Перейти к содержанию

Продам 2 матки ІО Карніка


Рекомендуемые сообщения

Матки 2019 р. (яйцекладку розпочали в кінці червня), сім'ї утримувались на  дещо обменженому гнізді.  Причина продажу: уся пасіка, на дочках саме від цих материнок, тому прививатись планую від ІОшки 2020р.

1. Пернер х Варотолеранс (від Ліпатова) (4мкл.) - дочки (в моїх умовах) мають досить стрімкий старт, спокійні,  схильності до роїння не спостерігалось, сім'ї середньої сили проте досить медисті. Гарно себе показали на  ранніх взятках (малина-липа), проте і на соняху результат був доволі достойний, дещо підзаливали гніздо. - ціна 300 грн.

2. Пернер х Мах (від Болюбаша Богдана) (8мкл), в порівняні з дочками від попередньої матки старт не такий стрімкий, проте і матки не так різко реагують  (зменшенням яйцекладки) на припинення  взятку, бджоли спокійні,  в роєвий стан жодна сім'я не заходила (по крайній мірі не відроїлась і ознак що збираються - не бачив). На соняху в цілому спрацювали трохи краще за дочок від попередньої матки. (швидше всього відіграло роль те, що матки не так кардинально відреагували на відсутність взятку в кінці травня в першій половині червня). - ціна 700 грн.

Матки помічені номерними опалітками, паспорта додаються. 

ЗІ: прохання до тих, кого сильно не влаштовує ціна, а бо ще щось....проходити повз. Матки 19 року, проте перевірені по потомству і віддаю майже за пів ціни. 

 

 

 

IMG_20210420_141415.jpg

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

тел., вайбер, вацап 098  537 335сім

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • Sanich locked this тема

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
×
×
  • Создать...