕО-ГРАФ сказав:

Непогана тара 20л відра Харків випуска(140-160грн),але вони з добротного пластика,товсті стінки, з боків ручки, складаються одне в одне і мало місця займають, з медом 28-30кг не надірвешся, можна також по 3-4 вгору ставити одне на одне при зберіганні.

Тара може й непогана, але знаючи як люди ставляться до чужого майна, є ризик отримати від заготовача значну кількість відер в неналежному стані.  Плюс це всеодно пластик, який би він не був міцний, на морозі, та й не тільки, може тріснути запросто від найменшого удару. До того ж бочка металева на 200 літрів коштує в середньому 600-700 гривень, тобто як чотири 20 літрових відра, тобто 80 літрів. 

Ніхто так і не відповів з приводу використання поліетиленових мішків. Чи ніхто не користувався, чи досвід настільки сумний, що навіть згадувати не хочеться :umora:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • Sanich changed the title to Тара для меду

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...